Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kask
Mont (4 mevsim diye geçen ama aslında kışlık)
eldiven (yazlık ve kışlık ayrı ayrı var)
Korumalı pantalon (riderdenim kot pantalonlardan)
Uzun bot (kışlık ama yazın da rahat ediyorum, sorun olmuyor alıştım)
Kaç yazdır hep bu yaz yazlık mont alayım diyordum ama bir türlü bütçe ayıramıyordum, bu yaza artık alacağım gibi, revit'in yazlık montlarından düşünüyorum. Onun dışında yine aman çok sıcak demeden bütün ekipmanlarımı giyerim.
Kask : Schuberth S2 Sport
Mont : Clover Air Jet 4 (Yazlık) Kışlığı da aynı marka.
Eldiven : Scoyco MX-14
Pantolon : 4 Riders Kot pantolon. (yazın normal kot ya da kapri üzerine dizlik)
Bot : Normal bot kullanıyorum.
yaz kış.
kask(caberg duke 2)
mont(4 mevsim)
bot(yds vibran falan)
eldiven(Yaz ve kış ayrı her ikisi de dandik)
dizliğim dainese baya uzun olan çok seksi olan var ama kullanmıyorum.
ileride durumum iyi olursa baştan aşağı değişeceğim ekipmanlar. hele görüntü olarak kasktan hiç memnun değilim. normalde gösterişi hiç sevmem ama bir süre sonra ulan güzel de kullanası geliyor insanın.
yani para olsun kask, eldiven(yaz, kış kaliteli), yaz ve kış 2şer pantolon çok iyi olur. ekipman önemli
yaz var yaz var.gelin bide temmuz ağustos antalyada sürün bakalım.120 saniye ışıkta bekleyince ne oluyor görün ama kaç yıl oldu nettir yazlık fileli mont kullanıcaksın.öbür türlü güneş ve sıcak hava çok pis kavuruyor.convers şort filelimont kask eldiven şeklinde devam
Merhabalar, evet yazlık. Botun bilek kısmında hava alabileceği kısım deri değil, gore-tex membran uygulanmış kumaş olmalı. Rüzgarlı havalarda içine rüzgar geliyor kisin ise yarayacağını sanmam.
Aslına bakarsanız botu aldığımdan bu yana ilk kez detaylı kullanacağım. Kisin kullanmadim, yaz da tam gelmedi. Bugün geziye çıkıyorum, Antalya sıcağında nasıl is yapacak gorecegiz. Su anda bile hava 12 derece, ayagim usudu. Kisin zor.
Keşke gençler motorların çekliyle değil de ekipmanlarla birbirlerine hava atsa.
Yolda bakıyorum şekil şukul yerinde bir motor, ama kafada dandik bir kask, ellerde eldiven bile yok, ayaklarda spor ayakkabı ama bilekler bile açıkta. Bu nasıl cesaret anlamıyorum.