- Motosikleti
- Forza250-cygnusL
Şöyle de diyebiliriz...Arkadaşlar genç yaşta insan kendisini ölüme çok uzak hissediyor, o nedenle "hızlı yaşa, genç öl, cesedin yakışıklı kalsın" gibi martavalları insan genç yaştayken atıp sallıyor. Neden? Çünkü ölüme uzak. 20'lerimde ben de kendimi ölümsüz hissediyordum.
İnsan yaş aldıkça farklı düşünmeye başlıyor. Yeri geliyor 1 gün daha fazla nefes almak için tüm servetini verecek hale geliyorsun. Sevdiğin işi yaparken ölmek de özenilecek bir şey değil. Ayrıca rahmetli Barkın da 1000 RR ile yardırırken vefat etmedi, düşük cc sefil bir Ktm ile köprüde o an olmaması gereken bir herife çarparak öldü.
Ölmeye özenmeyelim.
ÖLMEYELİM, ÖLDÜRMEYELİM..
SAKAT KALMAYALIM, SAKAT BIRAKMAYALIM...
Biz de genç olduk, makas attık, teker yaptık... Arada sırada motor denk geldikçe de yapıyoruz.. Ama başkası için değil.. Tamamen kendi egomuz için yaptık...
Şimdi her kamerayı takan kendini ghostrider sanıp dökülüyor yola.. Olduk olmadık saçma kavgalara girip , olmadık şeyler yapıyor...
Şu an soracak olsan aralardan geçerken bile bir yaya çıkacak, biri kapı açacak, ya da bakmadan şerit değiştirecek diye tırsa tırsa motora biniyorum...
50 den sonra insan tırsak oluyor..
Malum kemikler de geç kaynıyor