Kiliçbaliği'ndan Selamlar Bu Hafta....

Selam sevgili dostlarım
Biliyorum uzun zaman oldu görüşemiyoruz :)
Ama iş güç malum hepimizin başında olan sorunlar.Ama bu hafta hem sonbahar a merhaba hemde yaz a elveda babında bir gezi yapalı istedim.Geçen sonbahar ve kış da olduğu gibi yine bir arada olalım istiyorum.Allaha binlerce şükürler olsun ki bir iki kazanın dışın da dostlarımızdan kimseyi sonsuza yollamadık.
Bu hafta bir dostumuz geliyor TÜRKİYE ye taaaa almanya lardan BERLİNER nikli abim dostum/uz .eeee gurbetci ve motorcu kardeşimiz geliyorsa bizde elimizden gelen ev sahipliğini en güzel şekilde yapmamız gerekir diye düşünüyorum
Berliner (Necdet) abimize özlemini duyduğu vatan hasretini kebap,şalgam ve havasıyla birazcık gidermesini saglayalım nedersiniz :)

Necdet abim cuma saat 13.50 adana da olacak ben karşılıcam.ama dostlarımdan o saatte orda olamsını isteyemem.malum iş güç

Ama akabindeki pazar günü yani 17.09.2006 da KOZAN DAGILCAK a gezi düzenleyelim.ben tekim abimle görüştüm kozan daki dostumuz bizim için herşeyi hazırlayacak .Daha önca gittiğimiz arkadaşlarımız biliyor.sabah ciğer partisi ve ardından dagılcakta saç kavurma............

nasılllllll agzınız sulandı dimiiiii

tabiiii

daha önce gidipte tadıan bakanlar bilirrr:)

Hadi beylerrr, bayanlarr motorcular ev sahipliğinin alasını yapalım ve ve bu abimize vatan hasretini bitaz olsun dindirelim

Toplanma yeri herzamn olduğu gibi ve olması gerektiği gibi Ç.M.S.K olsun

Bana bakın kimse ben kalkamam demesin toplanma saati 7.30
ve hareket 00.8
valla gelmeyen ciger partisini kaçırır ona göre
hadi bakalım sonbahar a mrhaba gezisini birlikte ve eglenerek yapalım benden bukadar hadi önerileri sunun
:)))))

Haaaa ayrıca belirtmek istiyorum Mersinli dostlarıma bu geziye sizleri ayrıca bekliyorum Klıçbalığının davetlisi olarak sizleri çok seviyorum.kılıçbalığı dostlarını asla ama asla yolda bırakmaz sizleride burda ve yanımda görmek istiyorummm ciks 33 sen gerekeni yap sorumlu sensin kardeşim :)

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Adanalılar hakikaten özendiriyorsunuz bu paylaşımlarınızla, kılıçbalığı iyi eğlenceler dostlarınızla, misafirlerinizle iyi vakitler geçirmenizi dilerim. :)

Adanalılar hakikaten özendiriyorsunuz bu paylaşımlarınızla, kılıçbalığı iyi eğlenceler dostlarınızla, misafirlerinizle iyi vakitler geçirmenizi dilerim. :)

Gel dostum sende gel herkes gelsin bizim her motor ruhu olan insan a kapımız yüregimiz açık unutmayalım :)

savasımmmmmxxxllll
dostummm sende davetlisin kılıçkardeşiin sofrasınaaaaaa
onur verirsin
akalteke
.......................
.................
tüm istanbul
Tüm tr

:)

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bende 125 cc scooter ile adanaya gelmeyi düşünüyorum gelecek sene kış bi çıksın motorun özgürlüğünün tadına doyasıya varmak lazım
otobüsle gelirsem ceyhandan kozan pek bişey tutmuyor belki ceyhandan bir motor bulur bende katılırım :cat:

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Söylemen bile yeter şimdilik hiçbir yere ayrılamam kısmet belki birgün...

Gel dostum sende gel herkes gelsin bizim her motor ruhu olan insan a kapımız yüregimiz açık unutmayalım :)

savasımmmmmxxxllll
dostummm sende davetlisin kılıçkardeşiin sofrasınaaaaaa
onur verirsin
akalteke
.......................
.................
tüm istanbul
Tüm tr

:)

Onur duyarım fakat keşke mümkün olsaydı

SevgiLi Yusuf abim,eger haftasonu Adana da oLursam söz gezinize katıLacam.Gorusmek diLegi iLe...

sen gezi yaparsında katınılmazmı hele birde almanyadan misafir varmış gelen nejded beyin motoru varmı adanada? yoksa bir motor ayarlayalımı!

yusuf abi yanlız bir sorun?geçen gidildiginde parasal olarak biraz pahalıya mal olmuştu.

Son düzenleme:
Kılıçbalığı (yusuf)dostum bu defaki Türkiye ziyaretim anlaşılan şimdiye kadar olanların en iyisi ve heyecanlısı olacak . şimdiden teşekkürler. Anlaşılan oraya gelene kadar uyuyamayacağım, ciğer partisi ve kavurma hayaliyle :queen: Şimdiye kadar yaptığınız gezilerde okadar çok yedığiniz yemeklerin resimlerini koydunuzki hayallerime girdi:) İnşallah geniş bir katılım olurda mümkün olduğu kadar çok arkadaşlarla tanışırım, cumaya görüşmek üzere selamlar

sen gezi yaparsında katınılmazmı hele birde almanyadan misafir varmış gelen nejded beyin motoru varmı adanada? yoksa bir motor ayarlayalımı!

yusuf abi yanlız bir sorun?geçen gidildiginde parasal olarak biraz pahalıya mal olmuştu.

Dostum rahat ol her konuda gerekeni yapıcam ben.ayrıca nejdet abim emanet motor a binmek istemedi yoksa ben kendi makinamıda tahsis ettim emrine ama istemedi .biz dostumla sizin arkanızdan arabayla gelicez :)
Hadi herkeşlere haber verin güzel bir hafta sonu geçirelim hep beraber :):)

Umarım güzel bir gezi olur. Güzel resimler bekliyoruz. Görüşmek üzere.

Herkese slm nedemek abim hem sen istiyeceksin hemde Berliner abim gelecek ve biz geziye gelmeyeceğiz (aslında doğruyu söylemek gerekirse işin ucunda ciğer ve kavurma var onlar daha önemli :):):)) neyse dediğim gibi sır Ankara'daki işleri erken bitiriyorum geziye katılmak için herkesi seviyorum kiiii
Kılınçbalığı abim sana seviyorum

Adem dostummmmmm
sen ve racing ci dostlarımdan sen sorumlusun onları sen organıze edicen.pazar sabah klp teyiz inşalah hepberebr gidip dönücez

kozan da 2 sene geçirdim yüksek okulunda.. ki dağılcak hakkaten görülesi bir yer..
pazar günü bi arkadaşla gezi tarzı bişiler düşünoduk olmassa size katılalım ama sizi yawaşlatmayız umarım ?

kozan da 2 sene geçirdim yüksek okulunda.. ki dağılcak hakkaten görülesi bir yer..
pazar günü bi arkadaşla gezi tarzı bişiler düşünoduk olmassa size katılalım ama sizi yawaşlatmayız umarım ?

selam dostum kozan ın yollarını biliyosun ozaman. gelin tabiki zaten ortalam hız 70-100 km/s olur
toplanma sabah 8 hareket 9 da

Yusuf abi bizide unutmayın haaa. saat kacta kozan merkezde olursunuz tam olarak bizde kadirliden gelelim oraya.bu sefer öncü var ama değilmi yine sorun çıkmasın mersin mt ye de rica ettim çünkü
::ressam:: ::ressam:: ::ressam:: ::ressam:: ::ressam:: ::ressam:: ::ressam:: ::ressam:: ::ressam:: ::ressam:: ::ressam:: ::ressam:: ::ressam::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar