Bütün hafta sonu koray gelecek motor muhabbeti açacak die bekliyorum. Şu foruma girme sebebim sensin 
Seviliyorsun :rendeer:
Yav senin de şimdi aradaki zam kadar masrafın çıktı be yav.ale:
Sakın almadan bırakma o masrafı şark kurnazı servisçiden.
Adamlar öyle bir reklam yaptılar k tv ye ilk çıktığı an 7300 TL ydi. Şimdi fiyat 2 katını da geçti. Eee reklam paralarını bir yerden çıkarmak lazım. Zaten bu gidişle elimizdeki motosiklet ve arabalara sahip çıkalım. Motora binmek bile lüks oldu
Servise getirince bir iki incik boncuk daha takayım motoruma. Neredeyse ikinci el parası olmuş![]()
Bütün hafta sonu koray gelecek motor muhabbeti açacak die bekliyorum. Şu foruma girme sebebim sensin
Kanka,pulsardan vazgeçtim,benim crypton 60bine yaklaştı,samimi bir arkadaşim yakinda yurtdışına gidecek Sniper135cc silindir,piston,krank,ve üst kapak(Dohc)siparişi verdim ustamla´da teknik kisimlari göruştum,cryptona girtlak yapacak 16hp tekerden alacağiz..hemde uğraş olacak..
Not: Ustam,benim diyen Muhendisleri cebinden çikarir,tesbih niyetine sallar..böylede bir adamdir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:08 ----------
Elleşme arkadaşa alacak motor az sabır..
Baba ben cup motorları sevmiyorum. Çok dengesiz aletler. Tmm gene yap, saygı duyarım ama bence Mayıs'ta geldi. Bir TVS 200'leri yokla. Yada direk CBF150 bile olsa normal motor al derim.
Bide 2 zamanlı mı bu motor? Köpek gibi gidiyor :queen:
Yaw iyi de sen vitesi gediğine oturtan adamsın. Zaten debriyajsızda gidersin. Bunlar bahane mi sana? :queen:
Sendeki bilgi bende olsa Dominar'ı 4silindir yaparım yemin ederim :bestmt:
.....
Not: Ustam,benim diyen Muhendisleri cebinden çikarir,tesbih niyetine sallar..böylede bir adamdir.
Sakıncası yoksa, ustanın ismini yazarmısın?