ilk motor sa bence tehlikeli olabilir
özellikle frenlere alışma konusu sıkıntı olur

Merhaba öncelikle. Yakın arkadaşımda var xt660 süpermoto çift tüp akrapovic eksoz takılı sesi güzeldir görüntüsü güzeldir ama kullananlar apaçi gibi kullandığı için genelde motor yapılmış oluyor. Gazı kaçırınca yanlayan, rahat tekere gelen bir makina, Yakıtı ve titreşimi fazla. Genelde km çekiliyor bu makinalar da muayneden önce satarken kolay gitsin diye, en çok antalya bölgesinde var bu makinalardan. Bir de iyi bir usta bul motoru incelesin arkadaşım üzülme sonra. Radyatör de ufak bir problem vardı 0 radyatör 890 lira bugün baktık internetten . hevesini kırdıysam affola.
Merhaba,
Sahibiylede görüştüm, ikinci sahibi tur yapmış genelde, haftasonları kullanılmış bu zaman kadar, önceki sahibide tanıdık olduğunu ve en çok onun gezdiğini bahsetti.
Motosiklette blok bir kere açılmış ve sadece segman değişmiş piston değişmemiş, sanırım çok az bir yağ yakması vardı, ekzantrik değişmesi için çıkartınca motoru onuda değiştirdiler.
Dediğim gibi daha 8000km'de sıfır olarak aldığım, rodajını vs. sini kendim yaptığım bir motosikletim var ve kafam karışık baya, motosiklette herhangi bir arıza çıkması durumunda trink çıkartıp yaptırma şansım olmaz ve bir ay iki ay yatırmam gerekebilir, o yüzden çekincedeyim hala ancak çokta sorunlu bir blok değil hatta sorunsuzluğuyla da biliniyor
Kumarda kazanma sansin var bunda o da yok
Boşuna kumar oynama alırsın sorun çıkarır çıkarmaz bilemezsin satmaya kalktığın zamanda ya baya beklersin yada güzel bir zararla satarsın,geçmişini çok bilmediğin km.si yüksek motor almak tamamen kumardır.
Mış muş .....
Girme bööle maceralara.
Boyle bir motor alacaksan uzun zamandır gördüğün bildiğin sahibini tanıdığın mıncıklanmamış kurcalanmamış zımba gibi bir motor olacak yoksa cok ağlarsın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:57 ----------
Xt600 660x 660r sahibi oldum uzun zaman hic masrafsız kullandım cok da memnun kaldım ama 10-15 sene evveldi...
RX3 forumuna "Baska forumlarda gorusmek uzere..." yazarken bu kadar erkenini beklemiyordum. Ilginize tesekkurlerDeğerli Deadly sto(R)m sitede Polo nikli arkadaşımızın babasi rulman ticareti yapıyor. Kendisine
ulaşırsan yardımcı olacağını düşünürüm . ART ve ORS yerli rulmanlar bir kere Çin mallarından 4 kat daha
sağlam. Bir düşun kendin değerlendirmeni yap , kolay gelsin. Bittikden sonra fotoları bekliyoz. Selamlar.