Kız arkadaşıma motor bakıyoruz ama beğendiremiyorum

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ya ben parmak ucumla basmaktan hoşlanmıyorum şahsen kız arkadaşımda aynı düşüncede. Çünkü ayakkabınun uç kısmı katlanıyor zamanla çizgi gibi iz kalıyor :D

Bana da hep bu tarz ornekler veriyorlardi. Cok sinir oluyordum.
Tecrubeli adam icin boy sıkıntı degilde yeni ogrenirken insan iki ayaginida tam basmak istiyor. Binmeyle bitmiyor ki durmasi da var bu işin :D Her duracagim yerde motordan asagi mi atlicam, kaldirim mi bulucam. :D Tek ayakla durmaya calistiginda denge hafif kaydimi paldir kuldur motorla birlikte devriliyorsun aşağı bunun yokusu var, rampasi var. Boy meselesi tecrube varsa sorun olmaktan cikar anca. :D digeri zor.

5-6 yaşlarında benden onar yaş büyük kuzenlerimin 26" jantlı bisikletlerini kaçırıp paldır küldür düşe düşe bindiğim zamanlar geldi aklıma. Tabii motor işi çok daha sakıncalı, altınızda 15 yerine 130kg var ve 20 değil, 100km/s hızlarla gidiyoruz. Yüksek mühendisliğimi konuşturmak istemiyorum ama bir bölü iki em ve kare ve e eşittir em ce kareden kuantum dalgalanmaları da hesaba katarsak... Hanımefendiye skutır alabiliriz, hem iki ayağı da yere değer.

5-6 yaşlarında benden onar yaş büyük kuzenlerimin 26" jantlı bisikletlerini kaçırıp paldır küldür düşe düşe bindiğim zamanlar geldi aklıma. Tabii motor işi çok daha sakıncalı, altınızda 15 yerine 130kg var ve 20 değil, 100km/s hızlarla gidiyoruz. Yüksek mühendisliğimi konuşturmak istemiyorum ama bir bölü iki em ve kare ve e eşittir em ce kareden kuantum dalgalanmaları da hesaba katarsak... Hanımefendiye skutır alabiliriz, hem iki ayağı da yere değer.

Kiz arkadasinin boyunu yazmış cok kisa degil. Benden daha çok yere basar muhtemelen o motorda. Sıkıntı olmaz diye dusunuyorum. Ben ayaklarin neredeyse degemedigi yada parmaklarinin uclari zar zor degdigi durumlar icin soyledim. :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bende bakmıyorum pek zincire yani temizleme yapmıyorum yağla geç yapıyorum. Bi ara temizleyim ama iyi hatırladım :D

Mt07 nin zincir dişli setine 700 lira bayıldıktan sonra , pınar laktozsuz sütle temizleyip , komili %100 sızma zeytin yağıyla yağlıyorum 😁

Mt07 nin zincir dişli setine 700 lira bayıldıktan sonra , pınar laktozsuz sütle temizleyip , komili %100 sızma zeytin yağıyla yağlıyorum

hahaha :D r6 nın zincirini bende temizliyorum canım :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:53 ----------

Kiz arkadasinin boyunu yazmış cok kisa degil. Benden daha çok yere basar muhtemelen o motorda. Sıkıntı olmaz diye dusunuyorum. Ben ayaklarin neredeyse degemedigi yada parmaklarinin uclari zar zor degdigi durumlar icin soyledim. :D

Bi tane duke 200 buldum satan, bi bakıp görelim. Fotoğraflarını attım hoşuna gitti.

Ben de aynı fikirdeyim, 158cm boyundaki kadın arkadaşımı motora bindirmeyi başarmıştık çünkü. Aslında thedarkfire hocam, biraz daha tutunmuş bir model olsa tipi bana çok tatlı gelen bir motor var, kendisi Motoran Crazy 125 olur. Kalite filan soru işareti filan hep ama tipi beni benden alıyor, tam bir minnak :D Aynı duyguları Mondial Revival 50 için de besliyorum aslında. Yahu sertliğimizden mi kaybediyoruz arkadaş yaşlandıkça, kendimi yavru köpek karşısında eriyip biten yüzbaşı gibi hissettim.

Ya ben parmak ucumla basmaktan hoşlanmıyorum şahsen kız arkadaşımda aynı düşüncede. Çünkü ayakkabınun uç kısmı katlanıyor zamanla çizgi gibi iz kalıyor :D

Ben eşime artciyken bile peglere ayak ucumla basiyorum. Hep ayak ucumdayim yani. Hiç cizgi cikmadi. Cizmem 2 senelik filan olmasi lazim fotografini bile yukleyebilirim. :D aktif kullanildi.

Ben de aynı fikirdeyim, 158cm boyundaki kadın arkadaşımı motora bindirmeyi başarmıştık çünkü. Aslında thedarkfire hocam, biraz daha tutunmuş bir model olsa tipi bana çok tatlı gelen bir motor var, kendisi Motoran Crazy 125 olur. Kalite filan soru işareti filan hep ama tipi beni benden alıyor, tam bir minnak :D Aynı duyguları Mondial Revival 50 için de besliyorum aslında. Yahu sertliğimizden mi kaybediyoruz arkadaş yaşlandıkça, kendimi yavru köpek karşısında eriyip biten yüzbaşı gibi hissettim.

Revival 50 yi bende beğeniyorum bayada görüyorum çok var buralarda. Bu gün 2 tane gördüm arka arkaya koymuşlar koltuklarında hala naylonu duruyordu yeni almışlardı heralde.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:58 ----------

Ben eşime artciyken bile peglere ayak ucumla basiyorum. Hep ayak ucumdayim yani. Hiç cizgi cikmadi. Cizmem 2 senelik filan olmasi lazim fotografini bile yukleyebilirim. :D aktif kullanildi.

Hep spor ayakkabı giyiyorum belki ondandır bilemedim :D

Revival 50 yi bende beğeniyorum bayada görüyorum çok var buralarda. Bu gün 2 tane gördüm arka arkaya koymuşlar koltuklarında hala naylonu duruyordu yeni almışlardı heralde.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:58 ----------

Hep spor ayakkabı giyiyorum belki ondandır bilemedim :D

Günlük ayakkabilarda olur evet. Motosiklet çizmesi giyiniz, giydiriniz. :D

Çizme vites için de bayağı lazım oluyor. Lakin fakirliğin belli getirileri var, mesela topuk vitesi :D Çizmeye yatıracağım 300 küsur lirayı dolara yatırıp, yıl sonunda tamı tamına 320 lira elde edebilecekken neden çizme alayım ki? Zaten çok param olsa ev alır kiraya veririm, fakir kafası değil mi sonuçta?

Yaw uyuyakalmışım tüm geyik muhabbet kaçmış :pr: Pulsar 200NS’ önerme sebebim saydığın iki motor da naked die dedim. İlla sıfır almanıza gerek yok. RS200 zaten eski Euro 3 modeli de önde ABS mevcut. Şunu bilirim yalnız. 200NS naked olanı kırmak için baya çaba gerekiyor. Stop falan ediyor 4-5km ile giderken 1. Vites debriyaj çekince ama kırmak imkansız gibi. 200NS naked sarısını zaten ABS dem ötürü önermiştim. Duke ler den hep 1 tık saha fazla gidiyor Pulsar’lar.

ABS'li bir model olsun bence.

eski 150 nk kullanıcısıyım, tek eksiği abs ve selenin çok sert olması... onun dışında jilet :)

Arkadaşlar 2 seçenek var.
Ya sıfır 150 nk
Yada 2. el duke 200
İkisini de beğendi, bakalım hangisi derse onu alıcaz. Duke 200 derse başka şehirden alıcaz mecbur burda sarı sitede 1 tane vardı.
Başka şehire gidersek de şöyle bi düşüncem var mc ile 2 kişi gidip dönerkende onun motor kullanmasını uzun yolda tecrübe kazanmasını sağlarım diye düşünüyorum? Mc ye zaten biraz alışkın duke ü ben kullanırım mc ile o gelir.

Daha önce trafikte hiç araç kullanmadıysa. Sollama yapmayı bilmiyorsa çıkmayın yola. Ayrıca Duke’yi bırak kız arkadaşın kullansın. Acemiyse daha kolay sollamakta çıkar ve motora daha çok adapte olur. Frenleri de daha iyi olduğundan daha iyi durur. Böylece alışma aşamasını da hızlı geçer, hem de yolda kendini daha az riske sokmuş olur.

Sadece ehliyet aldı. Deneyim var die düşünmek çok yanlış motorda. Şimdiden kolay gelsin.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:14 ----------

MSX125 derim. Tabi ki zevk ve tercih meselesi. Seçenekler içinde olmalı :cat:

Msx 125 ler çok güzel ve şirinler ama çok kayıyorlar virajda. Daha tecrübeli adamın işi. Lastikleri de küçük olduğu için çukur falan görünce insanım korkmasını sağlıyor yeterince. Son hız olarak da 100km/sa çok düşük. Hobi motoru bence msx125

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar