Desmosuz v2s olduğunu bilmeden önce tiger sport 800 sormaya gittim. İlgi alaka sıfırın altında. Hani alırsan ekime almazsan kasıma gibi bir tavırları var. Sonra rotayı diğer markalara yönelttim. Radarıma v2s girince yine baktım ama bu sefer şikayet yorumlarını da göz önüne alarak. Yorumları okudukça videoları izledikçe yine vazgeçtim. Çok alakasız ama 2026 tenere world raid fiyatını bekliyorum. İnanılmaz hoşuma gitti makine. Süspansiyonları elektronik değil ama 6 yönlü imu , tcs, hız sabitleme ve sınırlama gibi eklentilerle tam istediğim hale gelmiş. Ben öyle son erkek motoru klişelerine pek prim vermiyorum. Teknoloji güzeldir

eğer fiyatı (düz tenere 700 846k) 1m üzeri olmazsa lansman vs muhabbetine mantıklı bir fiyat gibi (aslında mantıksız 1m’e motor mu olur ?)
Uzun lafın kısası aslında , bu yorumlar ve piyasa algısı olmasa v2s’i şimdiye almıştım. 1 aydır da tepe tepe biniyordum. Ancak bu sebepler yüzünden vazgeçtim açıkçası. Tenere WR bekliyorum fiyat abartı olmazsa alıp defteri kapatacağım. İşletme maliyetleri yönünden de yamaha daha makul.
Hani ducati’yi korlas yerine arn getirse yine birincil seçenek olur ama korlas bu yorumlarla hiç tercih edilecek bir firma gibi durmuyor. Varsın ducati kullanmayalım. Kullanıpta böyleleri ile muhatap olacağımıza , kullanmayıp iç çekeriz…