bu akşamki toplantıda bunu konuşalım ama
kış gelmeden olmalı. aythakan kardeş, siz ne zaman düşünüyorsunuz?
Bizimde aklımızda kesin bir tarih olmamakla birlikte 29 EKİM Pazar günü uygun bir tarih gibi gelmekte.
bu akşamki toplantıda bunu konuşalım ama
kış gelmeden olmalı. aythakan kardeş, siz ne zaman düşünüyorsunuz?
dostlar iş arıyorum aklımızda olsun...
malesef acil![]()
lan sakın düşündüğüm şeyi yaptığını söyleme olum bu işsizlikte ne yaptın sen yapma.................dostlar iş arıyorum aklımızda olsun...
malesef acil![]()
ya arkadaşlar ben bugün akşam oturdugumuz ortamdan baya piskolojim bozuldu niye benim artçım yok sabah işe akşam eve bumudur hayat lafım artçısı olanlara onların degerini bilin artçılarınıza iyi davranın emi bide bana da bulun yaa yeter artık elimde pankartla arayacam yoksa ben de istiyorummmmmmmmm:salut:
Selam Mersin tayfası ...beyler psikopat rıderdan haberiniz varmı...nerde bizim eleman...
Bizimde aklımızda kesin bir tarih olmamakla birlikte 29 EKİM Pazar günü uygun bir tarih gibi gelmekte.
hmmm cumaya denk gelyor. mersine en az 6 saat mesafede. sabah erken ya da bir gün önceden öğlen yola çıkmak lazım. en az 1 gün orada kalıp, sonraki gün öğlen çılırsa en az 3 gün ayırmak lazım gelir.
29 Ekim Pazar gününe denk geliyor. Anamur Antalya'ya 260 kilometre 3,5 saatte girmeyi planlıyoruz. Antalya Ekibi Cumartesi yola çıkıp Pansiyonda konakladıktan sonra Pazar günü öğleden sonra bütün il gruplarıyla aynı anda dönüşe geçecektir.
sencer abi yağmurluklarımızı almışsın saol aybaşı görüşelim abi sanada fazla yük oldum kusura bakma saygılar...
merhaba art - niyet. 29 Ekimde Mersin/Anamur da yapılacak olan akdeniz mt il grupları toplantısında tanışmak nasip olur inşallah.
abi bi dur toplanalım kaan şu an biraz sorunlu arkadaşların fikir ve görüşlerini alalım haberleşiriz ok önemli olan arkadaşça birlikte olabilmek...nezih aşkolsun kardeşim yaa. ayrıca da hayırlı olsun arkadaşlar arasında lafı olur mu böyle şeylerin. hem bırak bu bizim özelimiz kalsın.
anamur buluşması için ne düşünüyorsunuz millet?? ben gitmeyi planlıyorum.
ya arkadaşlar ben bugün akşam oturdugumuz ortamdan baya piskolojim bozuldu niye benim artçım yok sabah işe akşam eve bumudur hayat lafım artçısı olanlara onların degerini bilin artçılarınıza iyi davranın emi bide bana da bulun yaa yeter artık elimde pankartla arayacam yoksa ben de istiyorummmmmmmmm:salut:
ya ben ne diyom siz ne diyonuz mt mersin bumu dayanışma hepinizin lastigini patlatırım sonrada banane derim ona göre