Yusuf abi bizide unutmayın haaa.
Beni unutmuş seni mi unutmayacak...
Yusuf abi bizide unutmayın haaa.
abi unutmaz yaaBeni unutmuş seni mi unutmayacak...ale:
sağol kardeşim ama ben gözümü Yusuf Abide açtım...![]()
Davetliler listesinde yokuz ya oraya üzüldüm...ale:
Berlinere selam sevgiler...
abi sonunda geliyorsun hıı?? helal be buna cok sevindim bu günüde sana ayıralım senin için olsun görüşmek ve tanışmak üzereKılıçbalığı (yusuf)dostum bu defaki Türkiye ziyaretim anlaşılan şimdiye kadar olanların en iyisi ve heyecanlısı olacak . şimdiden teşekkürler. Anlaşılan oraya gelene kadar uyuyamayacağım, ciğer partisi ve kavurma hayaliyle :queen: Şimdiye kadar yaptığınız gezilerde okadar çok yedığiniz yemeklerin resimlerini koydunuzki hayallerime girdiİnşallah geniş bir katılım olurda mümkün olduğu kadar çok arkadaşlarla tanışırım, cumaya görüşmek üzere selamlar
Gel dostum sende gel herkes gelsin bizim her motor ruhu olan insan a kapımız yüregimiz açık unutmayalım
savasımmmmmxxxllll
dostummm sende davetlisin kılıçkardeşiin sofrasınaaaaaa
onur verirsin
akalteke
.......................
.................
tüm istanbul
Tüm tr
![]()
selam dostum kozan ın yollarını biliyosun ozaman. gelin tabiki zaten ortalam hız 70-100 km/s olur
toplanma sabah 8 hareket 9 da
tüzemen;430349' Alıntı:mete_han,
Yusuf u sevdiğinden öyle söylüyor nazı geçiyor da ondan. Sanmıyorum alınganlık yapacağını çocuk değil ki :=))
Azıcık naz yapıyor da beni de davet etsin diyor. Madem öyle gelsin de yüzünü kara çıkarsın bakalım öyle düşünüyorsa eğer.
hadi bakalım mete_han gelsene Adana ya görelim seni de. hatta Yağmur u da al gel.