Bizde ciddi bir recall organizasyonu yapmadıkları için kranklar patır patır kırılıyor büyük ihtimal , yurt dışında o aşamaya gelmeden sorunlu partideki üretimler değiştirilmiş olmalı..krank değişimide büyük iş bizim servisler gerektiği gibi bu değişimi yapabilecek mi ?
Honda Türkiye zamanında Türkiye'de bugüne kadar görülmemiş kalitede bir servis organizasyonu kurmayı planladı, sonra.. Sonra
Yani bizde servisler müşteriye ulaşmıyor da pek. Benim MT25'teki yağ pompası da (o sırada arkadaşımdaydı motor) benim söylememle pompa değişimine girdi. Kontak değişimi de aynı şekilde ben söyleyince yapıldı. Sonra genleşme tankında sızma vardı, onu da ben söyledim de recall kapsamında değiştirildi.
Call nerede o zaman bu işlemde
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:13 ----------
Zaten cbr250 lerin patir patir krank kirmasi ama ayni sorunun cb250r da olmamasi, motorun revizyona ugradigini gosteriyor.
baya machining hatası diyor. ben anlamadım ki eski parçalar kaldı da onları türkiye'ye mi itelediler? yeni krank daha farklı olmalı.
ya da, toleransı geliştirdiler ama yine bambum kullanmayı kaldıramayacak seviyede mi kaldı?
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:15 ----------
honda türkiye adama kullanıcı hatası dedi
demedikleri şey yok maalesef.
jantlarda pas konusu globalde de biraz mide kaldırdı, aynısını takmışlar yine aynısı oldu falan diye kızanlar var.