Büyük kapışma! Tiger 1200 Rally Pro vs Africa Twin ADV ES vs BMW F900GS ADV vs KTM 1390 ADV

1.2-1.4 milyona hangisi alınmalı

• Honda Africa Twin ADV SE

Oy: 36 38.7%
  • Triumph Tiger 1200 Rally Pro

Oy: 41 44.1%
  • BMW F900GS ADV (dgsdgsf)

Oy: 7 7.5%
  • KTM 1390 ADV

Oy: 9 9.7%

• Kullanılan toplam oy
    93
Motosikleti
Hero X-Pulse 200 4v
Bu çatara patara işinin nirvanasını Classic 350 ile yaşadım. K-ridesten motoru alır almak Korlas'ın önünden aşağı inerken bir sesler geldi tam climax yani. Bu arada egzoz patlaması genelde kompresyonda ya da gaz kesince oluyor benim gördüğüm. Çiğ benzin mi kalıyor nedir?

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
E ben forzayla da stabilizeye giriyorum😂 gecen cukurlu, camurlu, cakilli ama engebesiz bir yola girdim, gayet de gidiyor😂
işte bu yaştan sonra bizim en fazla maceramız bu yollar oluyor ama tel jantlı vstrom ile havalı duruyor. :) Yoksa aynı yollara xmax ile de giriyordum ama konfor farkı oluyordu.

• Haha
Tepkiler: Ged
Motosikleti
Ducati Multistrada 1200 Enduro - Kawasaki Z900 RS
Desmosuz v2s olduğunu bilmeden önce tiger sport 800 sormaya gittim. İlgi alaka sıfırın altında. Hani alırsan ekime almazsan kasıma gibi bir tavırları var. Sonra rotayı diğer markalara yönelttim. Radarıma v2s girince yine baktım ama bu sefer şikayet yorumlarını da göz önüne alarak. Yorumları okudukça videoları izledikçe yine vazgeçtim. Çok alakasız ama 2026 tenere world raid fiyatını bekliyorum. İnanılmaz hoşuma gitti makine. Süspansiyonları elektronik değil ama 6 yönlü imu , tcs, hız sabitleme ve sınırlama gibi eklentilerle tam istediğim hale gelmiş. Ben öyle son erkek motoru klişelerine pek prim vermiyorum. Teknoloji güzeldir :) eğer fiyatı (düz tenere 700 846k) 1m üzeri olmazsa lansman vs muhabbetine mantıklı bir fiyat gibi (aslında mantıksız 1m’e motor mu olur ?)

Uzun lafın kısası aslında , bu yorumlar ve piyasa algısı olmasa v2s’i şimdiye almıştım. 1 aydır da tepe tepe biniyordum. Ancak bu sebepler yüzünden vazgeçtim açıkçası. Tenere WR bekliyorum fiyat abartı olmazsa alıp defteri kapatacağım. İşletme maliyetleri yönünden de yamaha daha makul.
Hani ducati’yi korlas yerine arn getirse yine birincil seçenek olur ama korlas bu yorumlarla hiç tercih edilecek bir firma gibi durmuyor. Varsın ducati kullanmayalım. Kullanıpta böyleleri ile muhatap olacağımıza , kullanmayıp iç çekeriz…
Tam anladığımı söyleyemem çünkü Tenere WR den de bir ton şikayet gelme ihtimali var diye düşünüyorum, eğer alım kararında belirleyici faktör "şikayetler" ise bana çok da mantıklı bi argüman olarak gelmedi bu yazdıkların. 6 yönlü İMU nedir bilmiyorum, fakat Ducatide de hayvan gibi elektronik destekler var ve en güzeli bence viraj abs si. VS2 evet, desmosuz ve arkadaşım 13.000 km den bu yana kullanıyor, beraber de gazlamışlığımız, sakin sakin sürmüşlüğümüz de var ve acayip dengeli ve atak bir alet, üstelik çok da ekonomik.
Yani çok memnun.
Dediğim gibi, ben Korlasa ne zaman gitsem memnun ayrılıyorum. Evet kendi hallerindeler, müşteriyi ne sıkıyorlar ne de çok ilgisiz bırakıyorlar, satın alım esnasında gerek motor gerek aksesuar satışı olsun ilgileniyorlar da ama genel bir Korlas memnuniyetsizliği var piyasada ve haklılık payları olduğuna kesinlikle inanıyorum.
Ben Ducatiden büyük bir kazık yemediğim sürece vazgeçmem.
Gönlünüze göre olsun dostum...tez zamanda Tenereyi almanı dilerim.

Bir şey soracağım. Bu afrika twin 2020 yılında 1100 olarak güncellendi.
CRF 1000 ve CRF 1100 ile seçim yapmak zorunda olsaydınız aradaki fiyat farkına katlanıp (100-150 k ) 1100 lüğümü alırsınız yoksa 1000 liği mi?

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Bir şey soracağım. Bu afrika twin 2020 yılında 1100 olarak güncellendi.
CRF 1000 ve CRF 1100 ile seçim yapmak zorunda olsaydınız aradaki fiyat farkına katlanıp (100-150 k ) 1100 lüğümü alırsınız yoksa 1000 liği mi?
aralarındaki tek fark 100cc değil ki L1den sonra çok şey değişti ve bence 100kya değecek güncellemeler

Motosikleti
2022-SYM Jet 14 200 + 2011-KLX250 + 2015-KTM Duke 200(arızalı yatış)
Ben bir ara Kove anlatırken bugün Dakar'da Rally2 klasmanında etap almış. Ve Kove adedi aşırı derecede olmasa da kullanan çok tecrübeli motorcular var yarışmacılar arasında.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar