çok doğru çantalar en tatlı kar yolu gibi duruyor. daaa tüketici bir miktar birlik olabilse alınsın diye yalvarırlar kampanya üstüne kampanya düzenlerler. kısacası herşeyin türkiye de pahalı olmasının nedeni hem devlet hem ithalatçı aç gözlü.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:37 ----------
motor işinden markalar vs vs konularında ahkam kesecek kadar anlamam. bir yıl kadar yamahadragstar650 tecrubem oldu. şimdi yıllar yıllar sonra sıfır enduro pesindeyim. şahsi düşüncem uygun fiyatlı orta sınıfa hitab eden motosiklet konusunda italya eksikliği yamaha ve hondayı pazarda istedikleri yönde rekabetten uzak tekelleşmelerine şansı sunmus gibi duruyor. kökünde safkan italyan olduğu kanaatine vardığım benelli doğru ellerde türkiye pazarında 5 yılda lider olur. Mondial bu memlekette iş yapıyor ki siz düşünün. otomobil piyasasına bir an bakarsanız Türk tüketicisinin mantığını anlarsınız. herkese selamlar.
Yanlış düşünüyorsun dostum distribütör açgözlülüğü değil devletin aç gözlülüğü yurt dışında Honda ile Benelli'yi kıyasla aradaki fark ülkemizdeki farktan çok daha az
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:50 ----------
Selamlar arkadaşlar,
Kappa KGR52 Garda çantamı taktım. İlk defa çantalı motor kullanıyorum gerçekten büyük rahatlık. Çantayı kutusundan çıkarttığımda çok fazla büyük göründü ve motorda çok saçma görüneceğinden korktum fakat takınca gördüm ki motor bu büyüklükte bi çantayı kaldırıyor. Güzel bile göründü. Bu motosiklet için Givi veya Kappa monokey çanta kullanacak arkadaşlar Givi E251 tabla kullanmalı. Çantalarla şimdiye kadar hiç ilgisi olmayan biri olarak bunu öğrenene kadar çok uğraştım.
İkinci depomun ortalaması 4.3 litre. Önceki depo 3.9'du. Sanırım biraz daha agresif kullandım. E5'de çok fazla trafiğe girdim. Ayrıca pompacı arkadaş taşırırcasına doldurduğundan biraz fazla çıkmış olabilir. Bundan sonra hep kendim ve belli bir seviyede dolduracağım.
Dün artçılı olarak 60 km, üzerine tek 50 km yol yaptım. Artçım arka selenin çok rahat olduğunu söyledi.
Motordan hala çok memnunum. 850 km'deyim. İlk günkü gibi çalışıyor. Sanırım acil olmasa da artık zinciri yağlamam gerek ama bir türlü vakit bulamadım.
Karanlık da olsa çantalı bir foto paylaşayım. NOT: Fotodaki ben değilim.![]()
http://i66.tinypic.com/e0kbwy.jpg
Çantanın siyah olması dışında bi fark yok galiba