ii forumlar arkadaşlar honda crf 250 r ım var 2008 yeni aldım sayılır detaylı tüm bakım ve stiker işlerini yaptım ama makina cok güçlü geldi 44 hp bana fazlaymı alınca anladım.bundan önce crf 250 L vardı onu tecrübe ettim fakat geri dual sport enduroya dönesim var biraz yol biraz arazi fakat crf l mi alsam klx mi karar vermiyorum sizca hangisi mantıklı olur klx kaç hp enjecsiyon varmı radyator 2 mi ikisindede fan varmı
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:10 ----------
birde klx le crf 250 r takas düsünen olursa yazın ilana koymadım ama honda crf r x türkiye face grubunda detatlı bakım stıker vidyosu koydum ordan bakılabilir nakite 10500 istiyorum bilginize ama l mi alsam klx mi ikisi arasında kıyas yaparsanız da ii olur
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:10 ----------
birde klx le crf 250 r takas düsünen olursa yazın ilana koymadım ama honda crf r x türkiye face grubunda detatlı bakım stıker vidyosu koydum ordan bakılabilir nakite 10500 istiyorum bilginize ama l mi alsam klx mi ikisi arasında kıyas yaparsanız da ii olur