Merhaba
Kısmetse ninja 300 abs 2015 model 10bin kmde alıyorum egzoz olarak two brothers karbon egzos var gazı bırakınca patlıyo bunun sebebi nedir normalmi? Ninja 300 tavsiye edermisiniz?
Bildigim kadarıyla benzin hava karışımı düzgün ayarlanmıyınca olan bir durumdur (benzin buharı boru içinde patlıyor) . Genelde sonradan takılan egzozlarda daha cok fark edilir çünkü fabrikada yapılan ayar, orjinal egzoza goredir. Aslında azda olsa bir miktar benzinin ziyan olduğunun gostergesidir. Ancak cogumuz o patlama sesini severiz :cherry: Kısaca genelde çok önemsenizcek bir durum degildir . Benim M4 egzozumdada oluyor.
Beyler yağ seviyesini gösteren camda nemlenme buğulanma veya yağ doldurduğumuz yerin kapak kısmında köpürme olan var mı?
Bu olay neye işarettir bilen eden var mı? Makine kawa300r
Buğulanma olduysa içinde cidden çok az yağ kalmış olmalı. Bir arkadaşım yağ koymayı ihmal ediyordu onda bir kaç kez görmüştüm buğulanma olayını.
yağ seviyesi normalde böyle olmalı.
http://www.kawiforums.com/attachmen...-after-oil-change-rsz_img_20150905_172328.jpg
Hangi yağ var içinde hocam gayet temiz görünüyor
Alıntıymış sonradan farkettim![]()
Yağın berak gözükmesi iyi bişey değil, görevini iyi yerine getirmiyor demek oluyor. Muhtemelem o fotograf yağ konduktan hemen sonra çekilmiştir ondan beraktir.