- Motosikleti
- Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Genius 2 ile 5 arasında şarj akımı dışında da fark var. En önemlisi, Genius 5' te olan repair modu, Genius 2' de yok. Bunu diğer konuda da yazdığınız için düzeltelim. Alanlar sonradan sürprizle karşılaşmasın.evet, noco daha mantıklı.
hatta web sitesinden özelliklerine bakıp noco genius 5 almaya niyetlenmiştim, tesadüfen almanyada mağazada bakarken forumdan Killingroad ile karşılaştım, konuştuk baktık aralarında özellik farkı yok, şarj akımı farkı var, 5A ile şarj etmesine gerek yok küçük motosiklet aküsü zaten düşük amper daha iyidir hem yarı fiyatına deyip noco genius 2 alalım dedik, ben bir tane aldım o iki tane almış.![]()
NOCO GENIUS2 6V 12V 2A Smart Battery Charger For Cars, Motorcycles, Trucks, SUVs, ATVs & Lawn Mowers – Automatic Charger, Maintainer, Trickle Charger
The NOCO GENIUS2 is a compact yet powerful 6V and 12V 2A smart battery charger, maintainer, trickle charger, and desulfator for lead-acid and lithium-ion batteries, including automotive, marine, and deep-cycle types such as flooded, gel, AGM, SLA, maintenance-free, and LiFePO4. Compatible with a...
NOCO GENIUS5 6V 12V 5A Smart Battery Charger For Cars, Trucks, SUVs, RVs & Motorcycles – Automatic Charger, Maintainer, Trickle Charger
The NOCO GENIUS5 is a compact yet powerful 6V and 12V 5A smart battery charger, maintainer, trickle charger, and desulfator for lead-acid and lithium-ion batteries, including automotive, marine, and deep-cycle types such as flooded, gel, AGM, SLA, maintenance-free, and LiFePO4. Compatible with a...
Ama burada da Genius 5, 5A sabit akımla şarj ettiğinden motosiklet aküleri için pek uygun değil. Genius 2 daha uygun bu anlamda. Yani Genius 2 alarak iyi etmişsiniz ama onda da repair özelliği yok işte.
Noco şarj konusunda lider, buna itirazım yok tabii ama Einhell 4M veya 6M, Türkiye şartlarında motosiklet için alınabilecek en verimli ürünler şu anda.