Hain Davranış

Motosikleti
RKS SRK 125R
Motorumun kasten çizildiğini farkettim burayı nasıl kapatabilirim ne sırıtmaz sizce?

Motosikleti
Yamaha XSR700
O motor bilerek çizilmemiş. Orayı motoru kullanırken kullandığın bir aksesuar çizmiş gibi duruyor. Çanta veya fermuar gibi bir şey sürüş esnasında sürte sürte iz yapmış ve farketmemişsin. Tankpadler bu yüzden kullanılıyor. Benim de eski motorumun deposunda buna benzer çizikler vardı. Deponun üzerine ahtapot lastikle sırt çantası sabitliyordum. Fermuarı çiziyormuş.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Pantolon ya da montunun kopçası, fermuarı falan çizmiş..
Boşa hain arama :)

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Çiziğe tırnak takılıyor mu?

Motorumun kasten çizildiğini farkettim burayı nasıl kapatabilirim ne sırıtmaz sizce?

Çiziğe tırnak girmiyorsa pasta cila veya motul scratch spreyi vardı onunla deniyebilirsin. Birisi böyle çizmez gibi geliyor bana dizlikle deponun bacakla tutma yerleri çiziliyor vs. bu da fermuardır veya başka bir şeyden çizilmiş olabilir. Tankpad alman lazım böyle olmasını istemiyorsan

bizim millet fotoğraf çekmeyi bile bilmiyor. benim kazamda da birine telefonu verdim araçları, kaza mahallini çek diye; pezevenk utanmasa telefonu araçlara değdirerek çekecekmiş.

arkadaş, bu amk fotoğrafını azcık geniş açılı çekin ki neyin neresi olduğu anlaşılsın.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
şimdi hatırladım geçen hafta kozyatağında sırtım çok kaşınmıştı ben de ilk bulduğum motora sırtımı verip kaşımıştım bu o motor kusura bakmayın 🙏

bizim millet fotoğraf çekmeyi bile bilmiyor. benim kazamda da birine telefonu verdim araçları, kaza mahallini çek diye; pezevenk utanmasa telefonu araçlara değdirerek çekecekmiş.

arkadaş, bu amk fotoğrafını azcık geniş açılı çekin ki neyin neresi olduğu anlaşılsın.
Evvelki gün Honda ya gittim test sürüşü yapmaya , motoru teslim edende genç biri hani 40-50 yaşında da değil birkaç foto çekermisin diye rica ettim elbette dedi , denyonun çektiği fotolara bakıyorum ne kendimi ne motoru tanıyabiliyorum 😅
Çocuk Azer Bülbül gibi titreye titreye çekmiş anasını satayım güya foruma atacaktım 😬
Hava bulutlu idi flaşda kapalıdır bende , herhalde otomatik pozlama enstantaneyi yükseltmiş hepsi bulanık çıkmış..

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Evvelki gün Honda ya gittim test sürüşü yapmaya , motoru teslim edende genç biri hani 40-50 yaşında da değil birkaç foto çekermisin diye rica ettim elbette dedi , denyonun çektiği fotolara bakıyorum ne kendimi ne motoru tanıyabiliyorum 😅
Çocuk Azer Bülbül gibi titreye titreye çekmiş anasını satayım güya foruma atacaktım 😬
Hava bulutlu idi flaşda kapalıdır bende , herhalde otomatik pozlama enstantaneyi yükseltmiş hepsi bulanık çıkmış..
"Ulen benden bisi isteyip nasil enerjimi harcamama neden olursun, al ben de fotolarini pic edeyim de gor" diye dusunmus olabilir😂

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Yakın gözlüğü kullanıyordu ne çektiğini görmedi herhalde diye düşündüm 😅
Genc, elleri titriyo, yakin gozlugu takiyor...??!!
Emin misin yaw dogru gordugunden🙄 eleman aslinda yasli dedeydi de, sen mi yanlis gordun🙄

Genc, elleri titriyo, yakin gozlugu takiyor...??!!
Emin misin yaw dogru gordugunden🙄 eleman aslinda yasli dedeydi de, sen mi yanlis gordun🙄
50 falan değildi çalışanların hepsi gencecikti zaten , gençler arasında da yakın veya uzak gözlük kullananlar vardır yav 😬

Motosikleti
R25
İlk öncelikle diğer arkadaşların dediği gibi tırnak giriyorsa geçmiş olsun, girmiyorsa da dedikleri gibi pasta cila ile halleder kesikler atarsın boyada ayrıca bu işin piriyim birisinin çizmiş olduğu gibi durmuyor, benim motorunda gidon ufak çizilmişti kilit anahtarı yapmış dövüp motorun anahtarından dışladım sorun çözüldü

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar