- Katılım
- 9 Ağu 2023
- Mesajlar
- 602
Parası yetmeyene Africa Wolf var.
https://motolux.com.tr/urun/africa-wolf/
Beğenmeyene 2. de var.
https://motolux.com.tr/urun/africa-wolf-2/
ikincisi olmuşsssdgfdg
Parası yetmeyene Africa Wolf var.
https://motolux.com.tr/urun/africa-wolf/
Beğenmeyene 2. de var.
https://motolux.com.tr/urun/africa-wolf-2/
Transalp yol motorumu tartışılır, tıpkı suzukideki gibi iki versiyon belki çıkarılabilirdi. Bunlar standart motorlar. Africada standart motorların büyük hacimlisi çok şey beklememek lazım.Transalp'i tubeless 19 alaşım jant yapmaları gerekiyordu. Bence tube type 21 telli jant hiç olmadı o motora. Asfalt motoru o.
Suzuki 800DE de arazi motoru değil zatenTransalp yol motorumu tartışılır, tıpkı suzukideki gibi iki versiyon belki çıkarılabilirdi. ...
benim suzuki belki 20 kere düşürdüm arazide, arazi motoru değil ama motorda ççizik bile yok.Suzuki 800DE de arazi motoru değil zatençok ağır, amortisör yolu kısa ve arka 18 değil.
Transalp 21 jantlı bir yol motoru kesinlikle.
Bu arada bütçeme fazla gelmese F900GSA alır ve büyük keyifle kullanırdım. Gayet beğendim. Şu anda Stelvio için DL650'nin üzerine 400-450 koymak bile bana lüks geliyor.
F serisi de Stelvio gibi normalden fazla zarar ettirir ama neticede BMW'dir....
900gs e para biriktir derim. Stelvio falan satamazsın zarar edersin. bmwyi ölene kadar kullan.
Africa Tween nedir abi bana bir tarif etsene motoru.
Arazi desen araziye girersen bir daha çıkamazsın, yol desen yolda performansı kısıtlı
90lardaki afrikanın ekmeğini yiyen Hondanın oyuncagı.
Transalp bile ondan daha çok afrika tween
Afrikaya çanta siperlik orta sehpa vs almaya kalktıgında bmw gs 1300 fiyatına geliyor bilmem farkındamısın.
Tabi boru kaynattırmıcaksan sanayide.
Bmw gs de herşiey üstünde geliyor kontagı çevir dicem ama kontagıda yok düğmeye bas gitafrikada hala kontak varmı?
Africa, prblemsiz olduğu için bmw kadar servis kalitesi ihtiyaç duymuyor olabilir.BMW yakıt cimrisi afrika?
Keyless go???
eşsiz bmw servis kalitesi?
ben bmw servisine girdiğimde kendimi elit hissediyorum peki honda servisleri bana bunu verebilicekmi?Africa, prblemsiz olduğu için bmw kadar servis kalitesi ihtiyaç duymuyor olabilir.
Honda servisleri de berbat değil. Sadece bmw kadar iyi değil.
ben bmw servisine girdiğimde kendimi elit hissediyorum peki honda servisleri bana bunu verebilicekmi?
yoksa orda muzo gibi bir sürü adamla yan yana gelmek zorundamı kalıcagım.
Askerlik şubesinden hallice ortamlar oysaki bmw istinye öylemi gidiyorsun espresson hazır güzel hanımlar şu kıyafetler geldi bakarmısınız biz motorunuzu servis ederken diyorlar.
Ha muzo ha?
Keyless go varmı?
Kamyoncu zamana meydan okuyorsun maşallah........
Yapay zeka gelişti mi o kadar yav.....kamyoncunun tom crusise ile fotosu da var. mission impossible 2 filminden. tom u ensesinden tutuyor sgsfgs
Kel adam geç yaşlanır, artı spor.Kamyoncu zamana meydan okuyorsun maşallah........