6 mart 2020 de kamyon çarptı bana, sağ kaval kemiği 3 parça kırık ve ön çapraz bağ kopuk.. parçalı kırık ama ilginç şekilde "kaval" kemiği kırılırken "fibula" kemiği yani kaval kemiğinin arkasında ki küçük kemik kırılmamış ve ayağımda kemik bütünlüğü bozulmamıştı o sayede. yalvar yakar platin yerine alçı yaptırdım doktora, aslında sinirlenip bizi kovdu ve yan odada diğer doktor alçı yaptı, kara kaşımın kara gözümün yüzü suyu hürmetine bana acıyıp alçı yaptı.. öbür doktor çok sinirlendi çünkü platin yapsa ameliyat yaptığı için fazladan prim alacaktı hastaneden ve ben ameliyattan kaçınca adamın kazancını baltaladım.
neyse işte 45. günde alçıyı kendi kendime kırdım evde, bastonlarla yürüyebiliyordum anca, ayağımın üzerine basamıyordum, idareten bir ay falan bisiklet sürdüm fizik tedavi amacıyla ve sonra motora devam
bastonla merdivenlerden inip bisiklete biniyordum ve bastonları merdivene bırakıyordum, markete falan gidiyordum ama baston evde olduğu için sekerek yürüyordum biraz, merak edip soranlara ayağımın kırıldığını ve yeni kaynadığını söylüyordum. "niye bisiklete biniyorsun o zaman?" diye soruyorlardı. yani bisiklet pedalının fazla bir baskıya ihtiyaç duymadığını neden bilmiyorlarsa artık.. bilirsiniz, bizim milletimiz doktor, polis, itfaiye, mimar, marangoz, elektronikçi, kimyacı v.s. tüm bilgilere sahiptir... neyse işte herkes bana da bırak diyordu ama benim isteklerim önemli, çünkü bu hayat benim.