Kasklarda ECE(R) sertifikası dolandırıcılığı mı?

Motosikleti
2022-SYM Jet 14 200 + 2011-KLX250 + 2015-KTM Duke 200(arızalı yatış)
Mts, Arai ile aynı fabrikadan çıkıyor. Halamın oğlu orada çalışıyor, o dedi ki "Abi biz üretiyoruz, gönül rahatlığıyla al, biz evimize sokmadığımız kaskı size önermeyiz" :)
Bu yukarıda yazdığım moktan durum yüzünden herkes herşeyi diyebiliyor. Ama piyasada Mert'in attığı videodaki gibi imalat çok mal var.

Bu arada dip not; benim hayatımda kullandığım en pahalı kask Shark Evo GT idi. 450Euro Avrupa fiyatı... 5 senede tüm fonksiyonları cırt oldu.

Hayatımda kullandığım en kaliteli kask ise Zeus çıktı; 2010da hediye gelen kaskı 2022'de hala tüm fonksiyonları çalışır kullanıyordum.

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Stickerı göstermiş olabilirler. "Bak biz buna ecer2206 yapıştırdık geçebilir miyiz?" diye.
Eger gumruge uygun sekilde gecirdilerse dedigin olmaz. Baya tseye gider numuneler, standarda uygun ise amcak kesin ithalat tamamlanabilir. Ama sakal devreye girmisse bilemem.
Bu arada benim hjc kaskta da ece r22.06 yaziyor, r isi sorun degil

Motosikleti
Yamaha XSR700
Eger gumruge uygun sekilde gecirdilerse dedigin olmaz. Baya tseye gider numuneler, standarda uygun ise amcak kesin ithalat tamamlanabilir. Ama sakal devreye girmisse bilemem.
Bu arada benim hjc kaskta da ece r22.06 yaziyor, r isi sorun degil
İşin tek ilginç tarafı kaskın sitesinin olmaması. Bir kask üretip dünyaya açılmak istiyorsun ama internet siten yok. Destek zaten yok. Ama ne hikmetse yedek parça var. Bu kask merdiven altı türk yapımı olmasın? Böylece gümrükten girme derdi de olmaz 🤔

• Beğen
Tepkiler: Ged
Bu Mts markasını MT diye yutturmaya çalışıyor esnaflar genelde, ya da yan markası falan diye sallıyor.

Aralarında da az bir miktar fiyat farkı var yani bilindik MT dururken bunu almak mantıksız geliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar