- Motosikleti
- DUKE 250
Yok, kafa bilardo topu gibiburakda saç var sanırım
Saç ektir çim adam olSaçım dökülüyor ve 17 yaşındayım ama ciddi bir dökülme.
Varmı bunun ilacı kremi merhemi bişey ?
Şirket bilgisayarından resim ekleyemiyorum, eklesem de fark var mı yok mu bi baksakDışarıdan içeriden ne yaparsan yap dökülür sağlam piyasaları var yok bioxcin, priorin, şampuan, hap vs hepsi hikaye. Döküleceği varsa dökülür ektiren tanıdıklar var değişen bir fark göremiyorum. Verdikleri paraya yazık. (banag
Protez saç değilse eve gidince foto atarsınız görürüz farkı.Şirket bilgisayarından resim ekleyemiyorum, eklesem de fark var mı yok mu bi baksak
Bence gayet başarılı olmuş.
Yani, daha iyi olabilir miydi, evet, ama böyle de memnunum. Bu iş kişiye, göre, donör bölgede ki saçın kalitesine göre, ekim yapanın becerisine göre sonuç değişebiliyor. Ben bir tık daha sık olmasını isterdim, ama hem yaş hem de ben deki özellikle D vitamini ve çinko eksikliği gibi nedenlerle bir tık seyrek kalmış olabilir. Ama 20 sene sonra saça şekil verebilmek te ayrı bir keyif. Aslında böyle şeylere çok takılmam da, artık benim çocuklar falan yanımdayken, ''torunların mı'' sorularına falan maruz kalınca ektirme kararı aldım.Bence gayet başarılı olmuş.
Sizin yine iyi, ben bilardo masası kenarında uyuyakalsam kendimi köşedeki delikte bulabilirim.Yani, daha iyi olabilir miydi, evet, ama böyle de memnunum. Bu iş kişiye, göre, donör bölgede ki saçın kalitesine göre, ekim yapanın becerisine göre sonuç değişebiliyor. Ben bir tık daha sık olmasını isterdim, ama hem yaş hem de ben deki özellikle D vitamini ve çinko eksikliği gibi nedenlerle bir tık seyrek kalmış olabilir. Ama 20 sene sonra saça şekil verebilmek te ayrı bir keyif. Aslında böyle şeylere çok takılmam da, artık benim çocuklar falan yanımdayken, ''torunların mı'' sorularına falan maruz kalınca ektirme kararı aldım.