Anlas sc-500 winter grip 2

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Hangi şehirde yaşadığınızı bilmiyorum ama İstanbul'da biz sıcaklardan kavruluyoruz. Gündüz 36 dereceleri görüyoruz, geçen hafta Konyadaydım orası da farksızdı. Böyle bir hava sıcaklığının olduğu bir ortamda neden kış lastiği aldınız?

Hangi şehirde yaşadığınızı bilmiyorum ama İstanbul'da biz sıcaklardan kavruluyoruz. Gündüz 36 dereceleri görüyoruz, geçen hafta Konyadaydım orası da farksızdı. Böyle bir hava sıcaklığının olduğu bir ortamda neden kış lastiği aldınız?

hocam izmir'de hava 44 derece :mrgreen:

Daha gecen gün lastik tavsiyesi isteyip sonra gidip kendince bir lastik aldıktan sonra lastik hakkında bilgi istemek.. bilemedim ne diyeceğimi :salut:

Lastiği kullanmadım ama yazın kış lastiği kullanmanın belli riskleri olacaktır, buna dikkat etmen gerekli ;

Fren mesafen uzayacaktır belki yakıt tüketimin de artabilir
Lastik çok çabuk ısınacağı için ki zaten kış lastiği olmasının temel noktası " çabuk ısınma yeteneği " .. muhtemelen yol tutuşu ve viraj anlamında ciddi kayıplar yaşayabilirsin .. sıcacık asfalt, sıcacık hava, ateş gibi lastikler ?? belki sırf bu yüzden patlar bile ...

Dikkat et yani ..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yazın berbat. 2 kere virajda düşme tehlikesi geçirdim ve bir kere de düştüm. Hatta fışt fışt kayma sesi bile geliyor gidonu döndürünce. Kışın nasıl bilmiyorum ama iyidir herhalde.

Ankara'da kuryelerin hepsi Kasım'dan sonra bu lastiği kullanıyor. Kendim tecrübe etmedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar