Buraya forum kurallarına aykırı olmadan yazdığım yazıyı sayın modlar' dan birisi silmiş kesinlikle hiçbir forum kuralına aykırı bir içeriği olmayan yazım keyifi bir uygulama ile editlemek biryana silindi
bu zaman kadar en ufak bir uyarı bile almadım çünki herkes bir birey ve okununan forum kurallarından sonra herkes kendinden sorumlu ben şahsen mesaj içeriklerinde çok dikkatli davrandım bu zamana kadar
kesinlikle hakaret veya başka aykırı bir içeriği olan mesajım gereksiz yere silinince benimde aklıma şu soru geldi bu kadar içeriğe aykırı mesaj söz konusu iken silinmemesi gereken mesajlar silinince demekki insan forumdan uzaklaşıyor
forumu bundan sonra adece bilgi amaçlı takip edeceğim üyeliğimin silinip silinmemesi yetkili arkadaşların insiyatifinde
mete kardeş söz ilk yıllık izinde yanına gelip çayını içecem söz veriyom,Allahtan bi aksilik olmasın yeter.
mete kardeşim musti'nin durumu ne oldu neden çızdırmışlar hala anlayamadık.
dün bir scooterla takasa giriyorduk ki, içime sinmedi. grenajlar ağlıyordu biraz. vazgeçtim.meto' Alıntı:Güldiken bak araya bayram girdi...Senin motorun satılmayacağı 4 gün daha belli artık...Ama noterler kapalı diye hacım...motoruna lafımız yok...O birrr mondııalll...Len Gültepede oturuyomuşun...nerdesin ...bende seyrantepedeyim...buluşak lan...
Gültekin;471903' Alıntı:dün bir scooterla takasa giriyorduk ki, içime sinmedi. grenajlar ağlıyordu biraz. vazgeçtim.
30 yıl gültepe'de oturdum. (kanyonun hemen arkası. tam gültepe sayılmaz. hatta şişliye bağlıyız)
3,5 yıldır beylikdüzü ahalisiyem.
görüşürük bir gün...
haftada bir gidip, kolaçan eder dönerim gültepeyi...
Eyvallah güldiken...senide kazandırdık nihayet tekrardan siteye...
:silent:
hö???
Eyvallah güldiken...senide kazandırdık nihayet tekrardan siteye...
:silent:
hö???
ya bi ara yoktun şimdi varsın ya...Ateş gibi arkana bile bakmadan gitmiştin...
Eyvallah güldiken...senide kazandırdık nihayet tekrardan siteye...![]()
ya bi ara yoktun şimdi varsın ya...Ateş gibi arkana bile bakmadan gitmiştin...
ohooo...
uyan da balığa...![]()
4500 km de mondi 125 mt vardı. +250 verdi.
grenajlarda kırıklar vardı sinmedi içime.
scooter bana lazım değil. gültepede eski ortağım var. sucu.
su taşınacak. benimkiyle olmuyorda...
ohooo...
uyan da balığa...![]()
4500 km de mondi 125 mt vardı. +250 verdi.
grenajlarda kırıklar vardı sinmedi içime.
scooter bana lazım değil. gültepede eski ortağım var. sucu.
su taşınacak. benimkiyle olmuyorda...
şimdiki gibi yakın dönemde aktif değildin kabul et...
Eski ortağın mondı alacağına...Alsın temiz bir 2.el actıva...yani 2 ram aklımı kimselere vermiyim diyorum ama 2000 ytl ye var temizler...İstediği kadar taşı...hem sana dua eder böylelikle...
mete, mustinin selamı var ..
aleyküm selammmm...Kankamıza temiz çarşaf...fanila ...don götürelim reis...malum içeride stres olur biraz...:queen:
şimdiki gibi yakın dönemde aktif değildin kabul et...
Eski ortağın mondı alacağına...Alsın temiz bir 2.el actıva...yani 2 ram aklımı kimselere vermiyim diyorum ama 2000 ytl ye var temizler...İstediği kadar taşı...hem sana dua eder böylelikle...
aleyküm selammmm...Kankamıza temiz çarşaf...fanila ...don götürelim reis...malum içeride stres olur biraz...:queen:
Allah kurtarsın...Şafak kaç kalmış???????
Valla havalardan da geçilmez çıkınca haaaa:queen: :queen: :queen:
;472027' Alıntı:Allah kurtarsın...Şafak kaç kalmış???????
Valla havalardan da geçilmez çıkınca haaaa:queen: :queen: :queen:
Mustii...mustii..mustiii...
Varlığı bir dert...yokluğu yara...![]()
sağol ya.meto' Alıntı:Eski ortağın mondı alacağına...Alsın temiz bir 2.el actıva...yani 2 ram aklımı kimselere vermiyim diyorum ama 2000 ytl ye var temizler...İstediği kadar taşı...hem sana dua eder böylelikle...
Gültekin;472152' Alıntı:sağol ya.
biz düşünemedik bunu.
iyi oldu söylediğin...:queen:
kısmetse seni ne zaman göreceğiz bir selenin üzerinde???
inşallah. ALLAH (CC) gönlüne göre versin.
rahatladım. ohhhhhhhhh...........:cherry: