Anladım, sen plakalıkta sorun yaşadın sanırım orijinal sinyalleri kullanırsan tek sıkıntı kuyruğun içini açıp sinyalleri çıkartmak olur. onun haricinde iki türlüde kesme biçme olmuyor zaten. Ama kulaklara uyma olayı orayı bilemicem tamamen plakalıkla ilgili bi durum. İstersen 2 tane sinyal al, yapacağın şey arka sele, ortadaki grenaj, ve sürücü koltuğunu sökmek sonrasında sinyal kablolarının klipslerini çıkarmak sonrasında aynı güzergahtan yeni sinyallerini geçirip takmak. https://www.youtube.com/watch?v=HHkIwSJJbGk burda güzel anlatım var ona göre yaparsın.
Hocam sen beni pek anlamamışsın gidip montajı felan anlatmışsın

Neyse yinede bilmeyen arkadaşlara faydası olur da ben montajdan bahsetmiyorum şu şekilde resimlerle anlatıyım madem.
Katlanır plakalığın vida delikleri arasındaki mesafe atıyorum 7 cm ise motorda bu delikler arası mesafe 10-12 cm yani ekstra bi aparat veya bağlantı uygulamadan bu universalı takmak imkansız. Bu yüzden zaten bende gidip reklamcıda sert plastik kestirdim bayada iyi oldu. Ki oda bizzat şöyle:
Peki madem bu kadar sorunluydu bu plakalık ne diye aldın diye soran olursa abi hem 35 TL bana bedava geldi açıkçası hemde orjinal gibi durmasını istemiştim ve cidden sırıtmıyorda. Plakayı açınca YAMAHA yazması özellikle çok şık duruyor.
Hayalimdeki görüntü bu plakalık ve orjinal sinyalleriyle bu işi çok hesaplı kapatmaktı ki oda şöyle :
Fakat bu orjinal sinyaller ne yaptıysam olmadı oraya tutturamadım.Bu resimde de kabloları çok gergin tutturdum yani kablonun gerginliğiyle orda duruyor yoksa hemen sallanırdı.
Bende daha fazla uğraşmak istemedim oruç oruç, gidip led sinyal alıyım dedim içimde hiç ümit yoktu açıçası. Zaten dediğim gibi orjinalinden uzaklaşmak istemediğim için pek bir isteksiz almıştım.
Fakat sinyalleri taktım ve yaktım ya

) abi olay budur dedim.
Beyaz ledlerle sinyal verdiğinde ön far kadar ortalığı aydınlatıyor resmen bayıldım.
Hatta en kısa zamanda orjinal ön farlarıda bu beyaz ledlerle değiştiricem cidden sinyal verdiğinizde arkanızdaki veya önünüzdeki aracın sizi görmemesine imkan yok hemde çok da şık oldu. O da şöyle :
Geriye bir tek o kestirdiğim sert plastiği kaplama veya boyama ile kapatıcam tamamen.
Acaba bu sert plastik yerine başka bir öneride bulunabilicek varsa tavsiyelerinizi bekliyorum