Bajaj Motosiklet Fiyatlarına Güncelleme

Şimdi millet gelir Zammın kaynağının ne olduğunu kavrayamadan bajaja kızar :)

Fiyatlar arttı merak etmeyin seçim arifesinde (gümrük, ötv, kdv) vergi indirimi yapar düşürttürürler ama sonrasında :king:

Dolar yükseldi eyvallah da 2 3 bin tl artacak kadar mı yükseldi? Yada 200 rs i 18 bin yapacak kadar mı yükseldi? Zaten hep 3.50 ve üstü seyrediyordu. Bajaj böyle işte önce ucuza satar sonra parçasının fiyatını yükseltir sonra motorun fiyatını yükseltir. Ha bide şimdi 200 ns sahipleri falan fiyatını artırır 7 bin olan 8-9 bine koymaya başlar. Galiba yeni serisine abs gelince eskisine otomatik güncelleme gelip abs geliyor o yüzden fiyatı artırıyor.

Adamların ne suçu var ;
%20 ek vergi geldi
Dolar desen ebesinin herekesine gitti
Eruo 4 Geldi .

Elinde motoru olan kıymetini bilsin yerine koymak çok zor .

Haliyle ikinci ellerde otamatikman artacaktır hey didi günler hey 2016 da sıfır pulsar 8 kagıttı iki yılda iki katını geçmiş.

rs200 ile ns200 arasında önceden çok fark yoktu şimdi nerdeyse 3 bin olmuş. RS200 18 KÜSÜR vay be.

Şimdi millet gelir Zammın kaynağının ne olduğunu kavrayamadan bajaja kızar :)

Zamanlaması manidar , motosiklet lobisinin işleri bunlar.
Yarın bakın görün Alman ve Japon'larda zam yapar.
Tüm dünya bize ve devlet reisimize (kabile reisininden büyük) saldırıyor demekki doğru yoldayız. :))

Anlaşılan nasipse benim ns200 e bi 4 sene bineceğim. Durun yıkayıp paklayim şunu 😂😂

Servise getirince bir iki incik boncuk daha takayım motoruma. Neredeyse ikinci el parası olmuş :p

Ben boşuna bu benim son motosikletim demiyorum:).

Bajaj'a, Honda'ya, Yamaha'ya kızmak bir şeyleri değiştirmez, değiştirmek için fırsat var, bunu görenler o değişim için ona göre aklını başına alır tavrını takınır.
Yani Bajaj bunu hep yapıyor doğru yaklaşım değildir, doları, yuroyu, cari açığı, faizleri Bajaj mı bu hale getirdi, yoksa Honda ya da Yamaha mı? Peki benzini Ducati ya da KTM mi artırmıştı hatırlayan var mı? Vergileri Benelli ya da Suzuki mi artırdıydı? Yok yok hepsi Amarıkan ajanı Harley Davidson'un suçuydu di mi?

Kendimizi kandırmaya devam etmeyi bırakmazsak daha buralarda çook ağlanırız.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Güncelleme zam olsa ne yapardık.

Git sıfır harley falan alda öyle hava yap bari boşa gidiyor.:bounce:

Ben cruiser sevmiyorumki neden harley alayım? Cruiser görünce ağzı sulanan sensin. Ha ben işe gidip gelmek için commuter yerine kullanmasam Yamaha XSR700 alırım. Yada MT-07 ama Dominar benim işimi görüyor. Ha bundan sonra gene motor değiştirsem bu sefer MT-09 yada XSR900 alırım. Bak altını çizdim alırım motorumu. Sen ise gene A-LA-MAZ-SIN

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben cruiser sevmiyorumki neden harley alayım? Cruiser görünce ağzı sulanan sensin. Ha ben işe gidip gelmek için commuter yerine kullanmasam Yamaha XSR700 alırım. Yada MT-07 ama Dominar benim işimi görüyor. Ha bundan sonra gene motor değiştirsem bu sefer MT-09 yada XSR900 alırım. Bak altını çizdim alırım motorumu. Sen ise gene A-LA-MAZ-SIN

A-L-A-M-A-M...:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar