[Mersin - MT]

Mersin İl Temsilcisi
kardeşler ben motosikletten bıkıncaya kadar üstünden inilmeyecek bir mesafeye gitmek istiyorum. mesela Yeniden Uzuncaburç ya da ona benzer bir mesafe, tırmanış imkanı. mesela gündüz yola çıkılıp önce KAYACI VADİSİ sucuk-ekmek partisi, sonra kanlıdivane ve ardından uzuncaburç akşam tırmanışı. ertesi sabah ta daha önce gitmediğimiz bir tarihi bölgeye mesela silifke kalesine tırmanış. ve ikindi vakti dönüş. Sizce de uygun mu? ya da başka bir fikri olan var mı?????

sevgili yürekçe kardeşim, ben buradayım genelde erenin yanına uğruyorum fakat sen yoksun. pazartesi işe başladım uzun bi tatilden sonra hiiiççç çekilmiyor valla.

sevgili mersin mt pazarları boşa harcıyoruz gibi geliyor valla. bişeyler yapalım bu hafta. uzak olmasada bi dağ havası alsak fena olmaz. fakat konaklamalı zor olur bence
görüşmek üzere

oy oy oy uzuncaburç muuuuu :queen:
cumartesi günü ciks selahattin abi ile konuştu.şu bizim av işini halledecek sanırım.
gelin dostlar bir olalım
bayramda 1 geceliğine uzuncaburçta olalım...

Mersin İl Temsilcisi
oy oy oy uzuncaburç muuuuu :queen:
cumartesi günü ciks selahattin abi ile konuştu.şu bizim av işini halledecek sanırım.
gelin dostlar bir olalım
bayramda 1 geceliğine uzuncaburçta olalım...

avlanmayalım yaa, yazık o hayvanlara :salut: :salut:
oranın havası şimdi daha serindir. cuma gününden ya da cumartesi gündüz yola çıkalım.
hem mustafam da ehliyetlendi artık. bi ilker kaldı. yunus zaten şafak sayıyor. yahu ben de şu 18 yaşından neler çekmiştim ha :pr: :pr: insan 18 yaşına kadar hiç adamdan sayılmıyor nedense, sünnet olunca erkek oldun diyolar ama şafak yine aynı, 18 yaş :bounce:
ehliyet alıcan 18 yaş
kız kaçırıcan 18 yaş
motor alyosun. ruhsatını alamıyosun 18 yaş
onsekiz yaşımda doğsaymışım diyorum bazen

neysem konu nerden nereye geldi yahu :queen: uzuncaburç diyoduk di mi evet gidelim kardeş. sişzinle her yere gelirim beee,
her biri aslan parçası
kaç bin yıllık hasretimin goncası
gözlerinden, gözlerinden öperim (ahmet arif)

toplanalım kararlaştıralım... çadırda yatarız oh...
ama ben sizin çadırlarınıza yakın yatmam...!!! biliyonuz ya istenmiyoz... oh bende tek başıma yatarım çadırımda...
ama ramazanın geçmesi lazım...
ayrıca çok değil az avlanalım :mrgreen:

kaan bakıyorum coşmuşsun. çadır falan. donarız valla bu havada çekilmez birde yağmur yağdımı işimiz tamam olur. hem bayrama daha çook var. bu pazar bi uzanalım.

abi oruçken uzun sürüş kötü oluyo yahu... ramazan bi çıksın uzamak ne kelime :queen: çoşacaaaaazzz yine
çadırdan korkma bişi olmaz. tabii tulumun da olmalı..

kaancım uzayıpta sünecek kadar değil be bi günüde kazaya bırakırsın

kazaya bırakmak sorun değil insan alışınca daha kolay oluyo anlarsın ya benim 2. hatun sigara...aramız biraz soğuk :mrgreen:
seni gidi seniiii canın yolları çekiyo demiiiii :cherry:

Mersin İl Temsilcisi
benim çadırım var ( üstünde kaanın girmesi yasaktır yazyo)
uyku tulumum var (şartlara göre değişyor, 2 veya tek kişilik)
motosikletim var (tek kişi iyi çekyo)
vay anasını beee, nişanlım duyarsa hayata tek kişi devam eder. ben sustum!!!

dikkat et aramızda casuslar olabilir.yengeye sölerse uzuncaburca motorunuda sırtlar götürürsün :mrgreen:

Mersin İl Temsilcisi
KÜNAYDIN SEVGİLİ ARKADAŞLAAAARRRR
bu akşam toplanyoz değil mi
toplanyoz demektir bu
iyi de, erenin oraya mı
yoksam başka yere mi gityoz??

Mersin İl Temsilcisi
dün en son konuştuğumuzda erenin orasıydı... iftarıda orda yapıcaz

tamam. ama ben böbreklerimi üşütmüşüm. gecden beri sancım var. gelemeyebilirim. bu haftasonu yapılacak gezi için siz anlaşın ben size uyarım kardeşler. ama benim fikrim silifke uzuncaburç ve silifke kalesi. tırmanış yapmak istiyorum. düz yol zevk vermiyor. yinde de çoğunluğa uyarım. umarım gelebilirim.

ben bu hafta uzuncaburç falan yapamam sanırım!!!
akşama gelmeye çalış belki kasap veli falan yaparız :)
aslında kasap eren hepsinden iyi ama, özledik veli amcanın orayı oh hava buz gibidir orda.
nezih de eti çok kekiklemezse değmeyin keyfimize...

Mersin İl Temsilcisi
çok halsizim. dinlenmem lazım. bugün hiç yol yapabileceğimi sanmıyorum. sancım da giderek artıyor.

sanırım durum ciddi...
ben şaka falan sanmıştım geçmiş olsun:rendeer:
ama sen zaten hastanede çalışıyon bi göstersen ya? yada gösterdiysen ne dedi doktor?

Mersin İl Temsilcisi
serum filan, öğlene kadar yattım zaten. sırlsıklam terliyorum. ölecem sandım yaaa. neysem . akşama görüşebilirsek iyi olur.

yok anam yok sen gelme...
bize falanda bulaştırın neyin varsa :queen:
sen iyisimi git yat... başka bi gün görüşürüz elbet
tekrar geçmiş olsun...:rendeer:

slm millet nasılsınız bakalım:cat: okul basladı kayıttı onaylamaydı derken anca bakabildim foruma.napıosunuz nasıl orda havalar gezıler non stop devam edıo sanırım:) ben 16sında pozcu alda'da ise baslıorum:bounce: bı haftalık bı kampanyaymıs.tam kredı kartımın extresinin geldii gün is var calısırmısın dediler hani nerde dedim ac gibi:cherry: bayram sekeri satacam beklerim:cherry:
buarada cikss,sükrü kardesimin pozcu aldayla bı ilgisi varmı?nese arkadaslar adanadan bı gün erken cıkıp sizleride görmek istiorum.kendinize iyi bakın görusmek uzere

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar