- Konu Yazar
Ömrün uzun yolda geçecek gibi...
Al bir scania F420 bak keyfine..::gazla::
Yaşadığım şehirde 1 tane duke 200 ilanı var sarı sitede
Oda 13500 istemiş 5700 km de
Ömrün uzun yolda geçecek gibi...
Al bir scania F420 bak keyfine..::gazla::
Şu an kaç binde? Keçeden kasıt amortisör keçesi mi? Kullanma tarzınız nasıl? Wheelie-stoppie benzeri stunt girişimleri var mı? Bunlar hep etkileyen faktörler.
thedarkfire hocam, siz de Duke alırken temizini almaya gayret edin, piyasası nasıl bilmiyorum gerçi. Bütçe kısıtlı diye yıpranmış makine alırsanız ileride tamir masrafları olarak daha fazlasını ödeyebilirsiniz. Korkutma amaçlı söylemiyorum elbette; dikkat şart sadece ve KTM'lerin masrafları pek de az değil.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-ktm-ktm-duke-125-abs-555595722/detay
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-rks-rks-rn-180_ucerlerde-kampanya-555942006/detay
Anlaşılan bi uzun yol daha göründü bana![]()
Al duke 200 arkana bakma , enjeksiyonlu commuter . Cayır cayır gidiyo , ns200ün bakım malzemeleride oluyo ucuza halledersiniz
Ns200de öneririm ama duke daha pratik , daha yakışıklı , 175 boy ve altındakilere ideal.(ben 1.89 boyumla bindim düşünebiliyormusunuz )
Aynen, Duke minnak biraz, boy sıkıntısı olacağını pek sanmıyorum.
162 boyu var sıkıntı çekmez heralde.
Duke alırsak eğer 200 tercih ederiz gibi.
aaa bide boy var 162 boya uygun mu?
Abs ve km sebebiyle yazdım onu. Rn 180 de 14 lastik var, msx'ten büyük, hemen satmayacaksaniz, 2.el değer kaybı daha fazla olacağı düşünülüp değerlendirilebilir.190 cc motoru.
Duke boydan biraz sıkıntı yaratabilir, tabii tecrübesi yoksa.
Boyum 155ayak uclarim yere degiyor sadece. Tabi boy degil, bacak boyu önemli benimki 73cm o sekilde ayak uclarim degiyor.Duke minnak ama selesi cokta alcak degil 81cm sele yuksekligi
![]()
Arkadaşımın babası 160 cm boylarında, adam 60 yaşında kaldırımdan atlayarak 1200GS'e biniyor :mrgreen: Demem o ki azim olunca yapılır, neden yapılmasın?![]()