selam dostlar bende hayalini kurduğum duku 1haftalık ikinci el 350km alarak aranıza katıldım![]()
Dun sabah is cikisinda yagmura yakalandim hafif yagmur altinda 35 km gittim ve anlayamadigim bir sekilde belim sirilsiklam oldu!
Abi arka camurluk bildigin hic bir ise yaramiyor!!
Extradan camurluk taktirmak gerekiyor
Ktm gibi bir marka nasil boyle bir sey yapabiliyor hayret ettim
çamuru nerde buluyon ya? enduro yapıyom deme şimdi duke ile?Arkadaşlar facebook ktm duke sayfasında hugger kullanıcıları da çamurdan dert yanıyordu. Sonuçta hugger da olsa çamura çare görünmüyor. Yağmur-çamurun etkilemediği tek motor türü scootermış bben bunu net anlamış oldum.
çamuru nerde buluyon ya? enduro yapıyom deme şimdi duke ile?
arkadaşlar merhaba. foruma yeni katıldım. şuan bajaj pulsar 200 ns kullanıyorum. duke 390 a geçmeyi düşünüyorum. ancak 2017 de değişikliklere uğrayacakmış. bu doğru mu? doğruysa ne gibi değişiklikler olacak? fiyatı değişecek mi? bilgisi olanlar aydınlatırsa çok sevinirim. şimdiden teşekkürler
2015 sonrası olabılecek butun değişiklikleri yaptılar zaten:S ilk kez senden duyuyorum. fiyat konusunda evet zamlanacak.
fiyatın değişebileceği konusunda pek bilgim yok. ancak yabancı siteleri ve motovlogları inceledim. bu euro 4 denen saçmalıktan ötürü emisyonda değişiklik olacakmış. tasarımında değişeceğini söyleyenler var. alacam bu sefer değişirse motor üzülecem. kaygılarım büyük![]()
Arkadaşlar 7500 bakımı yaptıran oldu mu?Yaptırdıysanız kaç TL ödediniz ve nelere yapıldı.Bilgi verirseniz acil bende yarın öbür gün servise gireceğim.İzmir de 350 TL gibi bir fiyat verdiler.Yağ yağ filtre, hava filtre,buji, fren bakım.
Merhaba arkadaşlar,
Motorun alt kısmından egzozun çıktığı büyük parçadan tahmin ediyorum tangır tungur metalik bir ses çıkıyor, genel olarak 2500-3500rpm aralığında(rölantiden gaz verip 3500 devire kadar kestiğimde çok belirginleşip kayboluyor) bu ses geliyor ve üst devirlerde yine kayboluyor. Şaseye bağlayan vidaların gevşemesi sonucu metalle bu devir aralığında temas etmesi sonucu çıkıyor olabilir mi? Bu ses problemini yaşayan olduysa tecrübelerini paylaşabilirse çok sevinirim. Teşekkürler.