Büyük kapışma! Tiger 1200 Rally Pro vs Africa Twin ADV ES vs BMW F900GS ADV vs KTM 1390 ADV

1.2-1.4 milyona hangisi alınmalı

• Honda Africa Twin ADV SE

Oy: 36 38.7%
  • Triumph Tiger 1200 Rally Pro

Oy: 41 44.1%
  • BMW F900GS ADV (dgsdgsf)

Oy: 7 7.5%
  • KTM 1390 ADV

Oy: 9 9.7%

• Kullanılan toplam oy
    93
Motosikleti
2025 Triumph Tiger Sport 660
artık hepsi tubeless.

• Africa Twin (ES) -DCT
    Tavsiye edilen satış fiyatı
    1.200.000 TL

sen bunu istiyon ama bunu sadece dct ile getirmişler.

bu durumu protesto ediypruz ve africa almıyoruz hayin honda affhgd

duz africa mesela , ingilterede forza 750 den tam ℅25 daha pahalı.

vay beee. burda aynı fiyat.

bu fiyatlarla forza 750 ve xadv alan saftır :d
Ayni sey Japon alan icin diye de genellenebilir ama alanlarin sebebi var demek ki. Fiyat farklarindan haberi olup da yine de Japon alanlara bu soruyu sormak lazim. Bence alanlarin cogu bunun farkinda degil.

Ayni sey Japon alan icin diye de genellenebilir ama alanlarin sebebi var demek ki. Fiyat farklarindan haberi olup da yine de Japon alanlara bu soruyu sormak lazim. Bence alanlarin cogu bunun farkinda degil.

africa adv es tiger 1200 den 800 pound ucuz olması gerekirken burda 2300 pound pahalı.

toplam fark 3100 pound = 174.000 tl

birini secmek zorundaysam gozum kapalı africa derim..

kim uğrasacak ya korlas la falan. 174.000 fazla veririm ama rahat uyurum sfdhhf

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
africa adv es tiger 1200 den 800 pound ucuz olması gerekirken burda 2300 pound pahalı.

Arkas açılışı yaptı, Arkas motosikletin en tepesiyle görüştüm. Daha önce konuşmuştuk, Can Yıldırım yönetiyor(motosiklet dahil komple otomotiv grubunu). Ama o değildi görüştüğüm. Motosiklet'in en tepesinden bahsediyorum.

Oraya gidene kadar Korlas'ın sahibinden haberim yoktu, konuşmadım ama Koray Bey'de oradaydı (Korlas). Bazı olumlu gelişmeler var. İzmir Ducati açısından bir merkez olacak gibi anladım. Söylendiği gibi olursa ben bi v4 rally alırım. Truimph içinde işler düzelecek gibi.

F54

1m verecek adam sence farkın da değilmi dir bu fiyat farkının?
yani gözü kapalı gidip alıyor öyle mi
her markanın müşteri kitlesi farklı misal bmw 1300 2m değilde 2.5 milyon olsa onu alacak adam gider 1300e afrika almaz 1400 e başka motor almaz gider bmw alır
honda müşterisi de böyle olabilir 100 200 problem etmez ama daha fazlası tercihleri değiştirebilir japon grubunda

Motosikleti
2025 Triumph Tiger Sport 660

Benim karsilastirma DCT ile MT arasinda olmus ama cok da buyuk bir fiyat farki yok, hala yuksek fiyat farki var. DCT isteniyorsa piyasada gercek alternatifi yok desek dogru olur sanirim. Boyle bir sebepten dolayi tercih sebebi olabilir. Ancak duyduguma gore parca fiyatlari GS'leri gecmis dikkat edin.

MT fiyat farklari: 23105 - 16499 = 6606 pound
Hesaplamadaki yanlislik 80 pound

Verginin gelme sebebi devletin o urunu almanizi istememesidir. Iki motoru da bilmiyorum, arastirmadim. Hangisinin surusu hangi acidan daha iyidir bilemeyecegim. Ben cok begeniyorum o parayi devlete de veririm yine de alirim diyorsaniz siz bilirsiniz.

Korlas'la da motoru aldiktan sonra ugrasmak zorunda degilsiniz. Farkli resmi servisler var ve gayet de iyiler. Kendim deneyimledim o yuzden soyluyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1m verecek adam sence farkın da değilmi dir bu fiyat farkının?
yani gözü kapalı gidip alıyor öyle mi
her markanın müşteri kitlesi farklı misal bmw 1300 2m değilde 2.5 milyon olsa onu alacak adam gider 1300e afrika almaz 1400 e başka motor almaz gider bmw alır
honda müşterisi de böyle olabilir 100 200 problem etmez ama daha fazlası tercihleri değiştirebilir japon grubunda
Bence farkinda degiller.

Kit kanaat gecinen arkasima "iPhone alirsan su kadar vergi veriyor oluyorsun. Ayni paraya Samsung'da ayni ozellikte su alternatif var." dedigimde ona bilmedigi bir seyi soylemistim. Gitti yine de kredi cekip iPhone aldi. Simdi ayni kalitede fotograf cekiyoruz ama benim cebimde daha fazla para var. Fiyat yuksekse kalite de yuksektir gibi bir algi hepimizde oluyor zaten ama fiyati yuksek yapan sey uretici degil bu iki durumda oyle bir sorun var.

Bu motorlarla alakali degil, psikolojik bir sey. Ona da anlam veya aciklama getirecek yetiye sahip degilim. Benim gibi hesap kitap yapip urun almak isteyen kisilere bilgi olsun diye yazdim. Bunu yapmak bazilari icin "hayatta hicbir seyden zevk almamak" falan ama ben cebimdeki ekstra para ile de mutlu oluyorum. Ayni zamanda ayni/benzer kalitede urune de sahip oluyorum.

Son düzenleme:
38 oy, forumun %90 oy kullanmış diyebilirim

sonuclar beklediğim iyi valla. düşündüğüm kadar amator dolu değil burası. %34 guzel oran.

bence yıllardır verdiğiim avrupa satış rakamları etkili oldu. Eskiden olsa varya offff offfff

130hp ve 150 hp lik makinalar olacak ve honda bunlar kadar pahalı olacak ve %35 honda sececek... mumkun değildi.

Motosikleti
2022-SYM Jet 14 200 + 2011-KLX250 + 2015-KTM Duke 200(arızalı yatış)

sonuclar beklediğim iyi valla. düşündüğüm kadar amator dolu değil burası. %34 guzel oran.

bence yıllardır verdiğiim avrupa satış rakamları etkili oldu. Eskiden olsa varya offff offfff

130hp ve 150 hp lik makinalar olacak ve honda bunlar kadar pahalı olacak ve %35 honda sececek... mumkun değildi.
Benim 1.2 milyon ne oldu yav bu arada?

Motosikleti
K 1600 GTL

Sen ve Okan hoca sayesinde motosiklet camiası baya bilinçlendi hepimiz artık tuzsuz aşım dertsiz başım modundayız.... :cool:

sayende Honda Türkiye artık vazelinde kullanmıyor 😂
kargalar bokunu yemeden Hondaseverliğin nüksetmiş zabah zabah 🤣

Honda Türkiye africa yı acayip ucuza veriyor..

Hodri meydan! Bana bir japon bul ama avrupa-türkiye fiyat farkı(oransal) olarak africa dan daha iyi olsun.

Yok oyle bir motor Nikki

Motosikleti
K 1600 GTL
"tuzsuz aşım dertsiz başım modundayız...."

yazan sensin Alpbatur!!!
😄 Okan hocayla beni bir tutmana üzüldüm demişsin tuzsuz aşıma değil ki.... Yahu sen demiyormusun 150 170 beygir makine alacağıma geceleri rahat uyurum diye??? bu lafın açılımı tuzsuz aşım dertsiz başımdır.....

Motosikleti
cbf 150
Africa Tween nedir abi bana bir tarif etsene motoru.

Arazi desen araziye girersen bir daha çıkamazsın, yol desen yolda performansı kısıtlı

90lardaki afrikanın ekmeğini yiyen Hondanın oyuncagı.

Transalp bile ondan daha çok afrika tween

• Beğen
Tepkiler: ACT
Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Africa Tween nedir abi bana bir tarif etsene motoru.

Arazi desen araziye girersen bir daha çıkamazsın, yol desen yolda performansı kısıtlı

90lardaki afrikanın ekmeğini yiyen Hondanın oyuncagı.

Transalp bile ondan daha çok afrika tween
Transalp'i tubeless 19 alaşım jant yapmaları gerekiyordu. Bence tube type 21 telli jant hiç olmadı o motora. Asfalt motoru o.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar