Yeni Motor Geldi! Şimdiye kadar ki en güçlü makinam. Ducati ?

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Hayırlı olsun, güle güle kullanın.

oy oy oy hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde güle güle kullanın.

güle güle kullan. kazasız belasız güzel günlerde, güzel yollara, güzel anılara:)

cahil diyen arkadaşa ithafen hiç ducati ya da scrambler kullandı mı bilmiyorum ama ne kadar güzel sallanıyor oradan :)

neyse scrambler alan arkadaşa hayırlı olsun güle güle kullan çok güzel makine. Ha benlik değil sevemedim oturuşunu falan ama istediğin her işe cevap verir. desmodan da korkma ortalama bir japonun ağır bakımından absürt bir paraya mal olmuyor :)

Son düzenleme:
Hayırlı olsun.Kazasız belasız kullanın İnşallah.

Bakalım Trident'i kovalamaya devam edeceğim bende.

Motosikleti
Yok
cahil diyen arkadaşa ithafen hiç ducati ya da scrambler kullandı mı bilmiyorum ama ne kadar güzel sallanıyor oradan :)

neyse scrambler alan arkadaşa hayırlı olsun güle güle kullan çok güzel makine. Ha benlik değil sevemedim oturuşunu falan ama istediğin her işe cevap verir. desmodan da korkma ortalama bir japonun ağır bakımından absürt bir paraya mal olmuyor :)

Espriyi anlamamissiniz siz. Cahil diyen arkadas baska birine gonderme yapmak icin yazmisti onu, zaten yorumunda da yazmis "saka bir yana..." seklinde.
:)

yec

Motosikleti
Joymax Z+ 250
Hayırlı olsun, tekeriniz düz bassın.

Arkadaşlar bir şey soracağım her park ettiğim de bunun gibi bir yağ akıntısı oluyor bu durum normal midir?

NZdPXdp.jpg

Ayrıca yağ kontrol camında böyle bir beyazlanma olmuş normal bir durum mudur?

pTF1fbi.jpg

hidrolik debrijaı sızdırıyor olabilir dişlinin önünde duran parça benim 696 da da aynı sorun vardı orjinallerde kronik gibi zamanla yapıyor o ringi değişince düzeliyor ama cnc racing ya da ducabike marka clucth slave alırsan sonsuza kadar çözersin :D

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yok değil çünkü motorun altında genelde olan açık hortumdan damlıyor. Devamlı bir akıntı değil maksimum bu çektiğim resimde ki kadar oluyor.
Fazla yağdan olabilirmi? Bu arada alet nalet duruyor fotoğrafta :DD tekrardan hayırlı olsun Allah nazarlardan sakındırsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar