Motosikleti bırakmak kararı

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
7 sene oldu gitmeyeli. Hangisine giderdik ismini bile unuttum. Kokoreç için de Çamdibi de Asım usta vardı zamanında. Halen iyimidir bilmiyorum. Gitmediysen dene istersen.

Ulukent Kasabı isimli yerde yiyorum, karşısındaki kasaptan et, kanat seçip restoran kısmında pişirttiriyorum. Asım Usta çok iyi olduğu kadar da dolu, yer bulmak çok zor. Ben kokoreç sevmiyorum ama İstanbul'dan gelen bir kokoreç delisi arkadaş var, ne zaman İzmir'e gelse onu Asım'a götürüyorum.

Motosikleti
CB750A
Bura mı?
AF1QipNYHQnC-4iyAOg5HAN7HacpKWxFRq_gHll38Rbz=s680-w680-h510-rw

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Ulukent Kasabı isimli yerde yiyorum, karşısındaki kasaptan et, kanat seçip restoran kısmında pişirttiriyorum. Asım Usta çok iyi olduğu kadar da dolu, yer bulmak çok zor. Ben kokoreç sevmiyorum ama İstanbul'dan gelen bir kokoreç delisi arkadaş var, ne zaman İzmir'e gelse onu Asım'a götürüyorum.
Bak şimdi İzmir yolu yaptırıcan bana. :)

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Bak şimdi İzmir yolu yaptırıcan bana. :)
Abi bugün gittim yine. Mekan salaş bir yer, yani Hırbonen yanımızda olsa asla kapıdan içeri girip oturmaz. Ortada odun sobası yanıyor. Ayıptır söylemesi 5 kocaman köfte, 12 yaprak kanat, bir çoban salata, 2 de yayık ayrana 1028 TL ödedim. Masaya yancı olarak tabak içinde bulgur pilavı, pişmiş domates ve pişmiş soğan geliyor. Bu arada mekan sokak ortasında ama arkasında motorları park edecek geniş bir otopark alanı var.

Motosikleti
CB125F
45 yaşındayım motosiklet ile 2-3 ay önce tanıştım büyük rahatlık park sorunu yok vs. vs.

Kısmetse seneye 600 km. Düşünüyorum hemde 125 cc ile

Ben Motoru bırakmak isteyen herkese bir an öne bırakmalarını öneririm :))

Yollar biraz açılsın be yahu ! Rahat rahat dolanalım yani..
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Abi bugün gittim yine. Mekan salaş bir yer, yani Hırbonen yanımızda olsa asla kapıdan içeri girip oturmaz. Ortada odun sobası yanıyor. Ayıptır söylemesi 5 kocaman köfte, 12 yaprak kanat, bir çoban salata, 2 de yayık ayrana 1028 TL ödedim. Masaya yancı olarak tabak içinde bulgur pilavı, pişmiş domates ve pişmiş soğan geliyor. Bu arada mekan sokak ortasında ama arkasında motorları park edecek geniş bir otopark alanı var.
Sadece pişmiş soğan için bile gidebilirim...

Son düzenleme:
Motosikleti
Honda Forza (NSS250)
@nicknamer İstanbul'da olduğum bir gün Cyan, espresso, Gokhan Aygun kardeşlerim ve bu gruba eklenecek 1-2 kişiyle gel bir Trakya köfte turu atalım, eminim yeniden eskiye döneceksin.
Çok isterim dm'den numara atmıştım :) aslında bu haftalarda istanbul içinde bir görüşsek belki de daha iyi olur, yeni bir motosiklet belki de o heyecanı perçinler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

benimde 2 motor var scooter ı satıp şöyle küçük bir araba alıp artık şehir içinde işe gidip gelirken arabaya binmek kılık kıyafet ekipman iyi ama düşüp bi yerimi kırsam 2 ay çalışmasam bana büyük dert olur
bu arada kask takmak ekipman giymek bana artık zor gelmeye başladı her gün aynı kıyafet aynı kıyafet hep aynı görünmekten sıkıldım 15 yıl oldu 15 koca kış motora biniyorum 1 hafta dır gece gündüz araba bakıyorum
Tam olarak buralardayım.

Dün araba bakıyordum.

Motosikletlere de bakıyorum. Ama o euro normlarından sonra içimi gıdıklayacak bir tasarım bulamadım. Fazer, tracer'dan sonra da yeni 1 numaram yok. Tracer'a 550k verene kadar araba alayım diyorum. Yeni tracer'ınise görünüş olarak hiç beğenmedim, o ruh kalmamış. Zateb fazer'dan sonra bir kaçıştı tracer.

Sanırım biraz da bu bağı yeni bir motosikletle yakalayamamak beni uzaklaştırdı. Motosiklet olmadıktan sonra standart bir araba olsun yeter diye bakmaya başladığımdan beri scooterıma (kanuni mati 125 - kurye değilim) da binmiyorum. Havalar düzelse ve biraz çıksam bu hava dağılır belki de. Bilmiyorum.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar