Teşekkür ederim cevap için bugün biraz kurcaladığım da hortumda sıkıntı olmadığını farkettim yarın yani sabah o kelepçeyi sıkıp bir bakacağım sızıntı devam edecek mi diye sizin motorun serviste sadece kelepçeyi mi sıktılar yoksa sıvıda eklediler mi ?Aynı şekilde bende de sızıntı oluştu serviste kelepçeyi sıktılar, üstünden 2 yıl geçti sızıntı yok. Herhalde biraz gevşek kalmış standardına göre ya da titreşimden artık.
Ön koltuğu en öne çekip sırtlığını da mümkün olan en öne doğru katlayın, motosikletin aynalarını da öne doğru katlarsanız çaprazlama sığıyor, başka bir işleme gerek yok, ben 130km falan taşıdım Caddy ile bu şekilde.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:12 ----------
O zaman ben sıkıp bir bakayım kaçıracak mı diye peki soğutma suyu eklemesini direk hazneye dökeyim mi yoksa hazneyi boşaltıp mı yapayım birde radyatörde bir yer var galiba oraya da dökmek gerekiyor muBen de bu geri çağırma muhabbetini 3-4 gün önce endonezya r25 sayfasında görmüştüm. Yamaha Türkiye sağolsun hiçbir zaman önem vermiyor böyle şeylere. 2 kez geri çağırma yapıldı. 3 farklı ilde servis kayıdım olmasına rağmen ne arayan ne soran oldu. Takip etmesek haberimiz olmayacak. Radyatör sıvısı kaçağı bende 5-6 ay önce oldu. Damlayan sıvı egzoz borularına düşüp dumanlar çıkarıyordu. Biraz kurcalayınca radyatör sıvısının pompa kısmına yakın yerdeki kelepçenin gevşediğini ve akıntının oradan kaynaklandığını farkettim. Zaten soğutma sıvısı ve fren hidroliğini değiştirecektim. Bana da bahane oldu. Değişimleri yapıp, hortumun kelepçesini sıktım ve sorun çözüldü.
https://hizliresim.com/7a8DEP demek istediğim yer fotoğrafta işaretlediğim yer
Son düzenleme: