Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Büyük kapışma! Tiger 1200 Rally Pro vs Africa Twin ADV ES vs BMW F900GS ADV vs KTM 1390 ADV
Ayni sey Japon alan icin diye de genellenebilir ama alanlarin sebebi var demek ki. Fiyat farklarindan haberi olup da yine de Japon alanlara bu soruyu sormak lazim. Bence alanlarin cogu bunun farkinda degil.
Ayni sey Japon alan icin diye de genellenebilir ama alanlarin sebebi var demek ki. Fiyat farklarindan haberi olup da yine de Japon alanlara bu soruyu sormak lazim. Bence alanlarin cogu bunun farkinda degil.
Arkas açılışı yaptı, Arkas motosikletin en tepesiyle görüştüm. Daha önce konuşmuştuk, Can Yıldırım yönetiyor(motosiklet dahil komple otomotiv grubunu). Ama o değildi görüştüğüm. Motosiklet'in en tepesinden bahsediyorum.
Oraya gidene kadar Korlas'ın sahibinden haberim yoktu, konuşmadım ama Koray Bey'de oradaydı (Korlas). Bazı olumlu gelişmeler var. İzmir Ducati açısından bir merkez olacak gibi anladım. Söylendiği gibi olursa ben bi v4 rally alırım. Truimph içinde işler düzelecek gibi.
1m verecek adam sence farkın da değilmi dir bu fiyat farkının?
yani gözü kapalı gidip alıyor öyle mi
her markanın müşteri kitlesi farklı misal bmw 1300 2m değilde 2.5 milyon olsa onu alacak adam gider 1300e afrika almaz 1400 e başka motor almaz gider bmw alır
honda müşterisi de böyle olabilir 100 200 problem etmez ama daha fazlası tercihleri değiştirebilir japon grubunda
Benim karsilastirma DCT ile MT arasinda olmus ama cok da buyuk bir fiyat farki yok, hala yuksek fiyat farki var. DCT isteniyorsa piyasada gercek alternatifi yok desek dogru olur sanirim. Boyle bir sebepten dolayi tercih sebebi olabilir. Ancak duyduguma gore parca fiyatlari GS'leri gecmis dikkat edin.
Verginin gelme sebebi devletin o urunu almanizi istememesidir. Iki motoru da bilmiyorum, arastirmadim. Hangisinin surusu hangi acidan daha iyidir bilemeyecegim. Ben cok begeniyorum o parayi devlete de veririm yine de alirim diyorsaniz siz bilirsiniz.
Korlas'la da motoru aldiktan sonra ugrasmak zorunda degilsiniz. Farkli resmi servisler var ve gayet de iyiler. Kendim deneyimledim o yuzden soyluyorum.
1m verecek adam sence farkın da değilmi dir bu fiyat farkının?
yani gözü kapalı gidip alıyor öyle mi
her markanın müşteri kitlesi farklı misal bmw 1300 2m değilde 2.5 milyon olsa onu alacak adam gider 1300e afrika almaz 1400 e başka motor almaz gider bmw alır
honda müşterisi de böyle olabilir 100 200 problem etmez ama daha fazlası tercihleri değiştirebilir japon grubunda
Kit kanaat gecinen arkasima "iPhone alirsan su kadar vergi veriyor oluyorsun. Ayni paraya Samsung'da ayni ozellikte su alternatif var." dedigimde ona bilmedigi bir seyi soylemistim. Gitti yine de kredi cekip iPhone aldi. Simdi ayni kalitede fotograf cekiyoruz ama benim cebimde daha fazla para var. Fiyat yuksekse kalite de yuksektir gibi bir algi hepimizde oluyor zaten ama fiyati yuksek yapan sey uretici degil bu iki durumda oyle bir sorun var.
Bu motorlarla alakali degil, psikolojik bir sey. Ona da anlam veya aciklama getirecek yetiye sahip degilim. Benim gibi hesap kitap yapip urun almak isteyen kisilere bilgi olsun diye yazdim. Bunu yapmak bazilari icin "hayatta hicbir seyden zevk almamak" falan ama ben cebimdeki ekstra para ile de mutlu oluyorum. Ayni zamanda ayni/benzer kalitede urune de sahip oluyorum.