[Mersin - MT]

Mersin İl Temsilcisi
Son düzenleme:
HAVALAR BÖYEL GİDERSE ZOR GÖRÜNYO :pr:

sen de özlettimn kendini hayırsız. nerelerdesin yaaa..

zaten yalnız şovalye takılıyorum son günlerde...
:pale:
abi ne olsun bizde hastalık tan eve transit gidiyorduk şimdi allaha şukür iyiyiz oruç olduğumuz için busefer erken giriyoruz eve neolsun işte

selam arkadaşlar hepınizi çok özledim antalyadan herkese selamlar

valla sende özlettin kendini be ne zaman dönecen?
malum oruç ve hava şartlarından dolayı şu sıralar biraz mesafe girdi araya.
fakat ben erenin yanındayım devamlı. malum çocuk artçı arıyor.
bende moral vermeye çalışıyorum. eren dediğim gibi babanla bi görüşsek diyorum bu konuyu ne dersin?

valla sende özlettin kendini be ne zaman dönecen?
malum oruç ve hava şartlarından dolayı şu sıralar biraz mesafe girdi araya.
fakat ben erenin yanındayım devamlı. malum çocuk artçı arıyor.
bende moral vermeye çalışıyorum. eren dediğim gibi babanla bi görüşsek diyorum bu konuyu ne dersin?

abi sen babamı ne karıştırıyon ben sizden yardım istedim elinizden geleni yapın yeter diycem ama bi sen ilgileniyon saolasın hiç kimsede tık yok yani ölsek kimse sallamayacak:pr:

selammm mete_han, pckopat bu aralar nete pek takılamıyor...okulla falan uğrasıyor ben kendisine salamını iletirim...

o lolipopa selam ilet be kanka sana zahmet...Akıllı olsun...İhmal etmesin siteyi...Zaten CıBıR125 nedeniyle asabiyim kendisine...Kalbini kırarım ...irtibatı koparmasın...:) :rendeer:

abi sen babamı ne karıştırıyon ben sizden yardım istedim elinizden geleni yapın yeter diycem ama bi sen ilgileniyon saolasın hiç kimsede tık yok yani ölsek kimse sallamayacak:pr:

dur erzuruma gidiim bekle gönderecem sana :cherry: :cherry: :cherry: :cherry: :cherry: :p :p

buyrun efeemm :mrgreen:
kısa bi süre için burdayım nasıl yardımcı olabilirim

selam arkadaşlar hepınizi çok özledim antalyadan herkese selamlar
ilker geçen senin tantuniciye uğradım seni sordum neyse mersinde isen görüşürüz sevgiyle kal...burdan yanlızca gerçek insanlara sesleniyorum onlarda çevremdeler ey ahali lan neler yaparsınız kaan siteye neden girmiyorsun senin o gıcık konuşmalarını bile özletiyorsun hepinizi teker teker öpüyorum saygı duyuyorum hepinize slmlar arkadaşlar

Mersin İl Temsilcisi
aşkolsun

:cyclopsan aşkolsun :bounce: ben de diyom bu çatal kaşık sesleri nereden gelyo diye. meğer hakkım yenyomuş :pr: :pr: :pr:

lan eren yaptıklarımı ne çabuk unuttun lan olum yaranamıyoruz kimseye tarsustan bir hatun bile buluyoz peki öyle olsun bişi demicem :farao:

şşşttt birbirinizi yemeyin bakiim...:p
yahu şu ramazan çıksında bi uzun yol yapalım...yemişim parasaını dellendim ben moruk!!!:queen: anamurdan geldikten sonra hiçbiyol beni kesmiyo...öneri reca ediimm

Mersin İl Temsilcisi
şşşttt birbirinizi yemeyin bakiim...:p
yahu şu ramazan çıksında bi uzun yol yapalım...yemişim parasaını dellendim ben moruk!!!:queen: anamurdan geldikten sonra hiçbiyol beni kesmiyo...öneri reca ediimm

kesinlikle haklısın kaan. ben bu pazar çıldırdım. şehir içi dolaşıp durdum ama kesmedi. akşama doğru yaylaya niyetlendim ama hava bozdu. abi ben bu anamur işini cidden düşünmeye başladım. az önce anamurlu bir hastamız geldi, hava ve yol hakkında mevsimlik bilgi aldım biraz. yol gidilmeyecek gibi değil, yağmur olsa bile ben yola çıkamyı düşünüyorum. gerçi motoruma tam güvenmiyorum ama sizin gibi dotlarla yola çıkanın yolda kalmayacağını yaşayarak öğrendim. :cat:
bu arada ilkerle dün akşam karşılaştık. selamı var, bu akşam ya da yarınki toplantıya kesin gelecek, özlemiş hepimizi (öyle söylüyor :p ) yaa salih abi sen nerelere kayboldun :silent:
hepinizi seviyorum :rendeer:

yok abi 1 geceliğine anamura falan gitmem ben
ama bayramda 1 geceliğine dahi olsa kaçıcam ( inşallah hep beraber )
nezih neydi la kardeşinin çalıştığı yer???

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar