R25 bir aklansa direk gidip alıcam, fakat saydığınız motorlar en çok satan ve kullanılan nasıl olurda hepsinde bu sıkıntı olur anlamadım. Yamahanın yapmış olduğu duyuruda yağ pompası ve şanzımanın problemli olduğu doğrulanmış özeti bu ama R3 için söylenmiş. EE peki bu kadar kaliteli bir markanın nasıl olurda 3-5 modelinde birden böyle bir sıkıntı olabilir? Ben şimdi bu r25i alayım mı almayayım mı anlamadım
R25 bir aklansa direk gidip alıcam, fakat saydığınız motorlar en çok satan ve kullanılan nasıl olurda hepsinde bu sıkıntı olur anlamadım. Yamahanın yapmış olduğu duyuruda yağ pompası ve şanzımanın problemli olduğu doğrulanmış özeti bu ama R3 için söylenmiş. EE peki bu kadar kaliteli bir markanın nasıl olurda 3-5 modelinde birden böyle bir sıkıntı olabilir? Ben şimdi bu r25i alayım mı almayayım mı anlamadım
Bir bayiyi aradım hiç böyle sıra falan söylemedi, peşin fiyatını konuştum anlaştım hani gidip alabileceğimi düşünüyordum aslında? Yalnız bu motoru önerir misiniz şu dönemde konu bu![]()
Peki hocam misalen olur yada olmaz bilinmez ama tabi bu verilere göre olması muhtemel ve yüksek, diyelim ki motoru yaktık yani motor çöp oldu garanti karşılıyor mu karşılamıyor mu ? Veyahut şanzımanı aynı şekilde çöp oldu bu durumda müşteri madur oluyor mu olmuyor mu ?
anlıyorum içimde çünkü bir heves var kaçsın istemiyorum kafamda her şey hazır nasıl duracağına kadarsezonda bitsin istemiyorum
teşekkürler içimi rahatlattınız bu akşam bir nebze
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:44 ----------
Sakıncası yoksa hangi bayiden ne kadara aldınız?
Anladım mesela cbr 125 almayı düşünüyordum peşin fiyatına 500 - 600 lira indirim yapacaklarını söylediler fakat yamahada bu konu 200 lira falan bu konuda çok satıldığı için mi indirim olmuyor sizce?
Anlıyorum peki mesela memnun kaldığınız bir bayi var mı? Şuradan alırsan sıkıntı yaşamazsın diyebileceğiniz gerçekten müşteri memnuniyeti benimsemiş bi şube?
2014 model, servis bakımlı. 4500 km civarında yağ muhabbetinden yatak sardı. Satıp gene 25 alcaktık mat gri olandan. Ama tekrar aynı muhabbet olur diye korktum açıkcası.
Hocam sen beni pek anlamamışsın gidip montajı felan anlatmışsın
Neyse yinede bilmeyen arkadaşlara faydası olur da ben montajdan bahsetmiyorum şu şekilde resimlerle anlatıyım madem.
Katlanır plakalığın vida delikleri arasındaki mesafe atıyorum 7 cm ise motorda bu delikler arası mesafe 10-12 cm yani ekstra bi aparat veya bağlantı uygulamadan bu universalı takmak imkansız. Bu yüzden zaten bende gidip reklamcıda sert plastik kestirdim bayada iyi oldu. Ki oda bizzat şöyle: http://i.hizliresim.com/v4ygBz.jpg
Peki madem bu kadar sorunluydu bu plakalık ne diye aldın diye soran olursa abi hem 35 TL bana bedava geldi açıkçası hemde orjinal gibi durmasını istemiştim ve cidden sırıtmıyorda. Plakayı açınca YAMAHA yazması özellikle çok şık duruyor.
Hayalimdeki görüntü bu plakalık ve orjinal sinyalleriyle bu işi çok hesaplı kapatmaktı ki oda şöyle : http://i.hizliresim.com/L3Gpm0.jpg
Fakat bu orjinal sinyaller ne yaptıysam olmadı oraya tutturamadım.Bu resimde de kabloları çok gergin tutturdum yani kablonun gerginliğiyle orda duruyor yoksa hemen sallanırdı.
Bende daha fazla uğraşmak istemedim oruç oruç, gidip led sinyal alıyım dedim içimde hiç ümit yoktu açıçası. Zaten dediğim gibi orjinalinden uzaklaşmak istemediğim için pek bir isteksiz almıştım.
Fakat sinyalleri taktım ve yaktım ya) abi olay budur dedim.
Beyaz ledlerle sinyal verdiğinde ön far kadar ortalığı aydınlatıyor resmen bayıldım.
Hatta en kısa zamanda orjinal ön farlarıda bu beyaz ledlerle değiştiricem cidden sinyal verdiğinizde arkanızdaki veya önünüzdeki aracın sizi görmemesine imkan yok hemde çok da şık oldu. O da şöyle : http://i.hizliresim.com/bb9lqG.jpg
Geriye bir tek o kestirdiğim sert plastiği kaplama veya boyama ile kapatıcam tamamen.
Acaba bu sert plastik yerine başka bir öneride bulunabilicek varsa tavsiyelerinizi bekliyorum![]()