Motosiklet sürücüsü fenomen Deniz Servan hayatını kaybetti

Motosikleti
Çin Malı Skuter

Sosyal medyada 1 milyondan fazla takipçiye sahip olan ve akrobasi hareketleri, trafikte yaptığı tek teker vb. hareketlerle tanınan Deniz Servan Narin, İzmit'te yaptığı motosiklet kazası sonucu hayatını kaybetti.

İddilara göre Narin, henüz bilinmeyen bir sebepten dengesini kaybedip savrularak bir tıra arkadan çarptı ve ağır yaralandı. Sürücü tüm müdahelelere rağmen kurtarılamadı. Sevenleri, Kocaeli Şehir Hastanesine akın etti.

Kaynak: https://kocaeligundem.com/haber/259...-kocaelide-gecirdigi-kazada-hayatini-kaybetti

Milyonluk takipçiye erişen fenomenlerin de ismini ilk defa duyuyor olmam da artık ne kadar yaşlandığımın, ayrı bir dünyada yaşadığımın kanıtı. Ailesi ve sevenlerine sabırlar dilerim.
Hocam belki de sürüş tarzı size uygun olmadığından duymamışsınızdır, kendi akranlarımı bildiğimden söylüyorum neredeyse hepsi en az bir videosunu görmüştür, beğenmiştir.

Motosikleti
Çin Malı Skuter
Milyonluk takipçiye erişen fenomenlerin de ismini ilk defa duyuyor olmam da artık ne kadar yaşlandığımın, ayrı bir dünyada yaşadığımın kanıtı. Ailesi ve sevenlerine sabırlar dilerim.
Üstteki arkadaşa katılıyorum abi, sürüş tarzıyla alakalı bir durum. YouTube'a girip motosiklet incelemesi izleyeceğimizde veyahut kaza videoları yorumları izleyeceğimizde karşımıza çıkan belli başlı isimler var. Bu adam da adrenalin ve delidolu sürüşüyle tanınan birisiydi.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Hocam belki de sürüş tarzı size uygun olmadığından duymamışsınızdır, kendi akranlarımı bildiğimden söylüyorum neredeyse hepsi en az bir videosunu görmüştür, beğenmiştir.
Ben teker yapmıyorum ama ben de çoğu zaman kopuk gibi sürüyorum ama demek ki benim orta yaş çevrem de pek bilmediğinden keşfet kısmında benim de önüme düşmemiş.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Üstteki arkadaşa katılıyorum abi, sürüş tarzıyla alakalı bir durum. YouTube'a girip motosiklet incelemesi izleyeceğimizde veyahut kaza videoları yorumları izleyeceğimizde karşımıza çıkan belli başlı isimler var. Bu adam da adrenalin ve delidolu sürüşüyle tanınan birisiydi.
Konuyu bulandırmayayım ama ben de kaza videosu izliyorum, ben de motosiklet incelemeleri izliyorum ama hiç karşıma çıkmadı. Algoritmayla ilgili bir durum sanırım.

Motosikleti
Forza 250
Yazık oldu,daha yeni İstanbul’a taşınmıştı yanlış bilmiyorsam İstanbul’un trafik düzenine,yoğunluğuna alışmadan aynı tarz sürmeye devam etmesi talihsizlik olmuş.Allah rahmet eylesin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hangi motosikletiyle yaptığını bilen var mı?
S1000RR’ıyla galiba

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
haberi alınca merak edip gittim hastaneye doğruymuş ben deniz servanı sevmem çekilişlerinden vs rahatsız olduğumdan görmekten bıktığımdan blockladım da çoğu platformda o da sonun böyle olduğunu biliyordur onun için en iyi ölüm olmuştur

Üzüldüm valla ya. Ciddi iyi sürücüydü ama çok sakat sürdüğü için bile bile lades oldu adam. Amerikalıların dediği gibi motora korkmadan bindiğin gün muhtemelen ölürsün. Allah rahmet eylesin

haberi alınca merak edip gittim hastaneye doğruymuş ben deniz servanı sevmem çekilişlerinden vs rahatsız olduğumdan görmekten bıktığımdan blockladım da çoğu platformda o da sonun böyle olduğunu biliyordur onun için en iyi ölüm olmuştur
Çekiliş konusunda katılıyorum hatta bana biraz şaibeli geliyordu.

Mekanı cennet olsun, göz ucuyla takip ediyordum.
Çok tehlikeli ve risk alarak sürüş yapıyordu.

Allah geride kalanlarına sabır versin.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Sevenlerinin başı sağolsun. İlk defa duydum ismini.

Valla linç yiyebilirim ama başkasının canını yakmaması daha iyi olmuş maalesef. Tabii yine Allah rahmet eylesin ama Twitter'da gördüm sürüş tarzı gerçekten çok riskli. Başka bir masum insanı da öldürebilirdi. Doğru düzgün yollarda veya trafiğe kapalı alanlarda istediğini yapsın. Hatta trafiğe kapalı alanda bilinçli şekilde bir sürü akrobasi hareketlerini deneyebilir izlemesi de zevkli olur fakat böyle trafikte benim hiç desteklemediğim şeyler. Bu haberin altına da maalesef gördünüz işte motor çok tehlikeli, motora binen insanda kafa yok yorumları geliyor. Motor tehlikeli değil motoru tehlikeli yapan bizleriz maalesef.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar