ArkadaşLar gezinize adanadan katıLan kimse yokmu ?
Adana'dan, mod. makine arkadaşımız ve arkadaşları bu buluşmaya katılacaklar. Hava şartları uygun olursa.
değerli arkadaşlarım özledim lan hepinizi be
abi ne olsun bizde hastalık tan eve transit gidiyorduk şimdi allaha şukür iyiyiz oruç olduğumuz için busefer erken giriyoruz eve neolsun işteHAVALAR BÖYEL GİDERSE ZOR GÖRÜNYOr:
sen de özlettimn kendini hayırsız. nerelerdesin yaaa..
zaten yalnız şovalye takılıyorum son günlerde...
ale:
selam arkadaşlar hepınizi çok özledim antalyadan herkese selamlar
selam arkadaşlar hepınizi çok özledim antalyadan herkese selamlar
valla sende özlettin kendini be ne zaman dönecen?
malum oruç ve hava şartlarından dolayı şu sıralar biraz mesafe girdi araya.
fakat ben erenin yanındayım devamlı. malum çocuk artçı arıyor.
bende moral vermeye çalışıyorum. eren dediğim gibi babanla bi görüşsek diyorum bu konuyu ne dersin?
selammm mete_han, pckopat bu aralar nete pek takılamıyor...okulla falan uğrasıyor ben kendisine salamını iletirim...
abi sen babamı ne karıştırıyon ben sizden yardım istedim elinizden geleni yapın yeter diycem ama bi sen ilgileniyon saolasın hiç kimsede tık yok yani ölsek kimse sallamayacakr:
ilker geçen senin tantuniciye uğradım seni sordum neyse mersinde isen görüşürüz sevgiyle kal...burdan yanlızca gerçek insanlara sesleniyorum onlarda çevremdeler ey ahali lan neler yaparsınız kaan siteye neden girmiyorsun senin o gıcık konuşmalarını bile özletiyorsun hepinizi teker teker öpüyorum saygı duyuyorum hepinize slmlar arkadaşlarselam arkadaşlar hepınizi çok özledim antalyadan herkese selamlar
abi sen babamı ne karıştırıyon ben sizden yardım istedim elinizden geleni yapın yeter diycem ama bi sen ilgileniyon saolasın hiç kimsede tık yok yani ölsek kimse sallamayacakr:
lan eren yaptıklarımı ne çabuk unuttun lan olum yaranamıyoruz kimseye tarsustan bir hatun bile buluyoz peki öyle olsun bişi demicem :farao:abi sen babamı ne karıştırıyon ben sizden yardım istedim elinizden geleni yapın yeter diycem ama bi sen ilgileniyon saolasın hiç kimsede tık yok yani ölsek kimse sallamayacakr:
şşşttt birbirinizi yemeyin bakiim...![]()
yahu şu ramazan çıksında bi uzun yol yapalım...yemişim parasaını dellendim ben moruk!!!:queen: anamurdan geldikten sonra hiçbiyol beni kesmiyo...öneri reca ediimm