Moto guzzi alanların ortak sorunları:((((

Motosikleti
cbf 150
x alırsan y yanında hediyee.

hee ..rram hee hediye.

ya boyle satış yapılan heseyden tiksiniyorum. aptalız cunku, gercekten y nin hediye oldugunu dusuneceğiz di mi kurnaz ?

ha bak ikili alımlarda indirim de ona bişey demem.
bu arada sr 125 ler 79 bin tl sudan ucuz aslında

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu arada sr 125 ler 79 bin tl sudan ucuz aslında

bu ne ya çinli gibi 79 a motor satmak ?

aprlia burda hata yapıyor.

ya sen premium markasın 79 a skuter mı satılır ?

Porche 1.2 lt lik 1.5 milyona araba satıyor mu ? satmıyor.Neden? cunku premimum marka.

işi bilmiyo bunlar.

Motosikleti
cbf 150
valla 2000 lerin başı moto guzzi yada aprillaya yanaşamazdın 2. elleri bile uçuk fiyatlardaydı şimdi çan çin parasına.

Japon varken bunlara bkamak ne diyim ya japondada V sttrom varken :)

valla 2000 lerin başı moto guzzi yada aprillaya yanaşamazdın 2. elleri bile uçuk fiyatlardaydı şimdi çan çin parasına.

Japon varken bunlara bkamak ne diyim ya japondada V sttrom varken :)

vstrom değil de 2023 model gsx s 1000 i bedavaya aldı tanımsız.

ahhhh ya nasıl kacırdık fırsatı.
siyahtı bi de, asil renk.

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
x alırsan y yanında hediyee.

hee ..rram hee hediye.

ya boyle satış yapılan heseyden tiksiniyorum. aptalız cunku, gercekten y nin hediye oldugunu dusuneceğiz di mi kurnaz ?

ha bak ikili alımlarda indirim de ona bişey demem.
Pazarlama hatası,

Aprilia SR 125 alana, Moto Guzzi Stelvio hediye denmeliydi. Ne de olsa diz değdiren premium kullanıcılara hitap eden marka :) Maşası da harika...

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Moto Guzzi alanları tek ortak sorunlarına ek birde @Burak Kara sorunsalı var ki; insana cinnet getirtir, intihara sürükler. Bırak kim neye biniyorsa binsin anasını satiim.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Pazarlama hatası,

Aprilia SR 125 alana, Moto Guzzi Stelvio hediye denmeliydi. Ne de olsa diz değdiren premium kullanıcılara hitap eden marka :) Maşası da harika...
Dalga geçiyorsun da diz değdiren kullanıcılar ince lastikleri yüzünden motoru yeterince yatıramıyorum, virajda götü başı ayrı oynuyor diye CB750'yi aylardır satmaya çalışıyorlar. :ROFLMAO: 💦 Yani elbette ki ancak böyle premium markalarla oluyor bu işler...

Honda CB750 gibi bir harika aylardır satılamıyorsa piyasanın halini tahmin edersin. Bence Moto Guzzi veya Aprilia ile hiiiç dalga geçmeyelim, ortam bomb.k vallahi. :cry::sneaky:

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Dalga geçiyorsun da diz değdiren kullanıcılar ince lastikleri yüzünden motoru yeterince yatıramıyorum, virajda götü başı ayrı oynuyor diye CB750'yi aylardır satmaya çalışıyorlar. :ROFLMAO: 💦 Yani elbette ki ancak böyle premium markalarla oluyor bu işler...

Honda CB750 gibi bir harika aylardır satılamıyorsa piyasanın halini tahmin edersin. Bence Moto Guzzi veya Aprilia ile hiiiç dalga geçmeyelim, ortam bomb.k vallahi. :cry::sneaky:
Diz değdirecem diye CB750 alan adamın sorunu o yav. Baştan hata yapmış demek :)

Bir mal satılamıyorsa 2 yerde problem aranır; 1) Fiyatta 2) Malda. İkisi de doğru ise, yanlış topraklarda yaşıyorsunuz demektir :)

Moto Guzzi alanları tek ortak sorunlarına ek birde @Burak Kara sorunsalı var ki; insana cinnet getirtir, intihara sürükler. Bırak kim neye biniyorsa binsin anasını satiim.

kamyoncu diyecektın sanırım selami.

benim guzzi ye dediğim bişey yok. hatta alan insanları destekliyorum.

mesela gecen biri burda xx vs agusta dedi, o o zaman agusta hayırlı olsun dedim...

ama @Nikkfurie araya girdi bmw bak falan dedi.. eleştirdim hatta nikiyi.

ben cok değiştim farkında değilsin sanırım

Motosikleti
kamyoncu diyecektın sanırım selami.

benim guzzi ye dediğim bişey yok. hatta alan insanları destekliyorum.

mesela gecen biri burda xx vs agusta dedi, o o zaman agusta hayırlı olsun dedim...

ama @Nikkfurie araya girdi bmw bak falan dedi.. eleştirdim hatta nikiyi.

ben cok değiştim farkında değilsin sanırım
Haklısın sen Koko'ya iletirsin artık.;)

Haklısın sen Koko'ya iletirsin artık.;)

aynı kişiyiz yani ha ? oyle demek istedin. cok belli oldu.

yazık, cok yazık.

ya kamyomcu maymun koko nun ortalama turk insanı kadar zeki olsuguna inanıyor.

fena adam değil ama amatorlukleri de yok değil.

Motosikleti
cbf 150
Burak bugün sert durdum fark ettiysen, mesela sert kayalara çarptıgım hemen kuyrugumu bacaklarımın arasına alıp kaçardım enik gibi ama bugün yapmadım gelişme bendede var

Motosikleti
aynı kişiyiz yani ha ? oyle demek istedin. cok belli oldu.

yazık, cok yazık.

ya kamyomcu maymun koko nun ortalama turk insanı kadar zeki olsuguna inanıyor.

fena adam değil ama amatorlukleri de yok değil.
Kamyoncu ile burada en çok konuşan sensin, senden bir ricada bulundum, imâda bulunmadım.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Moto Guzzi V7'yi ben test etmiştim. Alıştığım motorlardan erken kesiciye girmesi hariç kullanımı çok leziz bir motordu. V7 ile viraj almak bana çok kolay ve keyifli gelmişti, motor resmen devriliyordu.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Moto Guzzi V7'yi ben test etmiştim. Alıştığım motorlardan erken kesiciye girmesi hariç kullanımı çok leziz bir motordu. V7 ile viraj almak bana çok kolay ve keyifli gelmişti, motor resmen devriliyordu.

Çok yakışmış. Form faktörüm senin gibi alsa çoktan alıp zevkle kullandığım bir motosikletti bu.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Cuk oturmuş abi, hele kaskla tam olmuş.
Güzel motor da yine de Kawa'ya güvendiğim kadar Kutsi'ye güvenemiyorum. Yıllar önce bende Sym Wolf varken çapkınlık ayağına Ankara'ya giderken yolda V7 ile İskenderun'a yol alan genç bir kardeşimle tanışıp Ankara'ya kadar beraber sürmüştük. Çocuğun yolda kontağı düşmüştü de benzincide alet edevat aramıştık toplamak için. Bilemiyorum, İtalyanlar iyidir hoştur ama bana zerre güven vermiyor Ducati, Mv Agusta, Moto Guzzi vs

Motosikleti
Ns200 15"
Güzel motor da yine de Kawa'ya güvendiğim kadar Kutsi'ye güvenemiyorum. Yıllar önce bende Sym Wolf varken çapkınlık ayağına Ankara'ya giderken yolda V7 ile İskenderun'a yol alan genç bir kardeşimle tanışıp Ankara'ya kadar beraber sürmüştük. Çocuğun yolda kontağı düşmüştü de benzincide alet edevat aramıştık toplamak için. Bilemiyorum, İtalyanlar iyidir hoştur ama bana zerre güven vermiyor Ducati, Mv Agusta, Moto Guzzi vs
Abi Ducati eski Ducati değil ama diğerlerini bilemem, benim çalıştığım bayinin bir diğeride Ducati bayisiydi ve itopik bir arıza ile karşılaştıklarını duymadım. Yurt dışındaki Ducati Forumlarını takip ederim ve saçma sapan olay yaşayanı görmedim, eski Ducatilerin gol yediği yerler elektronikti onun haricinde mekanikleri sağlamdır (1200 serisi hariç onlarda ilk çıkanlarda krank problemi var yeni parça değiştiğinde çözülüyor). Mesela en basitinden Monster 696'nın bloğu taş gibidir, kırmak neredeyse imkansızdır ama golü yerse elektronik sistemden yiyor ama forumlarda dert çekeni görmedim çünkü abs harici pekte bir elektroniği yok.

Güncel modellerde elektriklerde artık iyileşti, Audi satın aldıktan sonrası modeller artık güvenilir ve saçma sapan arızalar yaşanmaz halde.

Benim nazarımda her ne marka olursa olsun garanti ile uğraşılması istenmiyorsa çıktıktan 1 sene sonraki modeli alınmalı ve bir başka izlenimim ise aynı elektronik donanımlara sahip olan modeller hemen hemen aynı sağlamlıktalar (bir kaç tane istisna çıkar ama istisnalar kaideyi bozmaz) yani elektronik yoksa dert yok kafasında ilerliyor bütün olaylar artık. Mesela dedemin köyde kullandığı milattan kalma, İstanbul feth edilirken karaların yürütüldüğü vakitlerden kalma traktör taş gibi, bas marşa çalışır böbrek taşı döke döke gider arıza verirsede aküden falan dandik dandik meselelerden çalışmaz. :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar