Selam beyler,bende çağırildim. 12 temmuz randevu verdiler. Şasi den bakıyorlar piyango kime vurursa. Bu arada motoru yıldızdan almıştım fakat servis full ersoy da. Ersoy cagirdi beni.
Selamlar. Evet sabah bıraktım motoru , akşam alıyorum. Telefon edicekler işi bitirince. Yazarım tekrar foruma. 2-3 tane daha r25 vardi bende 09.20 de gittimbenden önce gelenler olmuş helal valla

Beyler, motoru aldım yag pompası ve debriyaj taşı değişti. Motoru aldıktan sonra 15 20 km yol yaptım (6000 km de motor ) kavrama cok daha yumuşak ve sarsıntısız bu anlamda cok pozitif bir değişim hissettim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:59 ----------[/SIZE
Beyler , tas , son harfimiz " S" özelden msj atmış arkadaşlar taş nedir diye. TAS olucak kelimemiz
Evet R3, ama motor aynı zaten, sadece vergi diliminden dolayı ülkeler arasında 50cc lik bir fark var
Bizi arayıp soran olmadı daha. Geri çağrılan arkadaşlar, hepinizde aynı işlem mi yapıldı? Maksat gideceğimiz zaman nelerin yapılıp yapılmayacağı konusunda hem fikir olalım.
Selam arkadaslar. R25 in orjinal stickerini nerden bulabilirim fikri olan var mi?
Selam arkadaslar. R25 in orjinal stickerini nerden bulabilirim fikri olan var mi?