Boyum çok kısa hangi motoru alabilirim?

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
GS senin ellerinden öper ancak. Daha ne kadar büyümeyi bekliyorsun ki :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
55 yaşımı yeni geçtim, bir süre daha orta yaşlı motoru v-strom 650 ile devam edeceğim, 60 yaşımdan sonra GS sürmeye başlarım belki.
🤣
🤣
🤣

Son düzenleme:
Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
55 yaşımı yeni geçtim, bir süre daha orta yaşlı motoru v-strom 650 ile devam edeceğim, 60 yaşımdan sonra GS sürmeye başlarım belki. 🤣🤣🤣

60 i gecince toplu halde Goldwing e gececegiz (Tommykel i ben ikna ederim) . Motorlari pavyon gibi yapip kortejlerde en basa gececegiz :ROFLMAO: :cool::cool:

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
55 yaşımı yeni geçtim, bir süre daha orta yaşlı motoru v-strom 650 ile devam edeceğim, 60 yaşımdan sonra GS sürmeye başlarım belki. 🤣🤣🤣

60 i gecince toplu halde Goldwing e gececegiz (Tommykel i ben ikna ederim) . Motorlari pavyon gibi yapip kortejlerde en basa gececegiz :ROFLMAO: :cool::cool:
Her tarafını pavyon gibi ışıklandıracaksak olur bak. Işıklı goldwing'leri beğenmeye başladım, yaşlanıyor muyum nedir? :)

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
60'ı geçince ben Harley ortamlarına dalacağım, "HOG Polonezköy Run" , "HOG Taksim Kızılkayalar Run" gibi ne kadar tiri viri aktivite varsa boy göstereceğim. Gerçi o titreyen makinelere o yaşta binince 20 km'de bir çiş molası veririm. Ortamlarda da atıp sıkarım; "Kardeş motosiklet asiliktir, özgürlüktür. Biz çapırcılar doğayı göre göre, izleye izleye sürüyoruz. Hem önemli olan torktur, misal Harley'lerde sümme haşa bg verilmez"

Motosikleti
Ns200 15"
60'ı geçince ben Harley ortamlarına dalacağım, "HOG Polonezköy Run" , "HOG Taksim Kızılkayalar Run" gibi ne kadar tiri viri aktivite varsa boy göstereceğim. Gerçi o titreyen makinelere o yaşta binince 20 km'de bir çiş molası veririm. Ortamlarda da atıp sıkarım; "Kardeş motosiklet asiliktir, özgürlüktür. Biz çapırcılar doğayı göre göre, izleye izleye sürüyoruz. Hem önemli olan torktur, misal Harley'lerde sümme haşa bg verilmez"
Aralarında gizli bir yarışma var ama kimseye söylemiyorlar, o yarışmada kim daha uzun çişini tutarsa Road King olarak belirleniyormuş. Karbüratatörlü modelleri kullananlara 1.2x kilometre bonusu veriyormuşlar.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
O yaşlarda mola vermene gerek yok.. Titreşmeden bırakırsın farketmeden..
Varolmanın dayanılmaz hafifliği budur işte dersin... :ROFLMAO:

Benim bütçe de şimdilik böyle.
Goldwing alabilsem ışıklara da bütçe bulurum herhalde.

Ama goldwing'e de yakışıyor yaa.

:)
616d0fa55e247.jpg
geçen honda doğu batıda şu tarz bir motor geldi (ışıklandırmasından bahsetmiyorum) işim olmasa abiye söyleyecektim bi tur artçı olarak bineyim mi diye :D böylede kendimi bmw sağ koltukta oturan platin saçlı hatunlar gibi hissettim.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Eski bir harleyciyim, 3. motor alacak maddi durum olsa tekrar alırım hatta. Titreşenler sportster'lar :) Softail 150-160'la sabit gitmiyorsa rahatsız etmeyecek kadar az, touring şaseler ise sadece rolanti halinde titrer :) Hog için birşey diyemem çok arkadaşım var, ama dediğinde doğruluk payı çok yüksek. Bilinçli insanda var, bilinçsizde. Yenilerde hp yazıyor. Sorun şu ki, harleyciler çok izole. O yüzden harleyi sadece harleyciler biliyor. Aynı şekilde harleyciler başka motora binmez. Ben 1250gsa alacağımı söyleyince (Gözlemecilikte var evet) nasıl olur, Harleyi satacak değilsin ya heralde yanına alırsın demişti arkadaşlardan bi tanesi :D

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Eski bir harleyciyim, 3. motor alacak maddi durum olsa tekrar alırım hatta. Titreşenler sportster'lar :) Softail 150-160'la sabit gitmiyorsa rahatsız etmeyecek kadar az, touring şaseler ise sadece rolanti halinde titrer :) Hog için birşey diyemem çok arkadaşım var, ama dediğinde doğruluk payı çok yüksek. Bilinçli insanda var, bilinçsizde. Yenilerde hp yazıyor. Sorun şu ki, harleyciler çok izole. O yüzden harleyi sadece harleyciler biliyor. Aynı şekilde harleyciler başka motora binmez. Ben 1250gsa alacağımı söyleyince (Gözlemecilikte var evet) nasıl olur, Harleyi satacak değilsin ya heralde yanına alırsın demişti arkadaşlardan bi tanesi :D
Galiba Harley ortamlarında o sposterları da pek adamdan saymıyorlarmış. Doğru mu?

Vitesli motosiklet tecrüben varsa cruiser tavsiye ederim sele daha alçak bende cruiser kullanıyorum boyum uzun sayılmaz zaten cruiser den başka motosiklet e binmeyi düşünmüyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar