Yanıp sönmeyle alakalı kısmı ilk defa gördüm 5-6 aydır ani hızlanma olsun yada ani frende hiç başıma gelmedidediğiniz gibi de yapıcam. kullanma klavuzuna baktım, böyle bir bölüm var. galiba standart bir şey. çünkü çok nadir yapıyor.
[url]https://i.hizliresim.com/lQ6Gvb.jpg[/url]
dediğiniz gibi de yapıcam. kullanma klavuzuna baktım, böyle bir bölüm var. galiba standart bir şey. çünkü çok nadir yapıyor.
[url]https://i.hizliresim.com/lQ6Gvb.jpg[/url]
Bide orta sehpaya almadan motoru düzleştirip baktınız mı

Motorun iki tekeride yerde olacak ve düz durması gerekiyor. Isındıktan 2-3dk son orta ayağı yere değecek şekilde indir ki tekerlekler yerden kesilmeden düzlemiş ol motoru. Daha sonra bak, eğerki iki çizgi arasındaysa sorun olmaz. Şuan görünen zaten bir sorun olmadığı yönünde...
Sezonda alacan mi?
Mt 09 sen rahat durmazsin:queen:
Motorun iki tekeride yerde olacak ve düz durması gerekiyor. Isındıktan 2-3dk son orta ayağı yere değecek şekilde indir ki tekerlekler yerden kesilmeden düzlemiş ol motoru. Daha sonra bak, eğerki iki çizgi arasındaysa sorun olmaz. Şuan görünen zaten bir sorun olmadığı yönünde...
Ben de 2018 model 15k KM de bir tracer 900 ile araniza katildim.
Bir arka tasima demiri ve canta almayi dusunuyorum ancak yamahanin orijinal demiri cikiyor. Tabi fiyati da orijinal (1600 TL). Muadil urun var midir?
Bir de vites gecisleri biraz sert. Son bakimi 9 bin kmde yapilmis. Bir sebebi var midir?
Son olarak, alcak sele kullanan arkadaslardan yorum almak isterim. Motorda zaten alcaltma kiti mevcut, kullanabiliyorum ancak bir tik daha alcak olsa daha rahat olabilir. Alcak sele fark yaratiyor mu? Cunku fiyati hic alcak degil (1600 TL).
Iyi surusler dilerim.
Tracer 900 2016 model almayi dusunuyorum ancak sele yuksekligi konusunda endiseliyim. 1.70 boy ile motosikleti surebilir miyim, sonradan seleyi alcaltmak icin birseyler yapilabilir mi?
Tracer 900 2016 model almayi dusunuyorum ancak sele yuksekligi konusunda endiseliyim. 1.70 boy ile motosikleti surebilir miyim, sonradan seleyi alcaltmak icin birseyler yapilabilir mi?