Kel oluyorum galiba,yardım

Saç dökülmesine kalıcı bir çözüm yok maalesef. Dökülme hızı ve şekli de bireysel olarak değişiklik gösteriyor. Kısa dönemde birkaç yıldan yaklaşık 10-15 yıla kadarlık bir süreçte PRPP, özel şampuanlar, saç ektirme gibi yöntemlerle ve bu süreçte çıkacak olası yeni metotlarla idare edilebilinir. Nihayi çözüm saçsız kafaya alışmak, alışabilmek. Ben o açıdan şanslıyım. Yaş 52 halen saçlarımın kondüsyonu iyi sayılır.

Kardeşimin senelerdir korkulu rüyası kep takma manyağı oldu keli göstermemek için. Benimde umurumda değil. Şartlarım uygun olsa kazıtacağım. İzinde sıfıra vurdurdum kafayı, sanki hafif açılma var diyorum, abi 6-7 yaş var aramızda 34 oldun daha bu kazık gibi saçınla açılma var diyorsun diye kızıyor. Biraz daha açılsa heralde full kendim usturaya vururum.

Motosikleti
Suzuki Burgman 650
Dışarıdan içeriden ne yaparsan yap dökülür sağlam piyasaları var yok bioxcin, priorin, şampuan, hap vs hepsi hikaye. Döküleceği varsa dökülür ektiren tanıdıklar var değişen bir fark göremiyorum. Verdikleri paraya yazık. (banagöre)

Dışarıdan içeriden ne yaparsan yap dökülür sağlam piyasaları var yok bioxcin, priorin, şampuan, hap vs hepsi hikaye. Döküleceği varsa dökülür ektiren tanıdıklar var değişen bir fark göremiyorum. Verdikleri paraya yazık. (banag
Şirket bilgisayarından resim ekleyemiyorum, eklesem de fark var mı yok mu bi baksak

Hızlı resim açılmıyor burada, başka hangi siteler üzerinden yükleyebilirim?

Protez çok diyen oldu yaptır diye ama ben her zaman onun bana ait olmayacağını bilip, rahatsız olacağım için, bir de Antalya sıcağında o protezin altının terlemesiniz, bakımını düşününce vazgeçtim, ektirdim.

Motosikleti
D400
Tanıdık saç ekimci var izmir'de hastanede ekiyor.

Reklam yapayım bari :D

Bence gayet başarılı olmuş.
Yani, daha iyi olabilir miydi, evet, ama böyle de memnunum. Bu iş kişiye, göre, donör bölgede ki saçın kalitesine göre, ekim yapanın becerisine göre sonuç değişebiliyor. Ben bir tık daha sık olmasını isterdim, ama hem yaş hem de ben deki özellikle D vitamini ve çinko eksikliği gibi nedenlerle bir tık seyrek kalmış olabilir. Ama 20 sene sonra saça şekil verebilmek te ayrı bir keyif. Aslında böyle şeylere çok takılmam da, artık benim çocuklar falan yanımdayken, ''torunların mı'' sorularına falan maruz kalınca ektirme kararı aldım.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Yani, daha iyi olabilir miydi, evet, ama böyle de memnunum. Bu iş kişiye, göre, donör bölgede ki saçın kalitesine göre, ekim yapanın becerisine göre sonuç değişebiliyor. Ben bir tık daha sık olmasını isterdim, ama hem yaş hem de ben deki özellikle D vitamini ve çinko eksikliği gibi nedenlerle bir tık seyrek kalmış olabilir. Ama 20 sene sonra saça şekil verebilmek te ayrı bir keyif. Aslında böyle şeylere çok takılmam da, artık benim çocuklar falan yanımdayken, ''torunların mı'' sorularına falan maruz kalınca ektirme kararı aldım.
Sizin yine iyi, ben bilardo masası kenarında uyuyakalsam kendimi köşedeki delikte bulabilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar