Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yuh! Sozde Amerika'da yasiyoz canina yandigim... Iyimis valla. Sinirsiz hem de. Super.
Hasmet hocam sizin orda Bakır alt yapı var mı hala ? tarifeler nasıl simetrik mi ?
bizim türkiyede upload tarafı çok kötü. 100lük fiber dahi olsa upload 8 bu yüzden bulut depolama işi çok sıkıntı oluyor
Sirf o yuzden bu adi operatorler bulut (cloud) alani veriyorlar ya, yok TTbulut yok kablobulut yok bilmemne. Tabii tabii oraya kisisel dosyalarimi koyarim tabiiii.
Bulut dedikleri de zaten "başka birinin bilgisayarı".
Evde kendi bulutumu kendim yapıyorum, dışarıdan alınca içine ne koyuyorlar belli değil.![]()
Evde degil de Hetzner uzerinde tutuyorum ben de kendi cloud sistemimi.
Ben evdekileri periyodik olarak rsync ile hetzner üzerindeki sunucuma senkronluyorum. Sadece yedekler için yapınca çok sorun olmuyor hem de yerel kopyası olduğu için erişim hızlı oluyor, hetzner de ev yanarsa, hırsız girerse vb. durumları için yedek olmuş oluyor.
Geçen haftaya kadar hızım 20 megabit'i geçmezken , birşeyler oldu ve 93-95 megabit görmeye başladım. Fiber kablo daireme kadar giriyor.
2 evimde de Turknet var. Memnunum. Taahhüt yok , sabit fiyat, tek paket , istediğin zaman çıkabiliyorsun ve bu gerçek , hiç zorlamıyorlar. Kota yok , sınırsız. Bazılarının yaptığı gibi sonradan hız düşürme yapmıyorlar. Ahlaklı iş anlayışları var. Tek sıkıntıları çağrı merkezleri yok , işinizi mesajlarla görmeniz gerekiyor. O da zor değil aslında.an itibari ile vodafone net ten kurtulmak ıcın gun sayıyorum. hangi iss kullanacagım hakkında kararsızım...
2 evimde de Turknet var. Memnunum. Taahhüt yok , sabit fiyat, tek paket , istediğin zaman çıkabiliyorsun ve bu gerçek , hiç zorlamıyorlar. Kota yok , sınırsız. Bazılarının yaptığı gibi sonradan hız düşürme yapmıyorlar. Ahlaklı iş anlayışları var. Tek sıkıntıları çağrı merkezleri yok , işinizi mesajlarla görmeniz gerekiyor. O da zor değil aslında.
2 evimde de Turknet var. Memnunum. Taahhüt yok , sabit fiyat, tek paket , istediğin zaman çıkabiliyorsun ve bu gerçek , hiç zorlamıyorlar. Kota yok , sınırsız. Bazılarının yaptığı gibi sonradan hız düşürme yapmıyorlar. Ahlaklı iş anlayışları var. Tek sıkıntıları çağrı merkezleri yok , işinizi mesajlarla görmeniz gerekiyor. O da zor değil aslında.
Kasim 2021'de bitiyormus benim kablo taahhut surem, o zaman fiyatlar bu seviyede kalirsa ben de Turk.Net'e gecmeyi planliyorum. Bulundugum yer site bolgesi olmadigi icin fiber gelme ihtimali yok gibi.