Moto guzzi alanların ortak sorunları:((((

İyi seyirler genco

Sen de buradan takıl Genco durum bunlardan ibaret ise istersen Harley den Honda dan da linkler yollayayım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

tabikide haddime yorum yapmak buna senni haddine değil demen haddine değil esas.

ayrıca long way home uda izlediysen kırk yıllık moto guzzi yolda kaldı defalarca bmw air head yoluna devam ederken. moto guzzi alınmaz alanada garip bakarım sana şu an baktıgım gibi.
Yahu 35 sene BMW R serisi kullandım. 1952 model R51/3 ilk BMW motorumdu ve benim elime geçtiğinde 38 yaşındaydı Almanya'ya müzeler müdürlüğünden antika değildir kağıdını ben kendim aldım ve öyle yolladım 38 yaşındaki motor tek bir arıza vermedi. BMW R75, BMW R1100 RT, BMW R1150 RT, BMW R1200 RT hepsini yıllarca kullandım. Bu motorların hepsi üst klas yol makineleridir ama gel gör ki bunların içinde en sorunsuz olanı hiç sıkıntı yaşatmamış olanı 1952 model BMW R51/3 tü çünkü diğerlerinin hepsinde ufak tefek sorunlar oldu.
O zaman şimdi çıkıp bunların en iyisi 1952 model olan modeldi mi diyelim ?

Motorlar artık fazla teknolojik oldu ufak tefek sorunlar hepsinde mevcut bunlar o motoru kötü yapmaz

Moto Guzzi kronik sorunlu demişsin oysa Moto Guzzi dünyanın en dayanıklı motosikletlerinden biridir ve herşeyden önce günümüzde 50 senedir değişmeyen tutucu bir üretim anlayışıyla ikonik bir tasarım harikasıdır.

Evet sen onda bir Honda havası bulamazsın çünkü Honda arıza yapmaz ama asla bir Moto Guzzi klası da vermez çünkü onun gibi karakteristik bir kullanıma sahip değildir.

BMW olsun Moto Guzzi olsun bunlar farklı motorlardır
Japonların enjektörlülerinin çoğu aksırık tıksırıklı gider BMW ile Moto Guzzi ise şiir gibi gider.

Dünyanın en dandik ECU su Moto Guzzi de demişsin nesi dandikmiş biraz açarsan bilgi sahibi olalım

Son düzenleme:
Motosikleti
cbf 150

Sen de buradan takıl Genco durum bunlardan ibaret ise istersen Harley den Honda dan da linkler yollayayım

Yahu 35 sene BMW R serisi kullandım. 1952 model R51/3 ilk BMW motorumdu ve benim elime geçtiğinde 38 yaşındaydı Almanya'ya müzeler müdürlüğünden antika değildir kağıdını ben kendim aldım ve öyle yolladım 38 yaşındaki motor tek bir arıza vermedi. BMW R75, BMW R1100 RT, BMW R1150 RT, BMW R1200 RT hepsini yıllarca kullandım. Bu motorların hepsi üst klas yol makineleridir ama gel gör ki bunların içinde en sorunsuz olanı hiç sıkıntı yaşatmamış olanı 1952 model BMW R51/3 tü çünkü diğerlerinin hepsinde ufak tefek sorunlar oldu.
O zaman şimdi çıkıp bunların en iyisi 1952 model olan modeldi mi diyelim ?

Motorlar artık fazla teknolojik oldu ufak tefek sorunlar hepsinde mevcut bunlar o motoru kötü yapmaz

Moto Guzzi kronik sorunlu demişsin oysa Moto Guzzi dünyanın en dayanıklı motosikletlerinden biridir ve herşeyden önce günümüzde 50 senedir değişmeyen tutucu bir üretim anlayışıyla ikonik bir tasarım harikasıdır.

Evet sen onda bir Honda havası bulamazsın çünkü Honda arıza yapmaz ama asla bir Moto Guzzi klası da vermez çünkü onun gibi karakteristik bir kullanıma sahip değildir.

BMW olsun Moto Guzzi olsun bunlar farklı motorlardır
Japonların enjektörlülerinin çoğu aksırık tıksırıklı gider BMW ile Moto Guzzi ise şiir gibi gider.

Dünyanın en dandik ECU su Moto Guzzi de demişsin nesi dandikmiş biraz açarsan bilgi sahibi olalım
Moto guzzi çok dayanıklı motor evet :))) maaşlı çalışanları bile hondaya biniyor. İtalyanca bilmesem arkadaşlarım olmasa inanıcam moto guzzi hurafelerine. Ama kahretsinki italyan lisesi mezunu olarak bile italyan ğrünlerini savunmuyorum. Ki President Meloni bile savunmaz sizin gibi. Motor bloklarında döküm hatası var iyi araştır bence

Motosikleti
cbf 150
eee herhalde suzuki ye binecek değiller.

yav cok guzel bir biilgi bu.nerden haberin oluyo bunlardan..heer yerde bağlantıların var memo.
Sanırım burada hangi şirketin sahibi oldugumu ve otomobil sektöründe üst seviyede oldugumu ayrıca elektirikli araç projelerinde ilk aranan şahsı muhterem oldugumu söylemiştim kendimi övmek isemiyorum dedikçe övdürüyorsunuz.

Size ufak bir sır KTM nin ilk elektirikli trail motorunuda yapıyoruz, moto guzzinin yeni lityum bataryasının BMS lerinide aldık. BMW ların yüksek gerilim turuncu tesisatlarınıda aldık.

Biz köfteciden değil endüstrinin içinden konuşuyoruz. :)

alın biraz adam göründe gününüz şenlensin adam gibi adam. Moto guzziymiş. Motot guzzinin ciherini yerim ben ama budistim et yemek yok bizde

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sanırım burada hangi şirketin sahibi oldugumu ve otomobil sektöründe üst seviyede oldugumu ayrıca elektirikli araç projelerinde ilk aranan şahsı muhterem oldugumu söylemiştim kendimi övmek isemiyorum dedikçe övdürüyorsunuz.

Size ufak bir sır KTM nin ilk elektirikli trail motorunuda yapıyoruz, moto guzzinin yeni lityum bataryasının BMS lerinide aldık. BMW ların yüksek gerilim turuncu tesisatlarınıda aldık.

alın biraz adam göründe gününüz şenlensin adam gibi adam. Moto guzziymiş. Motot guzzinin ciherini yerim ben ama budistim et yemek yok bizde

ya ozelden linkedin yazar mısın ?

boyle bir insanla bağlantım olması cok super olacak.

sonucta arkadasız yani, hayır demezsin umarım

arkadaslar ben şok içindeyim..

kamyoncu beni linkedine ekledi.

size sadece sunu diyim,

şirketi 50-100 milyon dolar vardır. inanılmaz bir durum.

1200 calısanı var.

en az 25 milyon dolar. en az o da.. halka acık değil şirketi o yuzden tam ne kadar eder bilemiyorum

ben bu adamı salih sanıyodum. hiç bu kadar yanılmamıştım..

Son düzenleme:

abi bana iş verip Chicago'ya götürürsen o zaman inanırım sana, yoksa inanmıyorum yapay zeka bu

Motosikleti
K 1600 GTL
ya ozelden linkedin yazar mısın ?

boyle bir insanla bağlantım olması cok super olacak.

sonucta arkadasız yani, hayır demezsin umarım

arkadaslar ben şok içindeyim..

kamyoncu beni linkedine ekledi.

size sadece sunu diyim,

şirketi 50-100 milyon dolar vardır. inanılmaz bir durum.

1200 calısanı var.

en az 25 milyon dolar. en az o da.. halka acık değil şirketi o yuzden tam ne kadar eder bilemiyorum

ben bu adamı salih sanıyodum. hiç bu kadar yanılmamıştım..
Tek yanılan sen değilsin ;) gerçi ben hala emin değilim ama.....

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250

Et yemiyon, köfte de mi yemiyon? :)

Bunu takılmak için yazdım, benim vejeteryan/vegan arkadaşlara böyle diyorlarmış hep. :)

Köfte yemeyen vstrom sürücüsü mü olurmuş? Köfteci motoru diyolar bizim suzilere. :)

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Bir ara çalıştığım şirkete hintli bir firmanın Türkiye sorumlusu geldi. Yemek ısmarlayalım dedik adam köfte istedi, dedim bu inekten. "Olsun kofte şok güzel" diye cevap vermişti. Demek Hindistan'daki inekler görmeyince akrabalarını yiyebiliyorsun.

Motosikleti
D400
Bir ara çalıştığım şirkete hintli bir firmanın Türkiye sorumlusu geldi. Yemek ısmarlayalım dedik adam köfte istedi, dedim bu inekten. "Olsun kofte şok güzel" diye cevap vermişti. Demek Hindistan'daki inekler görmeyince akrabalarını yiyebiliyorsun.

belki başka inançtandır :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar