- Motosikleti
- Trk 702 x, dominar 400, honda dio, cbr650f
Çin malı tpms aldım fakat bu cihazın sensörleri siboptan zamanla hava kaçırmasına sebep oluyor bilginiz olsun.
Benim de mesleğim bilgisayar, gençken yazılım gelişitiricilik işind ehep sorun çözdüm, sonradan sistemci oldum şimdi de sorunlar bitmiyor, en azından iş dışında sorunla uğraşmayayım kafam rahat olsun dedim.Merhaba,
Çok garip bir ikilemdeyim. Her ne kadar kendim gösterişli ve heybetli olmasam da heybetli motosikletleri çok seviyorum. Ancak sorunsuzluk ve konfor benim için daha önemli. Vstrom düşünmemin sebebi konforlu ve dayanıklı olması. Ben bir fabrikada yönetici olarak çalışıyorum. 25 yıldır işim problem çözmek ve artık problem çözmekten yoruldum. Motosiklet ile gezerken bir de motosikletin sorunları ile uğraşmak istemiyorum. Tiger çok elektronik. Sürekli kafamda acaba soruları ile gezmek de istemiyorum.
Motoru beğeniyorum. Eğer sorun çıkarmayacağına ikna olursam hemen alırım. Hatta yeni transalp, AT , Bazen NT1100 e de kayıyorum.
Gerçekten kararsızım. Benim motosikletim de çok güzel. zincir dişliden amortisör yağına, devir daim pompasından, debriyaj teline , hatta amortisörün bağlantı kollarına kadar söküp kontrol edip içindeki rulmanları yağladım. Baskı balatayı değiştirdim.
Satılacak motosiklet de değil. Bu sebeple kafam çok karışık.
iyi sıkmak lazım, sensörlerin dibinde plastik conta var onu kontrol et.Çin malı tpms aldım fakat bu cihazın sensörleri siboptan zamanla hava kaçırmasına sebep oluyor bilginiz olsun.
Merhaba,
Çok garip bir ikilemdeyim. Her ne kadar kendim gösterişli ve heybetli olmasam da heybetli motosikletleri çok seviyorum. Ancak sorunsuzluk ve konfor benim için daha önemli. Vstrom düşünmemin sebebi konforlu ve dayanıklı olması. Ben bir fabrikada yönetici olarak çalışıyorum. 25 yıldır işim problem çözmek ve artık problem çözmekten yoruldum. Motosiklet ile gezerken bir de motosikletin sorunları ile uğraşmak istemiyorum. Tiger çok elektronik. Sürekli kafamda acaba soruları ile gezmek de istemiyorum.
Motoru beğeniyorum. Eğer sorun çıkarmayacağına ikna olursam hemen alırım. Hatta yeni transalp, AT , Bazen NT1100 e de kayıyorum.
Gerçekten kararsızım. Benim motosikletim de çok güzel. zincir dişliden amortisör yağına, devir daim pompasından, debriyaj teline , hatta amortisörün bağlantı kollarına kadar söküp kontrol edip içindeki rulmanları yağladım. Baskı balatayı değiştirdim.
Satılacak motosiklet de değil. Bu sebeple kafam çok karışık.
Tenere 700 daha çok arazi odaklı olduğu için artçı konforu açısından çok iyi değildir. Hiç selesine binmedim ama görüntüsünden belli oluyor. Kısa turlarda idare eder ama bir günde 500km yol yapayım dediğinizde artçınız keşke vstrom olsaydı diyebilir.Tenere 700 artçı konforu açısından nasıldır? Tracer 7 ile benzer bloğa sahipler sanırım. Tracer 7 de olabilir eğer yeterince sağlamlık ve konfor vadediyorsa. 2023 veya 2024 model motosiklet düşünüyorum.
Boy kaç hocam?eşimle bindim v stromun selesi süper rahat dedi. hoş vesoayada rahat dedi hayabusayada r 25 ede herşeye rahat diyor. tek rahat etmediği motor test için aldıgım bmw k1600dü sanırım onunda fiyatını görünce almamam için dedi![]()