Motosiklet sürücüsü fenomen Deniz Servan hayatını kaybetti

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Arkadaşlar genç yaşta insan kendisini ölüme çok uzak hissediyor, o nedenle "hızlı yaşa, genç öl, cesedin yakışıklı kalsın" gibi martavalları insan genç yaştayken atıp sallıyor. Neden? Çünkü ölüme uzak. 20'lerimde ben de kendimi ölümsüz hissediyordum.

İnsan yaş aldıkça farklı düşünmeye başlıyor. Yeri geliyor 1 gün daha fazla nefes almak için tüm servetini verecek hale geliyorsun. Sevdiğin işi yaparken ölmek de özenilecek bir şey değil. Ayrıca rahmetli Barkın da 1000 RR ile yardırırken vefat etmedi, düşük cc sefil bir Ktm ile köprüde o an olmaması gereken bir herife çarparak öldü.

Ölmeye özenmeyelim.
Şöyle de diyebiliriz...
ÖLMEYELİM, ÖLDÜRMEYELİM..
SAKAT KALMAYALIM, SAKAT BIRAKMAYALIM...

Biz de genç olduk, makas attık, teker yaptık... Arada sırada motor denk geldikçe de yapıyoruz.. Ama başkası için değil.. Tamamen kendi egomuz için yaptık...
Şimdi her kamerayı takan kendini ghostrider sanıp dökülüyor yola.. Olduk olmadık saçma kavgalara girip , olmadık şeyler yapıyor...

Şu an soracak olsan aralardan geçerken bile bir yaya çıkacak, biri kapı açacak, ya da bakmadan şerit değiştirecek diye tırsa tırsa motora biniyorum...
50 den sonra insan tırsak oluyor..
Malum kemikler de geç kaynıyor :)

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
yok tam tersine ben çok korkarak motosiklet sürüyorum hiç risk almam performans sürüşü bile olsa görmediğim viraja girmiyorum sadece yaşlılık bana göre değil
Sen yine böyle efendi, uslu, güzel güzel sür. Yaşlılığın da farklı güzellikleri vardır elbet. Dedem biz torunlarını gördüğünde adamcağız çocuk gibi mutlu oluyordu. Şu an bu yaşta baktığımızda bize komik gelebilir ama adam için süper bir mutluluktu. Meramımı iyi anlatamadım ama umarım sen anlamışsındır.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Konunun özgürlük tarafından bakarsak bir başkasına zarar verme tehlikesi olan şeylerin özgürlüğü olmaz.
Ben bir anarşist olarak devletin bir sürü kuralına karşı geliyorum ama trafik kurallarına devletin kanunu olduğu için değil kullandığım aracın bir başkasını öldürme/zarar verme potansiyeli olduğu için uyuyorum.

Her konuda benim için sınır bir başkasına zarar verme potansiyeli var mı orasıdır. Eteğin altına gstring giymiş artçı alana rahatsız oluyorsanız bakmayıverin, bakacaksanız da rahatsız etmeden bakın der geçerim, en fazla kaza yaparsa ekipmansız olduğu için kendine zarar verir ama kalabalık trafik olan yerde apaçi gibi sürünce başkalarını öldürme potansiyeli de var.

Son düzenleme:
Motosikleti
?

Sosyal medyada 1 milyondan fazla takipçiye sahip olan ve akrobasi hareketleri, trafikte yaptığı tek teker vb. hareketlerle tanınan Deniz Servan Narin, İzmit'te yaptığı motosiklet kazası sonucu hayatını kaybetti.

İddilara göre Narin, henüz bilinmeyen bir sebepten dengesini kaybedip savrularak bir tıra arkadan çarptı ve ağır yaralandı. Sürücü tüm müdahelelere rağmen kurtarılamadı. Sevenleri, Kocaeli Şehir Hastanesine akın etti.

Kaynak: https://kocaeligundem.com/haber/259...-kocaelide-gecirdigi-kazada-hayatini-kaybetti
Allah rahmet eylesin belliydi 300 Km hızla tünelde ne işin var yazık

Ben uzun zamandır takip ediyorum. Bu adamın kaza haberiyle ölüm haberi beraber gelir diyordum. Geçen sene kaza haberi geldi. Yavaş hızda refüj sulamasından dolayı kaza yapmıştı, platinlerle fizik tedaviyle kurtulmuştu. Yine basit görünen bir kaza. Çok yüksek hızlarda sürünce yavaş hızlarda dikkat azalıyor. Ama 50'yle giderken bile gözünün yoldan ayrılmaması lazım.

Çok üzüldüm, her ölüm zordur. Allah rahmet eylesin.

Konunun özgürlük tarafından bakarsak bir başkasına zarar verme tehlikesi olan şeylerin özgürlüğü olmaz.
Ben bir anarşist olarak devletin bir sürü kuralına karşı geliyorum ama trafik kurallarına devletin kanunu olduğu için değil kullandığım aracın bir başkasını öldürme/zarar verme potansiyeli olduğu için uyuyorum.

Her konuda benim için sınır bir başkasına zarar verme potansiyeli var mı orasıdır. Eteğin altına gstring giymiş artçı alana rahatsız oluyorsanız bakmayıverin, bakacaksanız da rahatsız etmeden bakın der geçerim, en fazla kaza yaparsa ekipmansız olduğu için kendine zarar verir ama kalabalık trafik olan yerde apaçi gibi sürünce başkalarını öldürme potansiyeli de var.

Olay budur abi.
Yoksa kimin, nerede, ne zaman, nasıl öleceği kimseyi (yakınları hariç) kimseyi ırgalamaz.
Ayrıca, ölen insanın ardından da konuşulur, eğer yaşarken de söyleyebiliyorsanız-söylediyseniz.
Rahmetlinin, Kemer yolu son tünelde, kamyonla benim aramdan geçtiği bir olay hatırlıyorum, ne zaman geldi, ne zaman o araya daldı, nasıl geçti anlamadım, eğer sağım boş olsa şerit değiştirmek istesem büyük ihtimalle göremeyecektim, çünkü benim aynaya bakıp, yol boş deyip şerit değiştirinceye kadar o sağıma gelmiş olacaktı. Sonrasında, Beldibi girişte Jandarma kontrol noktasında ki muhabbeti de hatırlıyorum ama neyse.

Motosikleti
Çin Malı Skuter
celallenme hacı abi. ben gayet terbiyeli konuşuyorum. yoksa mal gibi yazıyorsun da diyebilirdim ama demiyorum. sadece teknik olarak hatalı konuşuyorsun diyorum. hem limitlemeyelim diyorsun hem de eğitim sistemi cart curt diyorsun. sen de biliyorsun, herkes de biliyor, vefat eden de çok iyi biliyordu ki sosyal medyada etkileşim oro.....puluğu sonu oldu. neden? çünkü senin o kocaman dediğin 20 yaşındaki zırtapozlar bunun gibi tipleri örnek alıyordu? ben tanımam etmem. sen de tanımıyorsun. çok merak ediyorum mesela bu şahıs "lan ben böyle terör estiriyorum trafikte ama bana özenen zibidiler olacaktır, dur bir kamu spotu tadında video çekeyim" diye senin o güya 20 yaşındaki kocaman adamlara tavsiye niteliğinde bir video çekti mi? sen bu adamın hareketlerini tasvip etmiyorsun anladığım kadarıyla ama limitlemeyelim de diyorsun o özenir, bu özenir diye. oradan da aslında eğitim sistemi falan filan diyorsun. ben sosyoloğum. bana bu işin önünü arkasını anlatma. ben neyin, nasıl, ne şekilde düzeltilmesi gerektiğini biliyorum. senin ne demek istediğini de biliyorum zaten. ama sen yanlış cümleler kuruyorsun. gençler içlerindeki adrenalini bir şekilde atacak evet haklısın, limitlemeyelim. ama akan trafikte mi böyle 300 ile gidecek ya da tek teker yapacak?

valla yordun be abi. ilk yazdığın mesajla anlatmak istediklerin arasında o kadar fark var ki inan yoruldum , nasıl anlatacağım diye.
anlatmıyorum artık.
Denizi ben tanırım. İnsanlık olarak, kişilik olarak daha benzerini göremeyeceğiniz cinsten birisiydi. Sosyoloğum demişsiniz, sosyal medya bilmem nesi diyorsun. İstediğin kadar sosyolog ol, sen vefat etmis bir motorcu dostunun arkasından nasıl konusulacagını bilmeyecek kadar kultursuz birisin. Vefat sekli her sürücünün basına gelebilecek türden bir sekil, cok da ekstrem degil. Bir kisi trafikte tehlikeli hareketler yapiyor diye olumu hak etmez. Sen cıkart goster, her yerde pist var de, oralarda adrenalinini atsin trafikte hiz yapmasin de konusursam namerdim.

Denizi ben tanırım. İnsanlık olarak, kişilik olarak daha benzerini göremeyeceğiniz cinsten birisiydi. Sosyoloğum demişsiniz, sosyal medya bilmem nesi diyorsun. İstediğin kadar sosyolog ol, sen vefat etmis bir motorcu dostunun arkasından nasıl konusulacagını bilmeyecek kadar kultursuz birisin. Vefat sekli her sürücünün basına gelebilecek türden bir sekil, cok da ekstrem degil. Bir kisi trafikte tehlikeli hareketler yapiyor diye olumu hak etmez. Sen cıkart goster, her yerde pist var de, oralarda adrenalinini atsin trafikte hiz yapmasin de konusursam namerdim.
Pist olsa da abonelik fenomenlik uğrunda arkasındaki ergenlerin gazıyla yine birşekilde kendilerini öldürmeyi başarırlar
Barkını sevmem egolu tavırlarından ötürü
Lakin adam güzel eğitimlerle farkındalık yarattı
Birde şimdikilere bak sakat kalma ölme temalı hepsi

Motosikleti
MT-09 // LTR 125
Motosiklet ile birini nasıl öldürebilirsiniz arkadaşlar? Çevreyolunda, 3-4 şerit otobanda? Cidden şaşıyorum ya şu sikko argümanı bari adı motosiklet olan forumda yazmayın ya.

Abi motosiklet ile N.Ş.A’da 300 le gidip fren basıp 200 ile arkadan vursan bir otomobile maksimum bagaj kısmı presslenir, yaşam alanına bir skm olmaz. Teker yaptın, makas attın cart curt vs vs arabaya dokundun vurdun düştün? Olum ne olabilir lan o arabaya ve içindekiler ne olabilir? Özürlü müsünüz siz abi ya? Motosiklet çok yüksek oranda kullanan kişiye zarar veren bir alet. Bunu nasıl inkar edip aksini iddiaa edebilirsiniz ya? Cidden siz binmeyin motora falan, gidin arabaya binin.

Motosikleti
Ns200 15"
Ölüm öyle basite alınacak bir şey değil.
Basit geliyorsa yarın sabah git bir gasilhaneye yada yoğun bakıma.
Yaş güç fizik fark etmiyor.
Bende yaşlanıp ölmeyeyim derim de işte istediğimiz olmuyor.
Yaşadığım evin karşısında mezarlık var, kimi zaman içinden yürürüm ve etrafa bakarım. Ölüm ne genci seçmiş ne de yaşlıyı, 16-17 yaşında bir çok gülü soldurmuş ve yanına almış.

Mezar taşlarındada hep ayrı hikayeler vardır, aklımda kalan gurbet yolundan dönerken trafik kazasında bebekli bir ailenin vefat etmesi olmuştu. Büyük küçük demeden herkesi ayırmıştı ölüm.

Birde bu çok sevdiğimiz saydığımız insanların hepsi bizimle sadece mezara kadar yanımızdalar, mezara gömdükten belli bir zaman sonra unutuluyor gidiyorsunuz. Mezar taşları kirleniyor, özenle ekilmiş olan çiçekler soluyor ve yerlerine bahçede bile görmek istemediğimiz yabani otlar geliyor.

Velhasıl kelam hayat kısa, burada işler hep yarım kalır...

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Motosiklet ile birini nasıl öldürebilirsiniz arkadaşlar? Çevreyolunda, 3-4 şerit otobanda? Cidden şaşıyorum ya şu sikko argümanı bari adı motosiklet olan forumda yazmayın ya.

Abi motosiklet ile N.Ş.A’da 300 le gidip fren basıp 200 ile arkadan vursan bir otomobile maksimum bagaj kısmı presslenir, yaşam alanına bir skm olmaz. Teker yaptın, makas attın cart curt vs vs arabaya dokundun vurdun düştün? Olum ne olabilir lan o arabaya ve içindekiler ne olabilir? Özürlü müsünüz siz abi ya? Motosiklet çok yüksek oranda kullanan kişiye zarar veren bir alet. Bunu nasıl inkar edip aksini iddiaa edebilirsiniz ya? Cidden siz binmeyin motora falan, gidin arabaya binin.
409263634_1749919338_v16_9_1200.webp

Arka koltukta olup hayatta kalan varmidir sence ?

Haklisin , bir tek sen akillisin bizler özürlüyüz.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
409263634_1749919338_v16_9_1200.webp

Arka koltukta olup hayatta kalan varmidir sence ?

Haklisin , bir tek sen akillisin bizler özürlüyüz.
ama haberler motosikletin karşıdan gelen bi araçla çarpıştığını söylüyor diğer kaynak da kazaya 2 otomobil 1 motosikletin karıştığını
karşıdan gelen otomobile arkadan vuramayacağına göre arkadan vuran bi otomobil zaten böyle bir şeyi bi motosikletin yapması mümkün değil en azından böyle bi yolun izin vereceği hızlarda

Ersten Erkenntnissen zufolge war der Motorradfahrer mit einem entgegenkommendem Auto zusammengestoßen. Der Mann verstarb noch an der Unfallstelle. Die beiden Insassen des Autos wurden schwer verletzt mit zwei Rettungshubschraubern in unterschiedliche Kliniken geflogen. Wie es genau zu dem Unfall kam, war zunächst unklar.

Bei einem Unfall in Ostthüringen ist ein 47 Jahre alter Motorradfahrer gestorben, drei Menschen erlitten schwere Verletzungen. Bei Tegau im Saale-Orla-Kreis stießen am Samstag auf einer Landstraße ein Motorrad und zwei andere Fahrzeuge zusammen. Der Zusammenprall sei so stark gewesen, dass der Motorradfahrer noch an der Unfallstelle auf der L3002 an seinen Verletzungen starb, sagte ein Polizeisprecher auf Anfrage. Zunächst hatte die Polizei nur von zwei Schwerverletzten berichtet, die mit einem Rettungshubschrauber ins Krankenhaus geflogen wurden.

Son düzenleme:
Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
ama haberler motosikletin karşıdan gelen bi araçla çarpıştığını söylüyor diğer kaynak da kazaya 2 otomobil 1 motosikletin karıştığını
karşıdan gelen otomobile arkadan vuramayacağına göre arkadan vuran bi otomobil zaten böyle bir şeyi bi motosikletin yapması mümkün değil en azından böyle bi yolun izin vereceği hızlarda

Ersten Erkenntnissen zufolge war der Motorradfahrer mit einem entgegenkommendem Auto zusammengestoßen. Der Mann verstarb noch an der Unfallstelle. Die beiden Insassen des Autos wurden schwer verletzt mit zwei Rettungshubschraubern in unterschiedliche Kliniken geflogen. Wie es genau zu dem Unfall kam, war zunächst unklar.

Bei einem Unfall in Ostthüringen ist ein 47 Jahre alter Motorradfahrer gestorben, drei Menschen erlitten schwere Verletzungen. Bei Tegau im Saale-Orla-Kreis stießen am Samstag auf einer Landstraße ein Motorrad und zwei andere Fahrzeuge zusammen. Der Zusammenprall sei so stark gewesen, dass der Motorradfahrer noch an der Unfallstelle auf der L3002 an seinen Verletzungen starb, sagte ein Polizeisprecher auf Anfrage. Zunächst hatte die Polizei nur von zwei Schwerverletzten berichtet, die mit einem Rettungshubschrauber ins Krankenhaus geflogen wurden.
Haberi tam okumadan fotografi paylastim. Haklisin bu kazada bir arac digerine arkadan carpip motorun üzerine savurmus.

ancak,

böyle bir yolda o hizlar mümkün degil tezin cok dogru degil . Almanyada bile böyle yollarda +200km leri zorlayan motorcular ile karsilasiyoruz.

Bu hizlarda bir arac ile carpisan motosiklet maalesef tam anlami ile o aracin icinden geciyor.

IMG_0030_1.JPG

Trafikte kendi keyfi için böyle motosiklet kullananlarla sokakta keyfi için sağa sola ateş eden hayali bir kişi arasında fark yok benim gözümde. Sokakta sağa sola ateş eden bir meczubu hayal etmesi bile zorken böyle insanların peşinde takipçiler, arkasından kişiyi şahsen tanımayan ağlayanlar olmasını anlayamıyorum. Diğer motorcuların, yayaların ve kullanış şekli sebebiyle araba kullanıcılarının bile canına sırf canı istiyor diye kast eden birinin kaybı. Sokaklar daha güvenli olduğu için ne hissedilirse onu hissedeceğim, ama yaptıklarını çok matah sanan özenen binlerce kişiyi görünce dehşete düşmemek elde değil.

Çarpılabilecek en makul şeye çarpmış. Başka bir motosikletli, bir yaya, veya o kendini izlettiği hızlarda bir binek arabaya çarpmış olsa başkalarının da canını almış olacaktı.

Sosyal medyada senelerce kural ihlallerini belgeleyen kişilerin hala ehliyetli dolaşabilmesi de ayrı bir mevzu tabii.

Motosikleti
Triumph Street Triple RS, Yamaha Tracer 9 GT+
celallenme hacı abi. ben gayet terbiyeli konuşuyorum. yoksa mal gibi yazıyorsun da diyebilirdim ama demiyorum. sadece teknik olarak hatalı konuşuyorsun diyorum. hem limitlemeyelim diyorsun hem de eğitim sistemi cart curt diyorsun. sen de biliyorsun, herkes de biliyor, vefat eden de çok iyi biliyordu ki sosyal medyada etkileşim oro.....puluğu sonu oldu. neden? çünkü senin o kocaman dediğin 20 yaşındaki zırtapozlar bunun gibi tipleri örnek alıyordu? ben tanımam etmem. sen de tanımıyorsun. çok merak ediyorum mesela bu şahıs "lan ben böyle terör estiriyorum trafikte ama bana özenen zibidiler olacaktır, dur bir kamu spotu tadında video çekeyim" diye senin o güya 20 yaşındaki kocaman adamlara tavsiye niteliğinde bir video çekti mi? sen bu adamın hareketlerini tasvip etmiyorsun anladığım kadarıyla ama limitlemeyelim de diyorsun o özenir, bu özenir diye. oradan da aslında eğitim sistemi falan filan diyorsun. ben sosyoloğum. bana bu işin önünü arkasını anlatma. ben neyin, nasıl, ne şekilde düzeltilmesi gerektiğini biliyorum. senin ne demek istediğini de biliyorum zaten. ama sen yanlış cümleler kuruyorsun. gençler içlerindeki adrenalini bir şekilde atacak evet haklısın, limitlemeyelim. ama akan trafikte mi böyle 300 ile gidecek ya da tek teker yapacak?

valla yordun be abi. ilk yazdığın mesajla anlatmak istediklerin arasında o kadar fark var ki inan yoruldum , nasıl anlatacağım diye.
anlatmıyorum artık.
Nasil bir sosyologsun bilemem, ama saygisiz oldugunu soyleyebilirim. "mal gibi yaziyorsun" dedigin ve adinda gazlayan olduguna gore muhtemelen saygisiz yeni jenerasyonsun. Ben farkli bir konu anlatiyorum sana, nato mermer. Istersen sana bigun gettolari anlatayim sosyolog kardesim, konuya daha derin girelim, bunun gibi niceleri var hala, surada senin yaptigin yorumun bir onemi yok, bir abla var mesela dun de onu gordum, milyon takipcili GSX r ile tek teker yapiyor vs. Bunu engelleyemezsin, yoksa bu adamlar / kadinlarin yaptiklarini su forumda kimse onaylamaz. Sen cocugunu, etrafindaki gencleri iyi yetistir, ozenmesinler, senin gibide saygisiz olmasinlar. Ben gencecik motor ve hiz tutkusu olan bir kardesimizi kaybettigim icin uzuluyorum, arkasindan neredeyse iyi olmus diyen insanlara da aciyorum, hepsi bu.

Motosikleti
D400
Artık çocugun kişiliği aileden çok sanal ortam / arkadaş çevresi tarafından şekilleniyor.

"Sen iyi yetiştir özenmesin" artık türk filmi klişesi :D

Motosikleti
Triumph Street Triple RS, Yamaha Tracer 9 GT+
Artık çocugun kişiliği aileden çok sanal ortam / arkadaş çevresi tarafından şekilleniyor.

"Sen iyi yetiştir özenmesin" artık türk filmi klişesi :D
Su zamanda baska sansin varmi? okadar ceza yaziliyor, durdurabilirmisin? egitimli nesil yetistirmekten baska elimizden ne gelecek soyleyin bizde uygulayalim? hesabini kapatsan baska hesap acar, ayrica hangi birisine? Ayrica bu sadece bir tanesi. Buna bir ornekte online kumar siteleri? 30 milyar dolardan fazla para silinmis piyasadan, TR de oynayan kisi sayisi nufusun1/3 u deniyor, buradada o illete dusmus insanlar eminim vardir. hangi olayi nasil yasaklayacaksin. yasaklarla toplum yonetilmez, sekillenmez, bunu son yillara ragmen ogrenememis olmanizda tuhaf. yasaklarla stres birikir, pskopat bir toplum olusur.

Motosikleti
D400
Su zamanda baska sansin varmi? okadar ceza yaziliyor, durdurabilirmisin? egitimli nesil yetistirmekten baska elimizden ne gelecek soyleyin bizde uygulayalim? hesabini kapatsan baska hesap acar, ayrica hangi birisine? Ayrica bu sadece bir tanesi. Buna bir ornekte online kumar siteleri? 30 milyar dolardan fazla para silinmis piyasadan, TR de oynayan kisi sayisi nufusun1/3 u deniyor, buradada o illete dusmus insanlar eminim vardir. hangi olayi nasil yasaklayacaksin. yasaklarla toplum yonetilmez, sekillenmez, bunu son yillara ragmen ogrenememis olmanizda tuhaf. yasaklarla stres birikir, pskopat bir toplum olusur.

Geri kalmış toplumlar ağır cezalar ve yasaklarla yönetilir. Trafik görevlileri işlerini iyi yaparsa, başkalarının hayatını tehlikeye atan insanların cezaları çok daha ağır olursa yapmazlar. Sanırım Tiflis'te idi emin değilim UBER sürücüsü ile muhabbet etmiştim, kırmızı ışık vs yok şehir merkezlerinde ancak trafik bir şekilde akıyor kimse itlik köpeklik peşinde değil. neden diye dediğimde cezalar çok ağır artık insanlar daha dikkatli demişti.

2 aracın arasından 220 ile geçecek, 120 lik yolda 300 yapacak gevşekler yasaklarla psikopat olacaklarsa hapse atılsın. Onlara empati yapamam.

Bir sürü kötü şey saymışsınız bunların olması bunun gibi şeyleri masum göstermiyor.

Yanlış anlamayın laf dalaşına girmek amaclı yazmıyorum, ama gerekirse sert cezalar, hapis cezaları hatta araca el koymaya kadar gidebilir.

Örnek veriyorum fark etmezsin kırmızıda geçebilirsin, ya da hatalı U yapabilirsin. Ama kaldırımdan motor sürmek, 120lik yerde 200-300 le gitmek hata değildir seçimdir. İlkinde al motoru 6 ay bağla kitle otopark cezasını, bi daha mı yaptı al motoru sat devlet olarak o parayla da SMA'lı vs. cocuklara yardım et.

ben katı düşünüyorum bu konuda.

Bu ülkenin insan profili özellıkle son 10 yılda bozuldu, artık neye görse özeniyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar