Zam yapılacak mantığıyla ellerinde stok mu tutuyorlar?
Evet abi, zam olacak diye ellerinde olan motoru satmıyorlar.
Ama bir İzmir'li olarak Uşak Keskinler Motor'dan gri 2022 model bir motor buldum ve aldım. Herkesin tekeri düz bassın.
Zam yapılacak mantığıyla ellerinde stok mu tutuyorlar?
Evet abi, zam olacak diye ellerinde olan motoru satmıyorlar.
Ama bir İzmir'li olarak Uşak Keskinler Motor'dan gri 2022 model bir motor buldum ve aldım. Herkesin tekeri düz bassın.
Motor güzel de çok fena titiriyor yada biz nazikleşdik iyicene
Motor güzel de çok fena titiriyor yada biz nazikleşdik iyicene
Yaşlar 42, çişe gitme sıklığı da artacaktır.

Selamlar, dediğiniz gibi motor şehir içinde sıkışık trafikte 90 derece ve üstündeki sıcaklıklarda fan açar gayet normal bir durumdur ve sıcaklık 85 dereceye düşünce de fanlar devreden çıkar.
Fakat gazladığınızda yaşadığınızı söylediğiniz durumun aksi bir durum olması gerekir yani hararet artacağına daha kolay şekilde azalır. Uzun yolda akan trafikte 130-140km hız yapmanız harareti 91-92'ye getirmez. Motor o hızlarda seyrederken önden motor bloku kısmına giren yoğun miktardaki blokun soğumasına katkı sağlar ama yine de sıvı soğutmalı olduğu için başrollerde radyatör ve fan sistemi vardır. Her türlü şartta ve koşulda motoru çok sıkıştırsanız bile 91-92 gibi dereceleri bir an görürsünüz ve devreye giren fan sayesinden sıcaklık 85'e düşene kadar da çalışmaya devam eder.
Eğer sizin uzun yol sürüşlerinizde motor sıcaklığı düşeceğine yükseliyor ise öncelikle;
1) Hemen motor soğutma sıvısının önerilen aralıkta mevcut olup olmadığına bakın ve bunu motor sıcakken değil soğukken yapın. Eğer minimum seviyesinin altında ise soğutma sıvısı ekleyin.
2) Motorun fan açtığına fanların düzgün çalıştığına emin olun.