[Mersin - MT]

ya arkadaşlar ben bugün akşam oturdugumuz ortamdan baya piskolojim bozuldu niye benim artçım yok sabah işe akşam eve bumudur hayat lafım artçısı olanlara onların degerini bilin artçılarınıza iyi davranın emi bide bana da bulun yaa yeter artık elimde pankartla arayacam yoksa ben de istiyorummmmmmmmm:salut:

ya arkadaşlar ben bugün akşam oturdugumuz ortamdan baya piskolojim bozuldu niye benim artçım yok sabah işe akşam eve bumudur hayat lafım artçısı olanlara onların degerini bilin artçılarınıza iyi davranın emi bide bana da bulun yaa yeter artık elimde pankartla arayacam yoksa ben de istiyorummmmmmmmm:salut:

erencim bu işi ciddi ciddi babanla bi görüşecem. biliyorsun daha önce çıtlaşmıştım. gerekirse buraya yazdıklarını pirint edip gösteredebilirim.kesin bi çözüm bulur galiba

Mersin İl Temsilcisi
Bizimde aklımızda kesin bir tarih olmamakla birlikte 29 EKİM Pazar günü uygun bir tarih gibi gelmekte.

hmmm cumaya denk gelyor. mersine en az 6 saat mesafede. sabah erken ya da bir gün önceden öğlen yola çıkmak lazım. en az 1 gün orada kalıp, sonraki gün öğlen çılırsa en az 3 gün ayırmak lazım gelir. herkes çalışıyor. ayrıca da ekonumik olarak ta iyi hesap yapmak lazım :bounce: ama neden olmasın. 29 ekim resmi tatil olmasına rağmen çalışanlar var (ben dahil) yaklaşık 1 ay var.

bu güzel fikriniz tekrar tekrar kutluyorum. ama keşke bunu geçen ay için hesaplamış olsaydık. havalar bozuk gidiyor bu aralar. neyse, hayırlısı...

arkadaşlar günaydın nasılsınız kaan canım bak dün akşam için mantıklı karar ver mağdur olmanı istemem kaan akıllı ol veya aklını başına devşir yapma ya beni dinle lütfen ok bunu senle tekrar tekrar konuşabilirim

hmmm cumaya denk gelyor. mersine en az 6 saat mesafede. sabah erken ya da bir gün önceden öğlen yola çıkmak lazım. en az 1 gün orada kalıp, sonraki gün öğlen çılırsa en az 3 gün ayırmak lazım gelir.

29 Ekim Pazar gününe denk geliyor. Anamur Antalya'ya 260 kilometre 3,5 saatte girmeyi planlıyoruz. Antalya Ekibi Cumartesi yola çıkıp Pansiyonda konakladıktan sonra Pazar günü öğleden sonra bütün il gruplarıyla aynı anda dönüşe geçecektir.

Mersin İl Temsilcisi
29 Ekim Pazar gününe denk geliyor. Anamur Antalya'ya 260 kilometre 3,5 saatte girmeyi planlıyoruz. Antalya Ekibi Cumartesi yola çıkıp Pansiyonda konakladıktan sonra Pazar günü öğleden sonra bütün il gruplarıyla aynı anda dönüşe geçecektir.

ok haklsısın, pazara denk geliyor. iklimsel bir engel çıkmazsa ben kesin gelmeyi düşünüyorum. dün arkadaşlarla konuştuk, gelmek isteyenler de var. ama tarih yaklaştıkça netleşecektir.

sencer abi yağmurluklarımızı almışsın saol aybaşı görüşelim abi sanada fazla yük oldum kusura bakma saygılar...

Mersin İl Temsilcisi
aşkolsun..

sencer abi yağmurluklarımızı almışsın saol aybaşı görüşelim abi sanada fazla yük oldum kusura bakma saygılar...

nezih aşkolsun kardeşim yaa. ayrıca da hayırlı olsun arkadaşlar arasında lafı olur mu böyle şeylerin. hem bırak bu bizim özelimiz kalsın.
anamur buluşması için ne düşünüyorsunuz millet?? ben gitmeyi planlıyorum.

merhaba art - niyet. 29 Ekimde Mersin/Anamur da yapılacak olan akdeniz mt il grupları toplantısında tanışmak nasip olur inşallah.

aythakan tabiki isteriz yeni insalar motorcu arkadaşlar ben ve 10 motorcu arkadaşım adına konuşuyorum allahtan mani çıkmazsa görüşelim konuşalım tanışalım...birde şu konuşma hoşuma gitti paylaşmak istedim, (ingiliz lordu ATATÜRK'ün daveti üzerine istanbul'a gelir.ingiliz lordu şerefine verilen yemekte servis yapan türk elindeki tepsiyi devirir.herkes büyük bi şaşkınlık içinde kalmıştır ve ATATÜRK 'ün ne tepki vereceği beklenirken, ATATÜRK ingiliz lorduna dönerek:
"HALKIM HERŞEYİ BECERİYOR DA Bİ TEK UŞAKLIĞI BECEREMİYOR". der)

nezih aşkolsun kardeşim yaa. ayrıca da hayırlı olsun arkadaşlar arasında lafı olur mu böyle şeylerin. hem bırak bu bizim özelimiz kalsın.
anamur buluşması için ne düşünüyorsunuz millet?? ben gitmeyi planlıyorum.
abi bi dur toplanalım kaan şu an biraz sorunlu arkadaşların fikir ve görüşlerini alalım haberleşiriz ok önemli olan arkadaşça birlikte olabilmek...

Son düzenleme:
ya ben ne diyom siz ne diyonuz mt mersin bumu dayanışma hepinizin lastigini patlatırım sonrada banane derim ona göre

Wah waaaaaaaaahhhhh arkadasım senin durum vahim bee.sana tavsiyem hemen bir soguk suyla duş al yangının hafifler... yada su iştigimde dedigim gibi sana birini bulalım hı??? :queen: :queen: :queen: :queen:

Mersin İl Temsilcisi
ya ben ne diyom siz ne diyonuz mt mersin bumu dayanışma hepinizin lastigini patlatırım sonrada banane derim ona göre

ben taban çalışmaları yapıyorum zaten. pek yakında gecelerin aydınlığa dönüşecek... unutma her yokuşun bir inişi vardır, sabret :salut: sabret :rendeer: :bounce: :salut: :cat: :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar