- Konu Yazar
linktekini almayı düşünüyorum ama 120 cm demiş
boy neden önemli?
başka nelere dikkat edeyim?
Ben bu ürünü kullanıyorum çok memnunum.8 mm çok ince, rahatlıkla kesilebilir. Atalarımız "uzun olsun ersin, kalın olsun gersin" demişler. Zincir kalınlığı önemli.
Altın elbiseli adamın jantını kesip çalmışlardi motorunu. sizinde diski kesip götürmesinler motoruBen bu ürünü kullanıyorum çok memnunum.
![]()
Abus 8008 / 12KS120 Granit Kombine Kilit
www.motoliz.com
Disk kilidinde pim kalınlığına zincir de ise zincirin malzemesine dikkat etmek lazım. Attığınız kilit çok ince 8mm'yi hemen kesebiliyorlar.
Çalan her türlü çalar zaten bunun önüne geçemezsiniz bunlar sadece önlem ve caydırıcılık için kullanabilecegimiz şeyler. Ama nasıl olsa çalıyorlar zaten diye düşünüp de hiç önlem almayacak değiliz değil mi?Altın elbiseli adamın jantını kesip çalmışlardi motorunu. sizinde diski kesip götürmesinler motoru
Jant yada diskten değilde, arka maşa gibi kesmesi kırması daha Zorlu bir yerden bağlamak daha caydırıcı olur diye düşünüyorum.Çalan her türlü çalar zaten bunun önüne geçemezsiniz bunlar sadece önlem ve caydırıcılık için kullanabilecegimiz şeyler. Ama nasıl olsa çalıyorlar zaten diye düşünüp de hiç önlem almayacak değiliz değil mi?
garanti süresi nasıl 6 ay oluyor?Ben bu ürünü kullanıyorum çok memnunum.
![]()
Abus 8008 / 12KS120 Granit Kombine Kilit
www.motoliz.com
Disk kilidinde pim kalınlığına zincir de ise zincirin malzemesine dikkat etmek lazım. Attığınız kilit çok ince 8mm'yi hemen kesebiliyorlar.
bunun 110 cm olanı yetecek mi? ağaca niye bağlıyoruz? tekeri gövdeye zincirleyecek şekilde kullanmıyor muyduk bunu?https://www.fc-moto.de/epages/fcm.s...ucts/ABUS-Granit-Extreme-Plus-Chain-Lock-0001
Bende Abus granit extreme plus zincir kilidin 170cm olanı var. 170 cm ama arka tekerden direğe/ağaca falan kilitlerken ucu ucuna yetiyor, daha kısa olsa yetmeyecekti. 12mm diye geçiyor ama piyasadaki en sağlam kilitlerden biri. İstanbuldayken evin önünde direğe zincirliyorken özellikle abus yazısı uzaktan görünecek şekilde bağlıyordum ki hırsız görünce uğraşmasın bir sokak ötede dandik zincirle bağlı olan motora gitsin diye.
Ben 2017 başlarında almıştım, 8 yıl olmuş, 12 taksitle almıştım o zamanlar bütçemi zorlamıştı ama iyi ki almışım, hala sağlam, zincirin üzerindeki kumaş kılıf biraz eskidi o kadar, yılda bir leğende suyla yıkıyorum elime ne deterjan gelirse onu atıp, güzel durulayıp kurutup kilit mekanizmasına wd40 sıkıyorum başka bir bakım da yapmadım. yılda bir demişim ama 2 yıl oldu bakım da yapmadım, wd40 sıkayım bir ara aşağı inince.
14 civarı olması lazım. Mümkün seviye bilindik marka alın.
Zaten bu zincirlerin çoğunun test videoları internette var, onlara bakabilirsiniz.
onguard
Neden olmasın hocam? Neden şaşırdınız?garanti süresi nasıl 6 ay oluyor?
Türkiye'de satılan ürünlerin en 2 yıl garantili olması gerekir diye hatırlıyorum?Neden olmasın hocam? Neden şaşırdınız?
Bu her üründe geçerli mi peki? Ben ilk defa sizden duydum bu zorunluluğu.Türkiye'de satılan ürünlerin en 2 yıl garantili olması gerekir diye hatırlıyorum?
Evet, her ürün en az 2 yıl garantili satılması zorunlu.Bu her üründe geçerli mi peki? Ben ilk defa sizden duydum bu zorunluluğu.
110cm olanı kısa gelir.bunun 110 cm olanı yetecek mi? ağaca niye bağlıyoruz? tekeri gövdeye zincirleyecek şekilde kullanmıyor muyduk bunu?