Tavsiye ayrı direktif ayrı. Kimse kimsenin aklıyla, tecrübesiyle, beğenisiyle dalga geçemez. Kimden alıyorsunuz bu yetkiyi eğer ben size vermemişsem öğrenmek isterim...
Henüz şu platformda "çinli ve hintli japondan iyidir" diyene denk gelmedim...Bunun için sizin gibi otorite olmaya gerek yok, iki video seyretse, iki topik okusa anlar...Ama millet, ben dahil, uygun fiyat, teknolojik anlamda güncel ve sıfır alternatifler arıyor, arayabilir. Çinliler 20 yıl önceki kadar kötü değiller, hintliler daha da iyiler. Hal böyleyken yapın tavsiyenizi geçin derim. Kim neyi nereye koyuyorsa koysun izin verinde, zihinlere ipotek koymaya calışmayın...Hem ailenizden biri degil ki bu aletler üzerinize alınıyorsunuz.
Sizden herhangi bir bilgi, eğitim talebim yok. Olursa ilk siz bilirsiniz, söz.
ön yargılı yaklaşmamak gerek hiç bir şeye dedim ama arkadaş toz kondurmuyor jopon üretimi motosikletlere, bende göz bebeği afrika twin binmek isterim ama o parayı bulsam gider araba alırım yine almam afrika twini gider yine java alırım; şimdi baka bir konu daha var abi zevkler ve renkler meselesi jawa markasını kötü bir intiba mı bıraktı bazı kesim insanlarda bilemiyorum japon motosikletler kadar uzun vadede belki iyi olmaz ama kötü de denilemez...