Kız arkadaşıma motor bakıyoruz ama beğendiremiyorum

Ben Volvo seviyem. Beygir filan hep buralar; 600'ünü aynı kaputa sıkıştırmışlar, aklınız durur.

Şu an kaç binde? Keçeden kasıt amortisör keçesi mi? Kullanma tarzınız nasıl? Wheelie-stoppie benzeri stunt girişimleri var mı? Bunlar hep etkileyen faktörler.

thedarkfire hocam, siz de Duke alırken temizini almaya gayret edin, piyasası nasıl bilmiyorum gerçi. Bütçe kısıtlı diye yıpranmış makine alırsanız ileride tamir masrafları olarak daha fazlasını ödeyebilirsiniz. Korkutma amaçlı söylemiyorum elbette; dikkat şart sadece ve KTM'lerin masrafları pek de az değil.

12bin filan. Evet kullanim kaynakli bir patlama degil bence. Motor zaten sikintiliydi ve uzun sure kullanilmadan yatmiş bir motor. Gayet yavaş yavaş giderken oldu bu olay öyle stopie vs beceremem zaten. Ama onun disinda onca seye ragmen cok guzel calisiyor ve yapinca bi daha hicbir sorun yasamadik.

Suan anlattigim elimdeki duke eşimin daha once sıfır olarak aldigi kendi motoruydu. Haşatini cikarip bir kenara atip kullanmamis. :)) kendisinin bi motoru daha oldugu icin. Evlendikten sonra bende duke begenmeyip sifir cbr aldirmistim kendime ama baya zaman Sonra duke düzeltip binince bi sure sonra duke u daha cok sevmeye basladim. :))) cbrden daha keyifli oldu benim icin. Ben satin aldim :p Yeni sifir motorum oldu :D

Son düzenleme:
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-ktm-ktm-duke-125-abs-555595722/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-rks-rks-rn-180_ucerlerde-kampanya-555942006/detay

Duke'ları yatırmanın iyi bir fikir olmadığı kanısına vardım; bahsi geçen 390 durup dururken radyatör patlatmış, sonra yine yatarken soğutma sıvısını motor bloğuna karıştırmıştı. Arkadaşla motoru tekrar kullanıma sokmaya çalışırken bildiğiniz sıvı tahin temizlemiştik bloktan, her yer çamur idi.

Yine konu çok dağılmadan, Duke iyidir, hojdur. Emme benena diyemeyeceğim, 150F'ten Duke 200'e atlamak %60 performans artışı artı ABS olurdu benim için (çabuk, istanbul_gezg gelmeden) :mrgreen: Lakin 189cm boy ile Superduke'tan küçüğüne binemem herhalde? Ona bütçe ayarlamak için de temizinden bir on yılım var. Bekle beni Duke, seni yenecem!

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-ktm-ktm-duke-125-abs-555595722/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-rks-rks-rn-180_ucerlerde-kampanya-555942006/detay

Duke alırsak eğer 200 tercih ederiz gibi.

aaa bide boy var 162 boya uygun mu?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Anlaşılan bi uzun yol daha göründü bana :D

Al duke 200 arkana bakma , enjeksiyonlu commuter . Cayır cayır gidiyo , ns200ün bakım malzemeleride oluyo ucuza halledersiniz 😀

Ns200de öneririm ama duke daha pratik , daha yakışıklı , 175 boy ve altındakilere ideal.(ben 1.89 boyumla bindim düşünebiliyormusunuz 😁)

Al duke 200 arkana bakma , enjeksiyonlu commuter . Cayır cayır gidiyo , ns200ün bakım malzemeleride oluyo ucuza halledersiniz

Ns200de öneririm ama duke daha pratik , daha yakışıklı , 175 boy ve altındakilere ideal.(ben 1.89 boyumla bindim düşünebiliyormusunuz )

162 boyu var sıkıntı çekmez heralde.

Duke alırsak eğer 200 tercih ederiz gibi.

aaa bide boy var 162 boya uygun mu?

Abs ve km sebebiyle yazdım onu. Rn 180 de 14 lastik var, msx'ten büyük, hemen satmayacaksaniz, 2.el değer kaybı daha fazla olacağı düşünülüp değerlendirilebilir.190 cc motoru.
Duke boydan biraz sıkıntı yaratabilir, tabii tecrübesi yoksa.Aynı şekilde 125 abs başlangıca uyacaktır.

Abs ve km sebebiyle yazdım onu. Rn 180 de 14 lastik var, msx'ten büyük, hemen satmayacaksaniz, 2.el değer kaybı daha fazla olacağı düşünülüp değerlendirilebilir.190 cc motoru.
Duke boydan biraz sıkıntı yaratabilir, tabii tecrübesi yoksa.

Tecrübe 800 km diyelim benim mc yi kullanıyor şimdilik :D
Duke lere bi bakalım burda 1 tane buldum bi gidip görüşelim baksın motora hoşuna giderse alırız.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:29 ----------

Boyum 155 :D ayak uclarim yere degiyor sadece. Tabi boy degil, bacak boyu önemli benimki 73cm o sekilde ayak uclarim degiyor.Duke minnak ama selesi cokta alcak degil 81cm sele yuksekligi :)

O zaman sıkıntı olmaz ya bacak boyu yeter diye düşünüyorum yani, bacakları uzun.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Akşam akşam anılarım depreşti , 2.3lt yakıyordu

Arkadaşımın babası 160 cm boylarında, adam 60 yaşında kaldırımdan atlayarak 1200GS'e biniyor :mrgreen: Demem o ki azim olunca yapılır, neden yapılmasın? :D

Forumdan Uzaklaştırıldı

Arkadaşımın babası 160 cm boylarında, adam 60 yaşında kaldırımdan atlayarak 1200GS'e biniyor :mrgreen: Demem o ki azim olunca yapılır, neden yapılmasın? :D

Bana da hep bu tarz ornekler veriyorlardi. Cok sinir oluyordum.
Tecrubeli adam icin boy sıkıntı degilde yeni ogrenirken insan iki ayaginida tam basmak istiyor. Binmeyle bitmiyor ki durmasi da var bu işin :D Her duracagim yerde motordan asagi mi atlicam, kaldirim mi bulucam. :D Tek ayakla durmaya calistiginda denge hafif kaydimi paldir kuldur motorla birlikte devriliyorsun aşağı bunun yokusu var, rampasi var. Boy meselesi tecrube varsa sorun olmaktan cikar anca. :D digeri zor.

İkinci fotoğraftaki 390 sanırım? 200'ün makyaj da gayet güzel ama turuncu siyah biraz boğmuş motoru, beyaz 390 gibi ferah durmuyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar