ktm de low battery diye gösteriyor ama bunda göremedim öyle birşey dedim belki üstündeki saat gibi olan sayılar birşey ifade ediyordurAkü göstergesi olmaz ki ?..
o motor resmi yanarsa bir sorun olduğunu anlarsın...![]()
Wow bilmiyordum , bak yeni birşey öğrendimGösterge panelinde akü voltaj değeri bulunması büyük nimet...benim göstergede sabit tuttuğum birkaç veriden biridir (menüsü değiştirilebilen ekran için). Akü sağlığı, bir araç için en önemli değerlerden biridir ve bunu kontrol edebilmek çok mühim...
Yukarıda yazılanın aksine, artık yeni nesil motosikletlerin bir çoğunda akü voltaj değeri eklendi ekranlara. Benim dandik Kanuni'de bile var bu değer ve gayet stabil çalışıyor. Bu özellik olmadığı koşulda, zaman zaman bir multimetre ile akü değerlerini okumakta yarar var. Olmadık bir yerde sizi bırakabilir çünkü...
Abi motosikletinde akü uyarı ışığı varsa şarjdan ötürü problemini anlarsın, anlık görmek istersen ayrı bir konu fakat 150-200 TL Avometre alıp ölçüm yapmak iş görür.Eski motorum Sym Wolf'te akünün voltaj değeri ekranda görünürdü, bunun ne kadar önemli olduğunu şimdiki motorumda anlıyorum. Harici takılan Çin malı akü voltaj göstergeleri var, iş görür mü sizce?
Akü uyarı ışığı yok ama akünün cortladığını ben sürekli yanan Fi ışığımın sönmesinden anlıyorum. Avometre işi bana çok mantıklı gelmiyor. Sürekli yanımda taşıma durumum yok ya da ölçtükten sonra eve gidip onu bırakmak bana işkence. Akü voltajını sürekli görebiliyor olsam benim için daha pratik.Abi motosikletinde akü uyarı ışığı varsa şarjdan ötürü problemini anlarsın, anlık görmek istersen ayrı bir konu fakat 150-200 TL Avometre alıp ölçüm yapmak iş görür.
Benim motorda kickstart var. Akü bitse bile iş görüyor.Wow bilmiyordum , bak yeni birşey öğrendim
Benim skuterde da var , kickstart candırBenim motorda kickstart var. Akü bitse bile iş görüyor.
En kolay örnek olan CfMoto 250SR/NK modellerinde ekranda akü voltajı var bu çok iyi bir özellik çünkü sizi yolda bırakıcak veya sıkıntı çıkartabilecek önce ki sahibinden dolayı takılmış dandik bir akü motorunuzla hem sizi yolda bırakabilir hem elektrik teçhizatınıza zarar verebilir.merhabalar yanlış konudan açmış olabilirim belki bilemiyorum son haline göre forum biraz degismis![]()
motorumun göstergesi bu şekilde akü durumunu neresi gösteriyor burda?
Bunun için sanırım kontaktan elektrik almak gerekir aksi taktirde direkt aküye bağlarsak sürekli olarak akünün voltajını gösterir ve aküyü bitirme ihtimali olabilir. Pulsar için gerekli değil pek ama Spontini için mantıklı gibi.Akü uyarı ışığı yok ama akünün cortladığını ben sürekli yanan Fi ışığımın sönmesinden anlıyorum. Avometre işi bana çok mantıklı gelmiyor. Sürekli yanımda taşıma durumum yok ya da ölçtükten sonra eve gidip onu bırakmak bana işkence. Akü voltajını sürekli görebiliyor olsam benim için daha pratik.
iş görür.Eski motorum Sym Wolf'te akünün voltaj değeri ekranda görünürdü, bunun ne kadar önemli olduğunu şimdiki motorumda anlıyorum. Harici takılan Çin malı akü voltaj göstergeleri var, iş görür mü sizce?
işte bundan bende var üzerinde usb şarj çıkışı olmayanı var yalnızca akü voltajı ve sıcaklık gösteriyor, ama 12v çakmak soketinde sağlam durmuyor, sokette bir sorun var sanırım başka usb şarj cihazları da orada sağlam durmuyor.12v çakmaklık çıkışı olan motorlarda voltaj göstergeli usb sarj cihazı ile socun çözülebilir.
![]()
Aliexpress'ten aldığım voltaj göstergeli usb portu işimi görüyor. Arkasında düğmesi de var ihtiyacım olmadığında kapatıyorum.Eski motorum Sym Wolf'te akünün voltaj değeri ekranda görünürdü, bunun ne kadar önemli olduğunu şimdiki motorumda anlıyorum. Harici takılan Çin malı akü voltaj göstergeleri var, iş görür mü sizce?
Hiç bir şey için kontak hattına müdahale etmeyin, elektriği o hattan asla çekmeyin. Motorun beynini elinize alırsınız. Röle kullanın. Kendiniz yapamayacak iseniz oto elektrikçide yaptırın. tetiklemeyi de plaka aydınlatmasından alsın. Araya da kesinlikle sigorta bağlasın. Sigorta değeri röleden düşük olmalı.Bunun için sanırım kontaktan elektrik almak gerekir aksi taktirde direkt aküye bağlarsak sürekli olarak akünün voltajını gösterir ve aküyü bitirme ihtimali olabilir. Pulsar için gerekli değil pek ama Spontini için mantıklı gibi.