Yüksek egzozla gezen tayfalardan bıktım yaw

Yaw sabahın 6 sı adam bir bagtiriyor ödüm patladı tamam bizimde hoşumuza gidiyor ama bukadarda değil yaw :)

Motosikleti
D400
sabahın 6sı aksamın 6sı fark etmez.

İnsanları rahatsız edecek düzeyde kasıtlı yapan arkadaşlara o egzosu montelemek gerekiyor.

Trafik için yasal slip on egzozlar var. Keşke bol olsa da insanlar kullansa. Millet pist egzozu alıp katalizörü iptal ettiriyor full sistem egzozla geziyor. Sonra susturucusunu çıkarsan ne olur çıkarmasan ne olur. Bir de şu arabaların egzozlarını motosikletler kadar regüle etseler daha iyi olur çünkü motosikletten çok araba var bu şekilde apaçilik yapan.

Trafik için yasal slip on egzozlar var. Keşke bol olsa da insanlar kullansa. Millet pist egzozu alıp katalizörü iptal ettiriyor full sistem egzozla geziyor. Sonra susturucusunu çıkarsan ne olur çıkarmasan ne olur. Bir de şu arabaların egzozlarını motosikletler kadar regüle etseler daha iyi olur çünkü motosikletten çok araba var bu şekilde apaçilik yapan.

Doğrudur abi :)

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
İş dönüp dolaşıyor pipi boyutuna geliyor. Düdükse sabahın körü egzozu bağırtıyor, kavalsa ilaveten ses çıkarmaya ihtiyaç duymuyor.

Sanırım, bu tipler milletin sabahın köründe duydukları sesle kendilerine imrendiğini sanıyor. Harley'i olan biri vardı, en geç 22.00'de eve götürürdü motoru. Daha geç giderse milleti rahatsız etmekten çekinirdi.

Çocuğu uyutmak için kıçını yırtıyorsun, bir tane abartı egzoz-dandik motor kombolu geri zekalı geçiyor ve tüm geceni mahvediyor

Polisler artık bu egzoz olayına çok dikkat ediyor. Çoğu kez çevirmeden geçerken gözlerinin egzoza gittiğini gördüm. Eğer orjinal olmasaydı çoktan motoru bağlamışlardı. Orjinal olduğu için durdurmuyorlar bile. Bir yandan seviniyorum bu olaya apaçiler eksiliyor diye, diğer yandan üzülüyorum çünkü yalnızca slip-on egzoz alsam bile yasal olmasına rağmen muhtemelen bağlayacaklar orjinal değil diye. Sırf bu apaçilerin bıraktığı izlenim yüzünden :(

Şikayet eden arkadaşım peki bu konuda ne yaptın.

O mahallede o yol üzerinde mutlaka kamera vardır. Gidip rica ettin mi o saatteki görüntüleri.
veya herhangi bir girişimde bulundun mu.

Sen bir şey yapma, ben bir şey yapmayayım. Elimizi taşın altına koymazsak nasıl olacak bu işler.

Böyle şeyler sadece polisin bekçinin görevi değil hepimizin görevi bunu unutmayın.
Sessiz kalıp ben "Naapacam yaa" dediğimiz için böyle olaylar başımıza gelmiyor mu?

3-4 silindirli motorlar neyse de 1-2 silindirli motorlara egzoz takanlar gerçekten annelerinin kulaklarını çınlattırıyorlar. demir boncuk atan havalı tüfek alıp atış talimi yapasım var yemin ederim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
3-4 silindirli motorlar neyse de 1-2 silindirli motorlara egzoz takanlar gerçekten annelerinin kulaklarını çınlattırıyorlar. demir boncuk atan havalı tüfek alıp atış talimi yapasım var yemin ederim.
Silindir sayısının bununla alakası yok bence. İnsanların büyük çoğunluğunun ilgi alanına girmiyor bu. Ama uyuyan çocuk, uyutan ebeveyn, zor uyuyan yaşlı gırla...

Her ikisi de büyük öküzlük bence. Birinin boynundaki zil bakırdan, diğerininki gümüşten, ama her ikisi de milletin kulağına tecavüz etmekte.

Motorumda sesli egzoz takılı degil ama bu egzoz için çocuk uyutuyoruz falan diyenler biz de sizin çocuğunuzun zırlamasından rahatsız oluyoruz oturduğumuz yerde gezdiğimiz bi parkta ama yapacak bisey yok eşek kadar olana kadar istediğini yapmadiginiz için kendini yırtarcasına çığlıklarını duyarken sinir krizine girip çıldıracak hale geliyoruz.O yüzden kasıtlı olmadıkça herkes birbirine biraz anlayis göstermeli ki sistem yürüsün.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Motorumda sesli egzoz takılı degil ama bu egzoz için çocuk uyutuyoruz falan diyenler biz de sizin çocuğunuzun zırlamasından rahatsız oluyoruz oturduğumuz yerde gezdiğimiz bi parkta ama yapacak bisey yok eşek kadar olana kadar istediğini yapmadiginiz için kendini yırtarcasına çığlıklarını duyarken sinir krizine girip çıldıracak hale geliyoruz.O yüzden kasıtlı olmadıkça herkes birbirine biraz anlayis göstermeli ki sistem yürüsün.

Arkadaş haklı. Kendi bencil zevki için milletin kulağına tecavüz etmek, tabii ki bir çocuğun kontrol altına alınmayan zırlamasıyla aynıdır. Sistemin yürümesi için anlayış gösterip, çocuğun burnunu ağzını tıkayıp bayıltın bi zahmet. Ayıp denen bişey var...

Motosikleti
D400

bencede, hatta cocukların ses tellerini kesmek de gerekir.

Nasıl bir bakış açısıdır bu yav, sen kucukken naptın zırlamadın mı aglamadın mı bagırmadın mı?

Bu nedenle motor ile konunun hiç alakası yok.

Bebek uyutanların bebeklerini ev dışında uyutma şansları yok. Oysa egzoz sesine bayılıyorum diyen, dağın başına gidip egzozunu öksürene kadar bağırtabilir. Ama dert, egzoz sesi değil de o egzoz sesini herkese duyurmak gibi geliyor.

Motosikleti
QJ SRT800s

ben sokağımdan geçen soba borusu takmış, ses yaparak kendini farklı hisseden kulak tecavüzcülerini araba-motor ayırt etmeden şikayet ediyorum. Plakasını okuyabildiklerimi özellikle plaka, renk, model vererek şikayet ediyorumki daha çabuk yakalayıp ceza yazabilsinler.

Sende parkta, gezdiğin yerde falan ağlayıp zırlayan çocuk gördüğünde polise şikayette bulun rahatsız oluyorum diye:rendeer:

Motosikleti
DOMİNAR 400 UG 23

2 yaşında bebek ile aynı statüye koyuyorsan kendini, sözün bittiği yer haklısın.O çocuk ağladığında susturmak zor ama senin motoru susturmak daha kolay.İNŞALLAH eşin üçüz doğurur sonra gelip aynı şikayeti sen yaparsın.Sonra belki anlarsın nasıl uyuduğunu.

Forumdan Uzaklaştırıldı
2 yaşında bebek ile aynı statüye koyuyorsan kendini, sözün bittiği yer haklısın.O çocuk ağladığında susturmak zor ama senin motoru susturmak daha kolay.İNŞALLAH eşin üçüz doğurur sonra gelip aynı şikayeti sen yaparsın.Sonra belki anlarsın nasıl uyuduğunu.
Nasip olur da ilk doğan çocuğuyla on saat uçak yolculuğu yapmak zorunda kalır da bu yazdığı aklına gelirse "ne @#&$ adammışım zamanında" diye hayiflanacaktır kendi kendine muhtemelen. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar