- Konu Yazar
CBR 650 F'in titreşiminden bahsediyor herkes,sizce 2019 modelinde bu azaltıldı mı,merak ettim ama bulamadım bir bilgi.
Titreşim nerde (gidon, sele, peg?) ve hangi devirlerde?
Titreşim nerde (gidon, sele, peg?) ve hangi devirlerde?
en rahatsız edeni gidon.. şehir içinde çok etkilemiyor ama uzun yolda hoşuma gitmediğinden sattım motoru.. yani o kadar para verip titreyen motora binmem dedim.. yıllarca titrek motorlara bindim, biraz lükse kaçalım dedim ama zevk vermedi.. titremesinden dolayı ön grenajdan gelen sesde cabası.. ne gerekiyorsa yaptım ön cam ve grenaja ama ses tam olarak kesilmedi..
Biraz lükse kaçalım derdem 600rr a binerim, bence sen lükse kaçar gibi görünüp yine ucuza kaçmışsın
MotorcuMuhabbetinin 650 R ile canlı yayınını izledim sorum cevaplanmış oldu.650 F kadar titremiyormuş.
MotorcuMuhabbetinin 650 R ile canlı yayınını izledim sorum cevaplanmış oldu.650 F kadar titremiyormuş.
kardeşim forumda bu motoru alıp kullanan ve yorum yapanlar var hemde neredeyse 50 sayfa kadar.. buradan kullanmayanlara soracağına araştırıp kendin cevabını bulabilirsin.. inceleme yapanların videoları aldatıcı olabilir.. kullanıcılardan al bence cevabını..
Motorcu muhabbeti titreşim yok dememiş zaten. Canlı yayında eskisi kadar yok demiş, inceleme videosunda da titreşim 650F de olduğu gibi aynen var diyor. İnceleme videosu, sohbet videosundan ve kullanımdan sonra yapıldığı için onu dikkate almak daha doğru.
Bu tarz yorumlar Hondaya zarar versede,benim hep işime gelmiştir :cherry: çünkü : şuan cbr650f kullanıyorum,bir önceki motorumda cbr650f ti,2014-2015 model abs li Japon canavar gibi motosiklet,ve bu titreşim eleştirisinden dolayı fiyatları çok uygun,hıııı titreşimse evet biraz titreşim var ve bu beni rahatsız etmeyecek seviyede,biliyorum daha öncede yorum yapmıştım ama ,kullanıyorum çok memnunum AMA asıl konu şu : Bu titreşim mevzusundan dolayı fiyatları bayaa düşük ve bu sayede böyle bir motora o fiyatlara 30 bin bantlarında alıp binebiliyorum :cherry: yoksa fiyatı daha yüksek olurdu binemezdim. Bu yeni modeli kullananlar inşallah yorum yaparsa bizde aydınlanmış oluruz ama işte motor daha çok yeni,zamanla belli olacaktır